Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lakris
Skulle selvsagt være sket LANGT tidligere.....men ja ja, bedre sent end aldrig.

Har aldrig forstået hvad BSN og andre har set i ham; utrolig umoderne træner når det kommer hvordan fodbold skal praktisere - og tilsyneladende også i hans mandskabspleje.

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af *Dallas*
Det er da det rigtige tidspunkt nu, efter endnu en pinlig indsats af Peter Sørensen. Han har fået vinterpausen til at rette op på tingene, men kører alligevel videre af samme spor. Her taler jeg ikke om hverken resultater eller mediehåndtering, men om de taktiske dispositioner og manglende overblik, fornyelse, spillestil etc.

Givet Peter Sørensens arrogance ikke ligefrem har hjulpet ham, men mest af alt har det skadet på banen, fordi han på intet tidspunkt har kunne bruge det værktøj han havde til rådighed. Han er ganske enkelt ikke dygtig nok på det her niveau. Jovist mangler han gode spillere på et par essentielle pladser, og det ansvar ligger ret meget hos Sportchefen.
...
Skrevet af Thiagol
Mon ikke han lå på vippen i pausen. Nu fik han så muligheden, fordi man var langt i pokalturneringen. Det fejlede idag, og så er det slut.

Spændt på hvem den næste bliver!
Skrevet af PolPot
Manden har tabt omklædningsrummet, ingen vil spille for ham
Skrevet af rorschak
Holdet i dag lignede 11 fyre der første gang havde mødt hinanden en halv time inden kampen. Det var helt usammenhængende.

Egentlig råder AGF over et godt spillermateriale, men det er sjældent det kan ses på banen. Det uhyggeligt lave bundniveau må i sidste ende falde tilbage på træneren.
Skrevet af uden_benskinner
what. fyrer peter sørensen bare fordi man ryger ud af pokalturneringen..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af pibbles|FCBayern
Lider direktøren af demens? http://www.bold.dk/nyt/A…maerkninger
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af brieost
Jeg har hørt at Michael Laudrup er ledig.
Silkeborg IF
Skrevet af RallÆ
Hvorfor helvede ikke gøre det i December? Uanset hvad, det var så lidt ÅGF. Vi kommer snart forbi igen! ;-)
Er stor fan af: AaB - Siden 2000 Arsenal - Siden 2001 Dortmund - Siden 2003 Napoli - Siden 2005
Skrevet af Nicodemus
Wuhuuu!! Michael Laudrup er ledig :) ... Eller Faxe... Eller Meulensteen... Eller Henrik Jensen (tror godt at FREM lader ham gå for et mindre millionbeløb)

Eller Køhlert hvis BSN virkelig hiver de store argumenter frem...

Eller en vis korthåret tidligere AGF træner...
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af KDL
Tsk tsk. Selvom de kæmper ihærdigt for sagen, så er der trods alt stadig et stykke vej op til Galehuset Classic, som vi kender og elsker dem.

I det rigtige Galehus var fyringen blevet lækket i løbet af 2. halvleg, hvorefter Viaskvat havde stået klar til at interviewe PS før han selv vidste han var blevet fyret ;)
Skrevet af A. Jensen
@ PolPot
Manden har tabt omklædningsrummet, ingen vil spille for ham

Lige præcis! Det må være den egentlige årsag. AGF´s spillertrup er bedre end det de præsterede i aften.

Der har været gisninger om at spillerne "solgte" kampen for at få PS fyret. Dén tror jeg ikke helt på, men de mange gnidninger mellem trup og træner, og den manglende gejst, tyder på at spillertruppen generelt ikke brød sig om PS og hans metoder.

Det burde man (læs: BSN) naturligvis have indset allerede ved efterårets slutning.
Skrevet af Cruzan
Wow - havde sgu først regnet med denne fyrring efter AGF´s hjemmekamp mod Esbjerg, men det er jo klart for alle at Peter Sørensen ikke længere har spillernes opbakning og som andre siger ”har tabt kampen i omklædningsrummet”. Om det så er de rigtige løsning lige her og nu kan man stille sig undrende over for.

Tror desværre ikke det få nogen sønderlig betydning eftersom AGF alligevel taber til Sønderjyske på lørdag. Desuden er der blevet hamret endnu flere syvtommersøm i AGF´s nedrykningskiste, og det kræver et gedigent brækjern af dimensioner at få dem trukket ud, og lappet de åbenlyse sår i AGF, både organisatorisk og spillermæssigt – tvivler på at de finder en sådan tids nok.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af Fl@skebøf
Hvorfor gjorde man det ikke i vinters, så en ny træner kunne få skabt et nyt koncept, og komme med nye ideer? Jeg er i tvivl om det her overhovedet vil gavne AGF.
Skrevet af DaveEricGrohl
Galehus.dk

Det skulle jo være sket før opstarten, ikke 2 kampe inde i sæsonen. Der er vist flere der skal fyres i AGF.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Pete10
Kan en ny træner redde gymnastikforeningen fra nerykning? jeg tvivler... men tak til medierne... Vi danser hele natten på Kent Nielsen
Skrevet af RS4Break
Det var dumt at hænge Rasmussen ud på live tv. Truppen var færdig med ham. Derfor skulle han have været fyret i december.

Men mon ikke agf lige nøjagtig overlever? Lars olsen vil være genial for dem.
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af AG
Tippede inden foråret på Viborg og AGF som nedrykkere. Jeg er styrket i troen efter dette - hvilket håbløst tidspunkt at fyre en træner på.
Skrevet af nixcha
Det lugter langt væk af noget, der har ulmet gennem længere tid.
Skrevet af A. Jensen
AGF bør ikke komme i problemer mht. nedrykning. Deres trup er stærk nok til at blive oppe, og det ville også være ærgerligt hvis de rykkede ned. Rædsomt stadion, men fantastiske fans og god stemning (nåja, måske ikke i aften...).

Spørgsmålet er om de i første omgang skal finde en midlertidig "nedrykningstræner" á la Ove C. Eller om de skal gå efter den langsigtede løsning og få gang i en ny (suk...) proces.

Bo Henriksen, Morten Wieghorst eller måske en britisk træner som andre har været inde på?
annonce
0