Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF: Får hele pakken med Jørgensen

søn 19. feb 2012
AGF bekræfter, at Martin Jørgensen har forlænget sin aftale frem til sommeren 2013, og det glæder sportschef Brian Steen Nielsen, der kalder veteranen for Superligaens bedste midtbanespiller.

Læs hele nyheden her
dejligt :)
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Herligt!

Så dejligt at have den mand i AGF.
En af de få der har fortjent mit supporter-hjertes allerstørste kærlighed. . . (Deler han med Lerby og M.Laudrup)
Han sagde han ville komme tilbage til AGF da han tog ud, søreme om han ikke holdt ord!
BSN har bare at få hyret ham til -en- eller anden funktion når han er færdig med at trille bold :) Mentor for U-Rækkerne, Teknik træner, Assistent , ja! Gi ham BSN´s job! jeg er kold. . .

Bukker og takker for endnu et år med Jørgensen!
AGF - OdderIGF - ViborgFF Jeg kan ikke "De store ligaer" mere. Snyder lidt med Liverpool en gang imellem. Internettet har gjort tåber til sandhedsvidner
Er du seriøs BSN? Mener du virkelig han er bedre end både Claudemir og Krohn-Dehli?
Er du seriøs BSN? Mener du virkelig han er bedre end både Claudemir og Krohn-Dehli?
Selv Spelmann er bedre end Martin.
Lever for: F.C. København: Et angreb på FCK, er et angreb på mig som person! Holder med: Chelsea: Græd både d. 21.05.08 & 19.05.12. Kan lide: Valencia Hader: Barcelona - Afskyr dem for alt hvad de står for! S12! <3
Claudemir spillede nu et noget skidt efterår, det samme gælder Krohn-Dehli.
København
Det er selvfølgelig svært at sammenligne spillere, da spillere har forskellige kvaliteter, men Martins spilintelligens og ro med bolden er unik efter superligastandard. Martins fysik er jo selvsagt overhovedet ikke hvad den har været, men sammen med en konditionsstærk midtbanespiller er Martin altså en af de bedste i ligaen, hvis ikke den bedste.
Hørt, kloster2630lol!!!
Jeg synes at Martin Jørgensen er MEGET overvurderet! Specielt holdt op imod en mand som Martin Retov. De to ligner hinanden meget, men Retov er væsenligt bedre!
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
"Hørt, kloster2630lol!!!
Jeg synes at Martin Jørgensen er MEGET overvurderet! Specielt holdt op imod en mand som Martin Retov. De to ligner hinanden meget, men Retov er væsenligt bedre!"


Lololololol! Bitch please...
ACH-Fan; så skal du da bare være glad for, at netop de to spillere tilfældigvis også spiller i Horsens! ;)
annonce