Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BoroDane
Jeg tror fansene har så stor tillid til Jakob Nielsen at man stoler på, at han nok vil træffe den rigtige beslutning på baggrund af et detaljeret indblik i situationen i klubben. Vi kan jo ret beset ikke vide 100% hvad der er gået galt. Måske hele truppen har sagt til Jakob at David er fantastisk men alle trænere i førsteholdstruppen er latterligt ringe. Så er det jo trænerstaben der skal ryddes op i. Men det kræver jo indblik.

Og boycottet straffer spillerne? Tja, de har ihvertfald ikke fortjent at blive klappet af. De har heller ikke fortjent at blive svinet til. Så i stedet giver man dem bare stilhed. Stilheden er måske i virkeligheden mere målrettet spillerne. De fortjener virkelig ikke at blive hyldet i sidste hjemmekamp. Det er de blevet nok uden at levere noget som helst. Men jeg ved det ikke. Jeg er ikke en del af stemningsafsnittet.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Vejleref
Hvorfor skulle vi have tillid til Jakob Nielsen på det sportslige område? Hverken i bestyrelsen eller hos direktøren er der så meget sportslig know-how, at de er i stand til at træffe kvalificerede sportslige beslutninger - og det er den egentlige årsag til, at AGF p.t. er uden harmoni og afklaret spilfilosofi. Det er slående, at AGF ikke har formået at trække på fodboldkyndige ex-spillere og andre med historie, tradition og indsigt i, hvad AGF er. AGF trænger til en direktør med sportslig indsigt og format, og så kan man gøre JN, hvis han absolut skal være en del af foretagendet, til kommerciel direktør. Bestyrelsen burde enten tilføres fodboldmæssig kompetence eller oprette et advisory board at støtte sig til.
Skrevet af Common sense

@wtf? AFC

OBs ?
Skrevet af Jul
Hvis Jakob Nielsen overhovedet er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger - så havde han sikkert gjort det for længst. Han er så handlingslammet og tonedøv, at han end ikke reagerede på den største sponsors alarmklokker.
Skrevet af BoroDane
Han reagerede da og tog prompte et møde med den stupide sponsor. Skulle han fyre en træner fordi en sponsor er stiv i medierne?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af salling23
Samlet for Aarhus
Vi kan se at vores udmelding giver anledning til en del debat - vi havde heller ikke forventet andet.
En del stiller spørgsmålstegn ved hvordan der vil blive taget imod David Nielsen på lørdag, og vi kan berolige jer med, at David vil få den samme modtagelse som han altid har fået af os. Vi har intet udestående med David, tværtimod har vi en enestående historik mellem ham som træner og os fans.


Dette står på Samlet for Aarhus facebook side, så jeg tror ikke I skal forvente at fans vil af med David
Skrevet af klykke
@Vejleref

JN er langt det bedste der er sket for agf i lang tid. Han har skabt fundamentet for agf kan rykke sig, med gode økonomiske resultater, samt enorm sponsor portefølje.

Den med tidligere fodboldspillere i bestyrelse og ledende poster er prøvet så mange gange i agf, men titlen "galehus" til følge.

Nej tak til tidligere fodboldpsillere på vigtige poster i en virksomhed som agf, for det er det, det er. En virksomhed, i underholdningsbranchen.. uden økonomisk fundament, bliver agf aldrig tophold.


Skrevet af klykke
@Salling23

Det jeg hører er meget blandet. Nogle vil have SIB ud, andre DN.. hvilken "fløj" Der er flest af, kan jeg ikke sige.

Jeg er personligt mest på den sidste, men vælger man at gå led DN, så håber jeg man går ind på hans stil, og ikke tvinge en stilz ned over ham.
Skrevet af Matters
Forstå en ting: AGF er blevet en lille klub, der fodrer FCK. På højde med OB og AaB igennem mange år. Dette ikke for at provokere, men det er sådan det er og DBU anerkender strategien - de vil et flagskib. David drømte om FCK - PC skred, Stage, Grabara, Dieks - de resterende var ikke bedre. Øv!
Skrevet af BoroDane
Agf har ret beset kun fodret fck med Jens Stage og PC. Den sidste savner jeg ikke. Men jeg har da ikke noget problem med at erkende at fck er langt større. Og hvad har det med DBU at gøre? Måske dit indlæg ikke var for at provokere, men det var satme noget vrøvleri.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Matters
Tja - måske er det vrøvl. Synes bare Dieks og Grabara leverer i AGF, og ikke tilfældigt ender i FCK. Måske også vrøvl at DN gerne ville FCK? At jeg så mener at FCK favoriseres af DBU er måske også vrøvl, men ville ikke undre mig, hvis DBU køber parken tilbage, efter at have solgt ret billigt - bare for at nævne en. OB, AaB , AGF - en god sæson i ny og næ - vel svært at være uenig i, at FCK tager toppen asap.
annonce
0