Snak

Mere indhold efter annoncen
DN og SIB har godt nok lagt den klub ned..
De er heldige med ikke at rykke ud...
Brøndby siden barn Millwall. siden 1994
Det er en gammel sandhed at det er lettere at fyre en træner end at fyre et hold.
Åbenlyst det rigtige, og også fint, at det sker nu, så alle kan sige fint farvel til hinanden på lørdag.

Lad lørdag blive en festdag over, at en rædselsfuld sæson slutter med overlevelse + et farvel til en fantastisk træner, som desværre ikke slutter på toppen, men som har været god ved AGF, og AGF har været god ved ham.

Nogle skilsmisser er altså bare nødvendige, og det var denne.

En hel del ser Stig Inge Bjørnebye som et større problem en trænerpositionen. Det mener jeg er noget forvrøvlet sludder, men han har da heller ikke ageret optimalt. Dog har han slet ikke fået de chancer og den tålmodighed, som David har fået det sidste halvandet år. Og nogle ting er gjort ok. Så han har lidt længere snor endnu. Desuden bør man ikke udskifte hele den sportslige sektor på en gang. Så det er ok. Men han skal finde noget godt frem de næste to vinduer, tak!
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Ingen grund til at hovere over for AGF fans her. Respekt for DN, han har trods alt opnået nogle gode ting for klubben. Nedturen startet vel i Europa sidste år, også formået man aldrig og komme tilbage på sporet for alvor.
Held og lykke, David, og jeg håber AGF får en god erstatning! :)
Så er AGF ved at være tilbage i deres gamle mønster
Haha - Århus Gale Forening skuffer aldrig


Ja sikke da et galehus, træneren får kun lov at sidde i 5 år. Det er jo ren svingdør. I de andre klubber sidder trænerne jo meget længere.
Fremtid: Vil AGF have en ny spillestil med mere bold og mindre kontraangreb? Så er det nødvendigt med en ny træner.

Vi fik en 3. plads. Vores økonomi er sund for første gang i +20 år. Det går godt for AGF, fordi vi overlevede.

Nu skal der bygges på. Det er ultra svært. Nu håber jeg, de finder en super træner, som kan løfte den store opgave.

Holdet skal være nøglen. Ikke individerne. David kunne løfte holdet indtil slut 2020. Derefter tabte han det. Den næste skal både kunne løfte holdet, udvikle spillere, udvikle de unge OG skabe en ny spillestil. AV.. det er en hård opgave. Bliver interessant.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Ja! Det er totalt galehus-agtigt at fyre en træner efter fem år! Totalt gang i svingdørene hele tiden! Det er helt anderledes i Vejle, Esbjerg, AaB, Viborg, FCK og Brøndby jo!

Come on...

OT: Tak for alt, David - du har været genial og ønsker dig det bedste fremover. Samtidig fint med lidt luftforandring og nogle nye idéer.
Er enig i tidligere kommentar der omhandler at problemet i AGF hedder Stig Inge Bjørnebye og ikke David Nielsen. Når det så er sagt ønsker jeg David held og lykke i fremtiden, er sikker på at du nok skal få success. Tak for din tid i AGF David, samt din direkte kommunikation og væremåde vil blive savnet.
Tak til David Nielsen for indsatsen. Han har en fantastisk energi og fornemmelse af, hvad man skal sige for at få folk til at yde en stor indsats. Men det taktiske var mangelfuldt. Så længe han havde Ruben Selles, gik det fantastisk, men uden ham blev hans taktiske mangler for store. Meget fornuftigt, at han og AGF går hver til sit. Det skulle nok være sket for noget tid siden. Jeg er ikke enig i at SIB´s indkøb har været så dårlige. Kahl, Bisseck og Brandhof viste i deres første tid, at de er kæmpe talenter, men de er sunket i niveau med resten af holdet. Lund er en ok superligaspiller. Kuminowski kom som topscorer i en europæisk liga. Bundu var en klassespiller sidst han var hos os. D´Alberto er nok det eneste spørgsmålstegn. Det er alle de spillere, som vi havde i forvejen, der pludselig er sunket helt vildt i niveau, og det tror jeg en ny træner med mere taktisk indsigt kan lave om på.
annonce