Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF appellerer anførerens andet gule kort

Skrevet af bold
ons 11. mar 2020

AGF appellerer Niklas Backmans anden advarsel, som sendte ham tidligt i bad mod Silkeborg. Det oplyser AGF til Århus Stiftstidende.Læs hele nyheden her
Skrevet af Baum
Sådan! 4. Dommeren sagde ifølge DN at det var for truende adfærd.
Det burde ikke tage mange minutter at annullere den.
Skrevet af ulricht
Havde forstået at han fik grundet "truende adfærd." Men det kan også være brok.

Uanset lugter det voldsomt af en hysterisk og misforstået reaktion fra dommeren. Men mon dog han er parat til at erkende det. Ville overraske mig.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af glad smiley
Den sag skal behandles i rask tempo!
Skrevet af Pimp-C
Er dommeren mon Randers fan haha
Fan af Calcio Foggia 1920 S.S.D siden 1984 Fan af Sporting Club Toulon siden 1989 Fan af Real Jaén Club de Fútbol, S.A.D siden 1992 Fan af Académica de Coimbra siden 1995
Skrevet af Dr Phil
Han løber direkte mod dommeren, råber ad ham og rammer ham så vidt jeg husker også (sikkert uforsætligt, men det er jo uden betydning).

Selvfølgelig kan der gives gult kort, men man ved jo efterhånden aldrig hvad der sker ved de appeller.

Det ville dog være fint hvis den bliver omstødt, så der er en chance for at han i stedet kan rage en karantæne til sig til den sidste, potentielt meget afgørende, grundspilskamp i Aalborg, det ville ikke gøre AaB´s chancer mindre. Med AaB briller på, vil et så stærkt som muligt AGF hold mod Randers desuden også være at foretrække.
.
Skrevet af 24601
Eneste rigtige at gøre. Det var helt grotesk.
Skrevet af Dindane
@Dr. Phil
Han løber tilbage imod forsvaret i en ret lige linje - På vejen løber han forbi dommeren.
Jeg tror at dommeren reagerer instinktivt og vil statuere et eksempel, men opfatter ikke at der vil være tilfælde af gult/rødt før det er for sent.
Skrevet af Toon Toon!
Kæmpe overreaktion af dommeren - men de ændrer det næppe. Benjamin fastholder vel at han følte sig truet selvom Backmanns løb ikke virkede særligt truende. Den bør aldrig give gult-rødt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Randersc Freja FC
Nej hvor latterligt. AGF tudefjæsklubben over alle
Pokalmeister 2021
Skrevet af bruger 132451
Farlige Nicklas...
Skrevet af Jan g
Håber de holder fast
Skrevet af 24601
Siger en "fan" af en klub der har Thomasberg ansat, wow er selvmål!
Skrevet af Toon Toon!
Randers, dit mindreværdskompleks larmer mere end samtlige AGF-fans i Danmark.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Kompis
Dr Phil: Nej, han rammer ikke dommeren. Men det kan da sikkert opfattes truende, hvis man føler man har noget at være bange for. Eller ikke. Backman er en fair spiller, og hvis han som anfører ikke må ytre sig, skal der stanges mange kort ud fremover.
Tror ikke man AGF får medhold, men fair nok at forsøge, når man ved, hvilken betydning Backman har for AGF.

Randersc Freja FC: Som altid har du en nedladende kommentar i en AGF tråd. Men fint, hvis det er det der gør din hverdag bedre. Så lever vi med det, ikke.
Skrevet af Juniorx
Håbløst AGF og penge ud af vinduet. Dommeren kan til enhver tid forsvare at det ligger inden for fodboldloven. Selvom det er så tyndt som det Kan blive. Men Han kommer aldrig til at erkende sin fejl. Og vi ved jo ikke hvor mange henstillinger de har fået.

Bare generelt en ringe indsats fra dommer og AGF
Skrevet af Dr Phil
Som jeg husker det, rammer han dommerens arm, da dommeren i samme øjeblik som han løber forbi, tager armene ud til siden - det er muligt jeg husker forkert. Det ændrer ikke på at han løber direkte mod dommeren, og råber ad ham. Uanset om det er lige på vejen hjem mod forsvaret, ændrer det ikke på at han gør det - jeg kan sagtens se hvorfor dommeren opfatter det som truende og giver ham et gult kort.

Og større straf er et gult kort jo altså heller ikke. Dommeren skal på ingen måde tage hensyn til om en spiller har et gult i forvejen, og at han havde det, er jo hans egen skyld. Ingen havde løftet et øjenbryn over det gule kort, hvis det ikke var pga. at han tilfældigvis havde et i forvejen.
.
Skrevet af Kompis
Juniorx: Er sådan en klage dyr for AGF?
Skrevet af Juniorx
Dr. phil@ tror fly er ramt af virus, for du husker da helt håbløst. Selvfølgelig rammer han ingen dommer. Men Benjamin dømmer ud fra dommrrbogen i stedet for at lede en kamp (praktisk dommergerning)

Den kan sagtens forsvares inden for fodboldloven. Derfor er det naivt at tro at den bliver omstødt. Og syntes AGF skal holde fokus på egen indsats frem for dommerens.
Skrevet af Juniorx
Kun hvis de ikke går ret. Mener det koster et gebyr hvis man ikke får ret, hvilket de ikke får. Om det er 5, 10 eller 25 kan jeg ikke huske.
Skrevet af Slettet(301120211302)
Ah. AGF vil igen gerne have man dømmer til deres fordel frem for dommerbogen?
annonce
0