Snak

Mere indhold efter annoncen

Agent afslører: Eriksen har fået to tilbud

Skrevet af bold
lør 18. dec 2021

Christian Eriksen har allerede to tilbud fra andre klubber på hånden, fortæller agent Martin Schoots.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
Vældig interessant hvor han fortsætter. Jeg aner det ikke, men mit indtryk er at han stadig har store sportslige ambitioner ellers kunne et eventyr et andet sted i Europa sikkert også være en mulighed, som han kunne tage hvis han ville.
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Ifølge La Gazzetta dello Sport ønsker Christian Eriksen ikke at vende hjem til dansk fodbold på nuværende tidspunkt, og den italienske avis skriver videre, at Eriksen har takket nej til OB og FC København, der begge har forhørt sig om en aftale for resten af indeværende sæson.


REEEEEEE...

PC raus
FCK
Skrevet af Jake4
Ville utroligt gerne se ham i Barcelona. Nok lidt en drøm i mit hovede:) De fodboldmæssige kvaliteter har han om nogen.
Skrevet af Esbjerg - fan
Fck
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Så mange lunser som Eriksen og hans agent er blevet enige om at kaste til pressen på det seneste, synes jeg efterhånden det ville være på sin plads om Eriksen selv snart meldte ud at han havde mod og lyst til at fortsætte med fodbolden. Jeg snakker selvfølgelig ikke om, at han skal afsløre hvem han snakker med osv., men bare en melding om at han er ovenpå igen. Vi var alle bekymrede for ham da det skete, og jeg synes også alle inkl. pressen har ventet pænt og givet ham den fornødne tid. Jeg nægter at tro agenten arbejde på egen hånd for tiden uden at have koordineret med Eriksen. Jeg er med på han selvfølgelig ikke skylder os noget, så det er jo altid op til ham selv
Skrevet af SotD
Enig Jake

Det er også en af mine våde drømme som både Barca og Eriksen fan. Og lige pt. passer det vel bedre end nogensinde før.

Sevilla kunne også være en fed destination, og der er jo også Delaney.

Det er satme svært at spå om destination, men fedt at vi for en stund kan begrave snakken om at han stopper karrieren. Jeg har lagt ører til meget lort med henblik på at jeg mente at han ville med til VM i Qatar.
Silkeborg IF
Skrevet af Liverbird78
Jeg tænker Spanien, der blir gået til stålet i Tyskland/England lige nu skal han bare passe på sig selv, ik at de ik kan takle i Spanien, DK er alt for tidligt, måske Ajax?
Skrevet af McKlajner
Det kunne også være at han var den næste mega stjerne i MSL.
Håber helst at se ham i PL :-)
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af AlfaOmega
Mit bud er Ajax- har været der før (kender mentaliteten), snakker sproget og de spiller med i champions League. Men det ville da være fedt med Barca. På nuværende tidspunkt!
Skrevet af MikkelF
Ville utroligt gerne se ham i Barcelona. Nok lidt en drøm i mit hovede:) De fodboldmæssige kvaliteter har han om nogen.


Eriksen og Braithwaite på samme hold. Er det ikke det vi alle drømmer om? ;-)

Måske er Barca ikke parat til at løbe den risiko med deres skadesproblemer og med tanke på, at man lige har måtte give Aguero løbepas på hjerteproblemer.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Zinras
Jeg synes ikke Superligaen virker som en særlig god destination for Eriksen, så det undrer mig lidt at medierne hele tiden nævner det. Man må vel antage at en aktiv Eriksen gerne vil med til VM og der kan suppen simpelthen ikke få ham hen på et år - især med tanke på at det nok varer længe endnu inden han sådan rigtigt kan spille. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig at klubberne giver ved dørene og leger træningsanlæg i 6 mdr. før han smutter igen, så der kommer også den vinkel indover.

Det ville give meget mere mening at sende ham til en god klub der spiller europæisk og har faciliteterne til det en spiller af hans kaliber kræver - og det er der ingen i Superligaen der har, der er vi stadig for langt bagud.
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Mit bud er Ajax- har været der før (kender mentaliteten), snakker sproget og de spiller med i champions League. Men det ville da være fedt med Barca. På nuværende tidspunkt!


Omvendt, så spiller alle der ikke er fast start-11´er i Ajax, uden undtagelser, med deres ´U19´-hold. Tænker ikke at det vil være så skide fedt for Eriksen at skulle være sådan et sted, når nu han forventeligt skal trænes meget langtsomt op over tid.
FCK
Skrevet af La Red
ku være sjovt at se ham i barca. og de må være fristet. ku også være newcastle som snart skal staffe op
annonce
0