Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF har haft markant tilskuer-fremgang

ons 25. dec 2019

AGF har oplevet en flot stigning i tilskuertallet på hjemmebane i dette efterår i 3F Superligaen.Læs hele nyheden her
Sådan er det i Århus, når holdet leverer på banen. Gratiskampen trækker selvfølgelig også op, men så længe vi får mål og succes, så kører det.
Hold da op, det var alligevel et par voldsomme fald/ stigninger.. kun 3 klubber der er nogenlunde stabile på under/over 5%

Voldsomt Horsens..
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Sidste års 14. plads havde 5.500 tilskuere pr. kamp. Det var selvfølgelig ikke som i 70´erne og 80´erne, hvor der jævnligt var 10-12-14.000. Vil man ikke se fodbold i byer som Esbjerg, Randers, Silkeborg, Horsens?
VB og Bayern
I Horsens må vi indrømme det er sørgeligt tilskuer mæssigt og man undres, derfor kan man kun håbe på et bedre forår med både Brøndby og AGF på hjemmebane. Vi savner selvfølgelig også Vejle som ikke giver os mange point, men til gengæld mange tilskuere. Så tror jeg også at i ACHorsens vil et par solide angribere rette lidt op på tilskuer snittet.
ACHorsens
Topfan af AGF .

super flot , nå man ikke kan tilbyde ordenlige rammer ,
til tilskuere ,
I tilfælde af regn , kan man vælge mellem en paraply eller teaterkikkert..
glæde mig til det nye STADION
AGF siden 1980 Southampton siden 1980
Mon ikke der en komma fejl hos OB´s tal?
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
En by med 300.000 indbyggere.. Sammenligner man med storbror ( hestene). Så er det reelt skidt, når lillebror har 5 gange så stort tilskuer underlag
Vejle har flere tilskuere på hjemmebane i 1. division end Horsens i superligaen hvor de har Brøndby og FCK kampe til at booste gennemsnittet....
Journalist: Hvad ville du have været, hvis du ikke var blevet professionel fodboldspiller? Peter Crouch: ‘jomfru’
Det kan være farligt at sammenligne bystørrelser. Hvis Vejle havde 5.500 (ca. 10 % af byen) burde AGF have 25.000-30.000 pr. kamp. Randers burde have 6.200, så.

Husk på at Århus ikke er fuld af århusianere. Det er en by med en masse tilflyttere pga. universitetet, arbejdspladser og mange andre ting.
VB og Bayern
super flot , nå man ikke kan tilbyde ordenlige rammer ,
til tilskuere ,
I tilfælde af regn , kan man vælge mellem en paraply eller teaterkikkert..
glæde mig til det nye STADION


Stop nu dig selv med den kliche med paraply og teaterkikkert, det er efterhånden trættende at læse konstant.
Bliv hjemme, hvis du er utilfreds.
Og desuden, så i forhold til en tidligere debat omkring tilskuertal, så har du svaret her, bedre bold=flere tilskuere uanset forhold.
Langt de fleste kommer på stadion og har en fin oplevelse derude, både børn og voksne, men der vil altid været jer brokkehoveder, hvor intet er godt nok.
annonce