Snak

Mere indhold efter annoncen

Agent bekræfter: Real Madrid-midt vil til ny liga

Skrevet af bold
tir 24. nov 2020

Real Madrid-kreatøren Isco vil prøve sig af i en ny liga, men han har endnu ikke nogen tilbud, fortæller hans far og agent, ifølge spanske medier.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(221418230301)
Den spanske Falk. Han er velkommen i Juve.
Skrevet af Sims91
Det er i den grad også på tide.
Der begynder at gå rygter om en Isco/Eriksen byttehandel. Det vil være utroligt sjovt fra et dansk perspektiv, men jeg håber ikke det sker.
Hazard må være en lærestreg i forhold til at købe spillere i den alder.

Jeg vil hellere se folk som Fabian Ruiz, Tielemans og Aouar som den næste generation af midtbanespillere i Real Madrid. Dét er den perfekte aldersgruppe at hente spillere i.
Skrevet af Las tunas
Vi kan nok godt bruge ham i FCK i disse tider!
Skrevet af ligaes
Tielemans?

Det er virkeligheden det her, ikke FM. Han er slet ikke god nok.

Aouar til gengæld. Ja tak.
Skrevet af Lifeispool
Tror han vil gøre det godt i enhver topklub i PL. Kunne være den "missing link" spiller, de mangler i United.
Skrevet af Sims91
Jeg er ret varm på Tielemans. Han er ikke helt det færdig produkt endnu, men der går ikke længe.
Skrevet af Taco mix
Kunne man i overskriften havde skrevet Isco istedet for "Real-midt"?

Kunne man eventuel lave et format, hvor mange, der faktisk holder af bold.dk igennem mange år, kunne betale et lille beløb, for så ikke at skulle give det ekstra click, for at at finde ud af, hvad overskriften egentlig handler om? Der er jo også reklamer på forsiden og når man navigerer rundt i fora, tabeller m.m.

Dette er et dybt seriøst forslag. Vil gerne give et beløb for at slippe for "United stjerne har fået Corona" , eller "Engelsk PL klub er interesseret i EX-FCK spiller" agtige overskrifter.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Slettet(400859222008)
Som Sims91 nævner, det er på tide. Han har i mange sæsoner efterhånden slet ikke ramt noget der minder om topklasse, så fint hvis han kommer videre i karrieren. Aouar ville være et virkelig spændende køb!
Skrevet af 09043428
Tielemans?

Det er virkeligheden det her, ikke FM. Han er slet ikke god nok.

Aouar til gengæld. Ja tak.


Hvad kan Aouar som er så meget bedre end Tielemans??
Jeg ser ikke den franske liga så ved ikke hvor god han er, men det som jeg har set af Tielemans i PL er klasse. Han er en utrolig intelligent og dygtig spiller som Real Madrid sagtens kunne bruge.
Der er kun 1 års forskel mellem dem så det er ikke engang fordi potentialet er så meget større.
Skrevet af Slettet(191530210906)
Isco er en klasse spiller. Ville være helt utroligt hvis ikke en af Manchester klubberne eller Arsenal kunne bruge ham i det engelske. Kunne dog godt frygte at han ender i PSG, men håber klart på PL.
Skrevet af 09043428
Er der i øvrigt nogen med Real Madrid indsigt som kan uddybe hvad er gået galt for Isco og for den sags skyld også Asensio?
De var nogle dygtige spillere men det er godt nok gået ned at bakke for dem. Denne sæson: Isco 7 kampe 0 mål/assist, Asensio 10 kampe 0 mål/assist.
Skrevet af Celestino
Isco er gået i stå i Madrid, så det er godt for ham, hvis han kan komme et andet sted hen.
Fodbolddiskussion er sjovest, når man snakker eller skriver ordentligt til hinanden.
Skrevet af Kahuna
Skader har ødelagt meget for både Isco og asensio i de senere år. Egentlig også det samme scenarie med James og Bale

Aouar virker spænende, men uden at min kendskab til ham er det største, er han ikke ret meget samme type som Ødegaard? Håber mere på Camavinga som erstatning
Cafu walked so Pallesen could run
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Er der i øvrigt nogen med Real Madrid indsigt som kan uddybe hvad er gået galt for Isco og for den sags skyld også Asensio?


Iscos største problem i Madrid har altid været, at man ikke har spillet med en decideret 10´er på midtbanen, hvilket er der, hvor spanieren er bedst. Han har aldrig været god til at arbejde defensivt, som en rolle i 3-mands midtbanen kræver.
I de sidste par sæsoner er han desværre også begyndt at tage lidt for let på sin form og fysik. Han er blevet en smule kvabset, og kombineret med, at han i forvejen ikke var den mest løbestærke spiller, har han fået rigtig store problemer med at følge med tempoet. Ofte bremser han det, der kunne have udviklet sig til lovende angreb, fordi han lige vil rulle bolden en ekstra gang under sålen eller noget lignende.
Dertil skal man også lægge, at Isco er voldsom svingende i sine præstationer. Tidligere i sin Real Madrid-karriere var det ca. 50/50, om man fik en god eller dårlig præstation, men i de seneste par år kan man reelt kun regne med 5-6 gode kampe fra Isco over en hel sæson.

Asensio brød igennem med et brag i 2016/17 og 2017/18, men i takt med, at han gik fra indskiftningsspiller til mere eller mindre fast mand, er niveauet faldet. Attituden har heller ikke været god fra hans side, hvilket det håbløse interview fra 2018/19-sæsonen, hvor han sagde, at det ikke var ham, der burde tage ansvar på holdet i en tid, hvor det gik dårligt, viser.
I optakten til sidste sæson blev han så ramt af en korsbåndsskade, hvilket holdt ham ude i næsten et år, og det ses tydeligt, at han ikke længere har samme fart og eksplosivitet i sit spil længere. Han har eksempelvis enorme problemer med at sætte sin direkte modspiller.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Stagger Lee
Isco er en af den type spiller, der tit bliver klemt i det system som Real spiller. Han mangler for meget fysik og defensive evner til at spille CM og han mangler fart og dynamik for at spille på de offensive positioner. Man ser ind imellem samme problemer hos Barca, hvor Puig og Aleña i øjeblikket også har problemer. For Isco er det for sent at rette op på, så han skal til et hold, hvor træneren finder en plads til ham, hvor man udnytter hans styrker, mens der kompenseres for hans svagheder i systemet.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af John Smith
Juve?
annonce
0