Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var jo nøjagtigt det samme for FCM sidste sæson, sådan er det at have 3 flest tv fans. FCM spillede 1 mandagskamp for hver 2,5 kamp så det er vel nogenlunde hvad i kan se frem til. Mandagskampe i lidt mere en hver 3 kamp.

Det skal dog siges at FCM sidste sæson var eneste hold i ligaen med tilskurer fremgang. Men nøj hvor er det dejligt at have AGF tilbage i ligaen :-)
Beklager at jeg har fornærmet så mange AGF-fans med mit indlæg. Jeg står og koger på arbejde, og tænkte ikke videre over konsekvenserne af mandags-kampe, inden jeg postede mit indlæg. Jeg beklager :-)

Håber på forståelse, ikke alle bliver kaldt på arbejde kl 6 Lørdag morgen :-(
Èn klub, Ét landshold: F.C. Barcelona - Més que un club! Spanien - Reino de España!
Det er da også en dårlig fordeling. Man burde vel dele vind og vejr lige, så man fik hver sjette kamp. Det er nemlig lige præcis træls når det er udekampe især for det er nogle gange svært at nå det efter arbejde. Nu er jeg Randers fyr og får desværre ikke problemet næste sæson men kan sgu godt forstå hvis AGF fansene er trætte af det, særligt fordi de altså tropper godt op til udekampene også. Er det ikke også lidt mærkeligt at de lige får så mange ud af så få mulige?
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Selvom man er hamrende uenig er det da rart med en begrundelse - det er jo ikke første gang det sker...
I Randers ville vi kalde det urent "trav" :-) det virker sgu for bevidst!
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
@Nihao: ENIG! Mandagskampe er generelt noget lort, der udvander fodboldkultur. Signalet er klart, at fodbold skal ses i fjernsynet - så skide være med tilskuerne på stadion. Og de er og bliver dem, der er en klubs hjerteblod.
Rauwn - du er undskyldt så :) og god arbejdsdag

Angående midtjylland, så prøvede I det i sidste sæson, men sæsonen før det, var det også AGF der tog 50 % af mandagskampene. Det kan heller ikke være i de andre holds interesse, da AGF plejer at slæbe mange tilskuere med sig (at nogen så ikke opfører sig ordenligt er en anden sag) end f.eks. SønderjyskE og FCN, hvilket da også må kunne mærkes økonomisk og stemnigsmæssigt!
"Det var jo nøjagtigt det samme for FCM sidste sæson, sådan er det at have 3 flest tv fans. FCM spillede 1 mandagskamp for hver 2,5 kamp så det er vel nogenlunde hvad i kan se frem til. Mandagskampe i lidt mere en hver 3 kamp.

Det skal dog siges at FCM sidste sæson var eneste hold i ligaen med tilskurer fremgang. Men nøj hvor er det dejligt at have AGF tilbage i ligaen :-)"


Nu er problemet bare, at ÅGF er en rigtig fodboldklub med rigtige fans, hvor fcm derimod er en forretning med sponsorer som "tilhængere". Derfor er de i Herning nok ikke så kede af mandagskampene.
Dårlig sammenligningen.

Brøndby IF - Hadet af mange, elsket af få, frygtet af alle. Nur der BVB! Echte liebe!
Uanset hvor utilfredse I/vi er over disse mandagskampe, så ændrer det sig aldrig så længe der er penge involveret. Sådan er moderne fodbold, mine damer og herre. Misforstå mig ikke, jeg savner selv (f.eks.) i starten af 00´erne med søndagsbold klokken 15:00 for næsten alle klubber, med opdateringer over stadionhøjtalerne. Det var mere intenst - og ja, hyggeligt - end en runde spredt over 3 dage.

Men faktum er at det ikke vil ændre sig. Og det er disse udtalelser fra GF´s direktør et glimrende eksempel på.
Smag mit offerkort!
Nu vil jeg gerne være uenige med FCM´s fans som åbenbart har det meget hårdt...
Jeg har lige gennemgået sidste sæsons kampprogram:
http://www.bold.dk/fodbo…kampprogram

Her fremgår at de to klubber som spillede ubetinget flest mandagskampe er:

OB = 14

FCM = 10

Så selvom OB spillede 40% flere mandagskampe end FCM så bitches der stadig. Men jeg er glad for at AGF er tilbage i ligaen da de er DK´s 3. mest populære klub og så er den ikke på OB længere som var det i sidste sæsons superliga...
annonce