Snak

Mere indhold efter annoncen

Agent: Toutouh skal videre nu

Skrevet af bold
tir 9. jan 2018
Youssef Toutouhs agent Darryl Powell arbejder på et januarskifte, da han ikke tror på, at Toutouh har udsigt til meget spilletid i FC København i foråret.

Læs hele nyheden her
Skrevet af UngHerug
Ja skift du bare
Skrevet af Hakimi
Tror sagtens han kan finde sit gamle niveau, han skal bare væk fra Danmark først.

Skrevet af mikem
godt nok en skuffende attitude du har vist til sidst Youssef!! du var elsket af alle i KBH, dette er godt nok en trist slutning synes jeg, og tegner ikke lovende for hans videre færd i karrieren.. et succesfuldt år, og så går han på vandet og regner med han skal til at spille premier league eller la liga.. kig på din gode ven Zanka.. meget ærgelig afslutning!
Skrevet af Nemt91
Har aldrig brudt mig om ham hverken på banen eller sin arrogance. Det var lidt for meget gangster ofte. Skifter han vil jeg ikke klage.
Skrevet af Koncernservice
Det er mig en gåde, hvordan hans udvikling professionelt og personligt har kunne tage så stor en drejning! Storhedsvanvid? Unåde i Solbakken-lejren? Jeg aner det ikke, men mon ikke han nu skal et step eller to ned? Anden klub i ligaen, eller til et bundhold i Belgien, Holland eller midterhold i Norge, Sverige? 2. Bundesliga hvis han har en god agent..
Skrevet af Dnulgreb
Ja hans gamle niveau må jo være 2. division, så det tænker jeg også han muligvis kan
Skrevet af jollarn1337
FCM?
Skrevet af MesutCazorla
Hold nu op. Toutouh nærmer sig efterhånden syv år i klubben, så han trænger utvivlsomt til lidt luftforandring. Lige nu er han et godt eksempel på, hvorfor Ståle lægger individuelle planer for, hvornår hver enkelt spiller skal skydes videre, så de ikke mister sulten og stagnerer, hvilket jeg synes man har set fra ham i efteråret. Men det er jo ikke første gang, at en spiller er helt ved siden af sig selv, ovenpå et mislykkedes skifte (eller et transfervindue, hvor man forventede et skifte).
Skrevet af Sebalist
Bolaños er lysende eksempel på ovenstående..
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af Hakimi
FCK holdt ham imod hans vilje, han havde vundet alt der var muligt med FCK.

Fck er skyld i at han er faldet. Det er sgu kun naturligt, at man vil væk fra Danmark
Skrevet af Luis Suarez
Hakimi
Den sædvanlige offermentalitet kan jeg høre..
LFC naturligvis
Skrevet af haraltidret
Med Solbakken´s seneste udtalelser står Toutouh nok sidst i køen til spilletid hos FCK, så selvfølgelig skal han søge væk hvis han stadig vil noget med sin karriere.
Skrevet af poh
Hvad er hans niveau? Norge, Sverige?
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af MesutCazorla
Han skal selvfølgelig hverken til Norge eller Sverige, dertil er niveauet for højt. Jeg tror han følger i sporet på så mange andre, og tager til Holland eller Belgien. Stilistisk ville han passe godt til Spanien, men her ville han nok ikke være interessant for mange i La Liga - måske i bunden, men spørgsmålet er så, om han selv ville være indstillet på det.
Skrevet af Sir , moderator
tal pænt
Dette er en signatur.
Skrevet af la.Vecchia.Signora
Esbjerg har lige lejet en spiller ud, så efter Ted´s egen udsagn er der råd/plads til at leje en ny spiller. Du kommer bare tilbage Toutouh :-)
Skrevet af Marmeladen
Har aldrig brudt mig om ham hverken på banen eller sin arrogance. Det var lidt for meget gangster ofte. Skifter han vil jeg ikke klage.


Ved ikke om det bare er på tv, men der har han ihvertfald en ret irreterende facade, og taler som en gangster og ændrer attitude for at virke smart. Egentlig præcis som Drux og Flam fra TV3. Forhåbentlig er han mere normal når der ikke er kamera på, ellers tror jeg hurtigt at holdkammeraterne bliver træt af ham
annonce
0