Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-chef trumfede: David N. ville bruge Jon

Skrevet af bold
man 4. apr 06:36

AGF-sportschefen Stig Inge Bjørnebye fortæller, at cheftræner David Nielsen gerne ville have haft Jon Dagur Thorsteinsson med i truppen til kampen mod Vejle Boldklub.Læs hele nyheden her
Skrevet af starks
Jeg kan ikke se problemet. Jon vil ikke forlænge. Det er hans valg. Klubben satser på andre spillere. Spillere der er her efter sommer. Jeg synes at det er den rigtige beslutning.
KSDH
Skrevet af klykke
Jeg syntes sådan set også at Jon bare skal sidde på tribunen, men det er squ da træneren der sætter holdet.. Det er squ en ommer SIB!
Skrevet af DetHvideSnit
"Problemet" er at det er AGF. Alt hvad der kan bruges af ammunition, for at få AGF til at fremstå som et galehus, skal bruges. Det har været samtlige mediers strategi siden 1990´erne.

Hvis nu det var FCN der havde luftet samme strategi, havde de samme medier stået med våde øjne og hyldet deres fokus på talentudvikling.
KSDH!
Skrevet af Jaws
Umiddelbart enig. Men hvis det skal fungere på den måde, så betyder det i praksis, at en spillers kontrakt et ubrugelig det sidste halve år, fordi den største værdi for en spillers brand og fremtidige karrieremuligheder er spilletid. Der skal tages hensyn til begge parter i sådan en sag. Om spillere skal have lov til at skifte transferfrit, når der er et halvt år tilbage, eller om de måske skal have lov til at forhandle med andre klubber allerede når der er et år tilbage, eller noget helt tredje, ved jeg ikke.
Skrevet af BoroDane
Bjørnebyes dybt elendige arbejde sætter os i en position hvor han tvinger DN til at bruge Oliver Lund som fløjspiller. Jeg vil absolut ikke være sur på David hvis han skrider og sender en offentlig bredside af mod Bjørnebye, som har været dybt elendig siden sin ansættelse. Tænk sig at sætte træneren i sådan en situation. Han kunne have afværget alt det her ved at gøre sit arbejder i januar, eller i det mindste trække beslutningen til efter kampen, hvor vi så ekstremt presset på mandskab.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Zalayeta
Fint bold.dk, som skal søge en konflikt, en historie - sådan er journalistik.
Men dette er præcis den form for ledelse, AGF har brug for.
Ærlighed.
Realiteterne er, at AGF (og alle andre klubber) vurderer flere faktorer. Herunder fremtiden. Det samme sker jo også fx i Ajax.
Skrevet af TheUnitedWay
Det mener jeg er problematisk. Det er træneren som sætter holdet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af too:cool:tool
Alle kan vel efterhånden godt se at David Nielsen er på vej ud af den klub. Mon ikke Stig Inge har en norsk træner klar. Kjetil Knutsen til sommer måske?
Skrevet af Martan
Nu er vi jo ikkr Ajax, men en klub der skal have absolut mest muligt ud af det vi har til hver eneste kamp. Havde det kørt fint ville jeg nok sige ok til sådan en beslutning - men at tvinge DN til at starte med 6 forsvarsspillere på banen fra første minut, vidner om at man ikke har den rette situationsfornemmelse.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af TheUnitedWay
DN er ikke på vej ud hvis det ender med en 7. plads og Europa. Trænere bliver målt og vejet på resultaterne, lige som spillerne i øvrigt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kong Dario
Nu er det jo heller ikke ligesom fordi at Jon har brændt banen af det sidste 1/2 år vel…. hans præstationer på banen har ikke berettiget til spilletid pr automatik.

Derudover sætter DN selvfølgelig holdet i det daglige.

En storm i et glas vand.

Fint at satse på fremtiden og bygge holdet op til næste sæson.

Videre.

KSDH
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Kenken
@det hvides it

Arh den undskyldning holder ikke

I Vejle er der på et tidspunkt insinueret om det var ejerne eller trænere. Der satte holdet hvilket medførte en del kritiske artikler og omtale. Og det var endda uden hold i beskyldningerne da det altid har været træneren. Men der kørte medierne det op fordi det var en udenlandsk ejer og en strategi der involverede spillersalg i klubben. Men der var ikke belæg for beskyldningerne.

Her er der belæg, men det har intet at gøre ned, at det er AGF
Skrevet af vbkfyn
Det er et skråplan, hvis ikke træneren skal bestemme sammensætningen af holdet. Jeg synes, at de bedste altid skal spille, uanset kontrakt forhold, og hvis de vurderer i AGF, at Jon ikke er blandt de bedste, så fair nok. Men det er jo ikke dét, de melder ud. I det mindste er de ærlige omkring det. Det er vel lidt den samme situation hos gårsdagens modstander, VB... ? Klubbens største profil de seneste sæsoner, Sousa, er ikke i klubben efter sæsonen, men i AaB. VB er bare ikke i en situation, hvor vi kan tillade os at holde de bedste udenfor, fordi de ikke har forlænget deres kontrakt. Og jeg ville have det stramt med, hvis han ikke spillede, især hvis det kommer fra ledelsen og ikke træneren. Jeg håber, den er styret af med Prelec...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Frivang
Det er også 3 artikel på Bold.dk om nøjagtigt samme emne nu. Så kontroversielt er det vel heller ikke?
Skrevet af Kompis
Jaws:
Men hvis det skal fungere på den måde, så betyder det i praksis, at en spillers kontrakt et ubrugelig det sidste halve år, fordi den største værdi for en spillers brand og fremtidige karrieremuligheder er spilletid.


Helt uenig. Der er forskel på, hvordan en spiller agere i sin sidste del af kontrakten. Jon har alle dage følt sig hævet over holdet og tænkt utrolig egoistisk. Det får så konsekvenser her.
Skrevet af starks
Jeg synes at det er fint at vi som klub har nogle principper. Jeg ser intet galt i at klubben/firmaet tager nogle valg som træneren må arbejde ud fra. Sådan er det virkelige liv jo også. DN er jo ikke tvunget til at spille Lund som kant eller Bisseck som 6er. Det er et valg. Han kunne have valgt alt muligt andet.
KSDH
Skrevet af 7000 FCF
Det er mangel på klasse fra AGFs side. De er selv nogenlunde sikre på at blive, så udover 4 karantæner, vælger de at pille en mand ud af holdet, der har været i startopstillingen de fleste gange, fordi sportschefen er sur. Flot lederarbejde, og ja, det er ironisk
Skrevet af Esbjerg - fan
Det skal da alle dage være træneren der sætter holdet og ikke sportschefen - det kan ikke diskuteres.
Skrevet af LOPPOL
Det er også 3 artikel på Bold.dk om nøjagtigt samme emne nu. Så kontroversielt er det vel heller ikke?


Hvad er seneste eksempel i Danmark på den situation, at sportsdirektøren (og ikke træneren) bestemmer, hvilke spillere på kontrakt, der kan anvendes i en kamp?
Skrevet af Aussie
Problemet er vel at det er en gratis omgang for SIB?
Hvis det fungerer, og de unge udvikler sig er SIB genial. Hvis det ikke fungerer og holdet kommer i nedrykningsfare er det DNs ansvar, og SIB vil derefter fyre ham...
annonce
0