Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kompis
7000 FCF: Men du aner jo intet om, hvordan JDT har opført sig overfor ledelsen. Har han haft en lige så arrogant fremtoning som på banen, kunne det jo også ses som en disciplinær sanktion derfra. Udadtil har JDT mange gange sagt, at AGF stadig var en mulighed, men reelt tror jeg ikke på, han selv har opfattet det som en mulighed.

Lige så vel som det er den sportslige ledelse der er ansvarlig for indkøb, er de også ansvarlige for, hvilke spillere træneren har til rådighed. Så når de siger JDT er ude, er de op til træneren at løse den opgave. Kan godt se DN har haft problemer med at løse den opgave, men det har han jo haft hele sæsonen uanset om alle spillerne har været til rådighed. Selv om AGF manglede et hav af spillere i går, gjorde det jo ingen forskel. Spillet var hverken værre eller bedre end det har været hele sæsonen.
Skrevet af Zalayeta
Disse prioriteringer sker jo i alle klubber - altså med spillere, som har kontrakt-udløb.

Men det er guf for journalister.
Skrevet af Vejleref
Træneren sætter holdet inden for den gruppe af spillere, som sportschefen stiller til rådighed for ham. Stillingsbetegnelsen for SIB er jo sportschef, ikke trænerassistent. I princippet skal sportschefen være garant for klubbens langsigtede strategi, mens træneren skal eksekvere på den korte bane. Trænere er trækfugle, mens sportschefer og ledelsen i øvrigt gerne skulle være standfugle.
Skrevet af Kompis
I øvrig tænker det gør en kæmpe forskel, at SIB ikke beder DN sætte bestemte spillere på holdet. Så havde det være helt galt. Men at sige der er spillere der ikke er til rådighed er helt efter bogen og noget der foregår i alle klubber.
Skrevet af Kåssådehvie
Problemet i denne sag er, at SIB holder jon udenfor at give plads til de unge......og at DN dernæst sætter Oliver Lund (!!!!) til at spille kanten og først meget sent i kampen sætter Daghim ind. Der er noget mellem de to (alfahanner) der er uafstemt, og det er det store problem her, ikke at Jon blir holdt udenfor.
Skrevet af Kompis
Kåssådehvie: Men er det ikke præcis det der gør, at tingene foregår som de skal og det der viser DN er træneren? Når Jon er ude, kommer der en ung på bænken i stedet for ham. Og det er ikke SIB´s opgave at sætte holdet på banen, her bestemmer DN. Der har jo heller ikke været nogle kommentarer fra ledelsen om, at DN har handlet forkert.
Skrevet af Zalayeta
Måske David faktisk gerne vil fyres, han har jo et godt ry og efter sigende en vild kontrakt.
Skrevet af Shamrocker23
Så kender man AGF igen. Totalt galehus!

Thorsteinsson er jo i sin gode ret til ikke at forlænge sin kontrakt og se sig om efter en ny klub. Det sker jo årligt i danske klubber at spillere som har udløb til sommer spiller sæsonen færdigt uden problemer.

Stig Inge vælger at straffe en spiller som ikke gør noget galt, og fratager på samme tid sin cheftræner en profil som kunne hjælpe AGF i kampen om 7 pladsen og en europæisk deltagelse, hvilket jo økonomisk og sportsligt ville være en kæmpe sejr for AGF, efter en ellers tam sæson..
Skrevet af Kompis
Shamrocker23: Kan du selv se din dobbeltmorale? JDT er korrekt i sin gode ret til ikke at forlænge sin kontrakt, men vil du så ikke argumentere for, hvorfor AGF ikke er i sin ret til ikke at bruge ham?
Skrevet af Leba
Der er mange som fremfører det argument, at vi var pressede på mandskab og derfor burde have spillet med Jon, men hvis man, som AGF´s sportslige ledelse, ønsker at træffe en principiel beslutning, så nytter det jo ikke at se på, om det nu liiiiige "kan svare sig" at være principiel i den givne situation - enten har man et princip eller også har man ikke - alt andet ville være utroværdigt.
AGF sender et klart signal, kommunikerer det og holder fast - sådan!
Skrevet af Frivang
@Loppol
Det gør FCM da ofte når de skal sælge en af de dyre spillere. Så bliver de pillet ud af spillertruppen så længe. Gjorde FCN det ikke også med Kamaldeen?
Skrevet af LOPPOL
Det gør FCM da ofte når de skal sælge en af de dyre spillere. Så bliver de pillet ud af spillertruppen så længe. Gjorde FCN det ikke også med Kamaldeen?


Kan du blive lidt mere konkret i forhold til FCM-spillere, der er blevet taget ud af truppen, fordi de havde kontraktudløb? Det er jo det, som der er tale om her.

Kamaldeen spillede fuld tid, indtil han blev solgt, så det er ikke noget eksempel:

https://www.transfermarkt.com/kamaldeen-sulemana/leistungsdaten/spieler/746695/plus/0?saison=2020
Skrevet af 7000 FCF
Leba. Det eneste signal de sender, er at hvis jeg var spiller, ville jeg tænke mig rigtig godt om, inden jeg skrev med AGF, for hvis man efter 3 år, havde lyst til at prøve noget nyt, ville man blive straffet for det, hvis kontakten stod til udløb.
Skrevet af DetHvideSnit
Hallo! Manden (JDT) har ikke været i startopstillingen i år, så hvorfor er det, at der skal gøres et stort nummer ud af det nu?
KSDH!
Skrevet af klykke
Fordi man mangler spillere der kan spille pladsen

Jeg er helt med på at at JDT ikke skal spille under normale omstændigheder, men med Karantæne til Grønbæk og Anderson, og Links skadet. Så må man sige at JDT, er det absolut bedste alternativ. På trods af at han er historie til sommer.
Skrevet af Taco mix
Brugere på bold:

"hold kæft vi hader det usympatiske svin Jon Dagur"

Også brugere på bold:

"Buuuuhhh vi vil have Jon Dagur på banen"

I mine øjne kan jeg ikke finde skandalen her. Men det er også snart svært at navigere i hvad der er skandaler og ikke skandaler, når alt bliver blæst op efterhånden.

Det er vel meget normalt at en virksomhed agere økonomisk og langsigtet. Selvfølgelig har sportschefen et ønske om dette. Selvfølgelig giver det også mening kun at skulle satse med de personer man ved man kan regne med. Jon har fravalgt AGF på sigt og derfor fravælger AGF pt Jon.

Det er da næsten befriende ærligt at høre.

At David Nielsen så ikke er enig, er selvfølgelig et problem. Men det er ikke anderledes end i erhvervslivet hvor nogle chefer også må trække nogle beslutninger ned over hovedet på utilfredse medarbejdere.

Der er intet galehus over dette her, men tværtimod et økonomisk perspektiv. Ville ønske det var sådan en min klub, istedet for alle de korte løsninger og svende, der nok ender med en nedrykning for os.

I kan nu vende tilbage til alle jeres skandaler...
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af ForzaGF
Der skal sateme ikke meget til at blive "total galehus" nu til dags
Ingen husker hvem der blev nummer2
Skrevet af Esbjerg - fan
At David Nielsen så ikke er enig, er selvfølgelig et problem. Men det er ikke anderledes end i erhvervslivet hvor nogle chefer også må trække nogle beslutninger ned over hovedet på utilfredse medarbejdere.


Men bestemmer træneren ikke holdet eller er det sportschefen?
Skrevet af NeverDefeated
Nu melder Jon Dagur så ud på sociale medier at han er færdig i klubben - uden at klubben har meldt noget ud. Så kender vi AGF igen.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Skrevet af Forhammeren
Ja, beslutninger om strategi og målsætninger.

En afdelingschef får lov til at vælge de medarbejdere han/hun vil og får ikke dikteret hvem der skal ansættes.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0