Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-boss: Juel en af landets bedste

Skrevet af bold
tor 11. jul 2013
AGF har købt Alexander Juel Andersen af AC Horsens. Sportschef Brian Steen Nielsen glæder sig over at have hentet det, han kalder en af Danmarks bedste højre backs.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(321402220608)
ja og guldet havner i Aarhus....
Skrevet af Kosmiske.Maane2
We know :-)
England - Chelsea FC Danmark - AGF Spanien - Atletico Madrid
Skrevet af Playmakeren69
Fuldblods? Han kom fra at være centralforsvar/centralmidt til at blive omskolet til højreback i Horsens. Men man må sige det er ihvertfald et klassekøb af AGF og BSN.
CFC <3 CPFC <3
Skrevet af Adriaanse
Nu er muligheden for at placere Kirkeskov på venstre back til stede. Og selvom han er håbløst overvurderet, så tror jeg bestemt, at han er brugbar på pladsen, ligesom der er et håb om, at han på sin naturlige plads, kan bidrage mere i opspillet, end nu, hvor han smider for meget væk. Ikke mindst, når han nærmer sig modstanderens felt. Og det kan måske afhjælpes en smule, når han står mere rigtigt på banen.

Hvis AGF holder på Sloth, og finder en central midtbanespiller, der kan erobre og sætte i gang, så ser det ikke helt skidt ud m.h.t. top 6-7. For Eckersley og Povlsen på bænken,kunne sikre et bedre flow i opspillet.

Vh.

Adriaanse

PS: En træner, der så faktisk har erfaring med at implementere den spillestil, som Peter Sørensen, med meget begrænset succes forsøgte at snige ind sidste år, ville være helt fantastisk. Men det er nok ikke realistisk, nu GF har bundet sig voldsomt op på PS, der har sine primære forcer i TV-studiet - til nød med skræmte journalister, og i implementeringen af jævn omstillingsfodbold.
Skrevet af MSI
Ok, Adriansee - så siger vi det. Har du ellers noget på hjerte om AGF?
Skrevet af Yellow Blood
God køb af AGF og mega dårligt salg af ACH - hvis de kun har fået 2 mio for han, om 2 år kan den pris ganges med 10.
AC Horsens for altid
Skrevet af lindballe-01
Tillykke AGF håber i behandler ham godt for han er en god dreng, men har sine mangler på back pladsen vor han ofte blev tøred i det defensive men han er god i det offensiv held og lykke og tak for alt Alexandra
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af lindballe-01
Tillykke AGF håber i behandler ham godt for han er en god dreng, men har sine mangler på back pladsen vor han ofte blev tøred i det defensive men han er god i det offensiv held og lykke og tak for alt Alexandra
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af trs-79
En af landets bedste.... ahhhhhh.... han kan måske blive det men der er godt nok andre foran i den kø
Skrevet af JanHalvor
@trs 79

Så må du gerne nævne de seks højre back i superligaen, som står foran Juel.

Det kan vel ikke være så svært, når du ikke regner ham for noget særligt?
Skrevet af Jacob77
Stærkt indkøb af AGF . Jeg er helt enig i at AJA var en af de bedste højre backs i superligaen sidste sæson , og 2 mill kr lyder ikke af meget for en så ung talentfuld spiller .
Skrevet af Nicolai_23
@JanHalvor

Han siger jo blot at han ikke er en af de bedste. At være en af de bedste betyder vel at man er i top 3, hvorfor det absolut ingen mening giver, at du kræver at han skal nævne 6 spillere der er bedre?
Peter Ankersen, Lars Jacobsen og Esben Ruud er alle bedre, mens en Jens Stryger har potientialet til at blive ligeså god.
Dermed ikke sagt at Alexander Juel ikke har potientialet til at blive bedre end fx Ruud, men blandt de bedste er han ikke.
F.C. Nordsjælland Liverpool Sympatiserer med: Atletico Madrid Southampton
Skrevet af --BH--
Nicolai_23@ Nu bliv der jo sagt en af DANMARKS bedste backs og mig bekendt så er Espen Ruud nordmand.

Så udover Lars Jakobsen og Peter Ankersen så har jeg svært ved at se hvem der skulle være bedre på højre back.
Og Stryger-Larsen han er ikke back men midtbanespiller hvis det skal være helt rigtigt, selvom han spiller en ganske habil back så er han et godt stykke fra at have samme niavue som Juel-Andersen på højreback.
Skrevet af Nicolai_23
@--BH--

Så vidt jeg kan læse, skriver han i SUPERLIGAEN. Og så vidt jeg ved spillet Esben Ruud stadig i Superligaen.

Og hvis du læser mit indlæg igen, kan du se at jeg skriver, at Jens Stryger Larsen har POTIENTIALET til at spille en bedre back.
F.C. Nordsjælland Liverpool Sympatiserer med: Atletico Madrid Southampton
annonce
0