Snak

Mere indhold efter annoncen
Det har også meget at sige, at vi ikke spiller særlig mange mandage..
søndag er bare ligmed flere tilskurer
Ærlig talt tror jeg det er essensen af det.

AGF har ikke haft tilskuer fremgang, de bare ikke haft den tvugne nedgang pg. a. mandagskampe.

Nogen der har evner eller tid til at tjekke mandagskampe/skæve tider sammenlignet med frem- og til-bage gang i tilskuertallene.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Det er ingen overraskelse, at AGF har tredjeflest tilskuere i snit i Superligaen. Jeg kan næppe huske en sæson, hvor de ikke har haft det, i min tid. Det er heller ikke så overraskende, at antallet er steget så meget.

AGFs fans var nogle af dem, der brokkede sig aller mest over mandagskampene, og siden man er sluppet for en overvægt af dem, er der generelt kommet flere AGF-fans på stadion igen, både ude og hjemme, til gavn for flere klubber end blot AGF, når man ser på tilskuersnit.

Det kunne være fedt, hvis der kom en markant stigning for alle holdene, så man kunne vise tv-selskaberne, at oplevelserne på stadion er vigtigere, end deres penge, men det sker nok næppe.
Bestemt flot fremgang af gf. Men reelt - træk lige gratiskamp mod Silkeborg fra på godt 22.000, så er snittet 9.900.

I en sæson med top3 er det faktiske sløjt i en kommune med 300.000+ indbyggere.

Hvorfor får agf så meget kredit for ret middelmådig fankultur og fremmøde, byens størrelse taget i betragtning. Jeg undrer mig bare.
Bestemt flot fremgang af gf. Men reelt - træk lige gratiskamp mod Silkeborg fra på godt 22.000, så er snittet 9.900.

I en sæson med top3 er det faktiske sløjt i en kommune med 300.000+ indbyggere.

Hvorfor får agf så meget kredit for ret middelmådig fankultur og fremmøde, byens størrelse taget i betragtning. Jeg undrer mig bare.


Jeg syntes det niveau, det er på nu, er det niveau som man kan forvente.

Grunden til at det i flere år ikke har været prægende tilskuermæssigt i Aarhus er mangfoldig og er nogle grunde som præger flere klubber i superligaen.

1) Hverdagskampe
2) Dårlige stadionforhold
3) En for stor liga med for mange intetsigende hold
4) Svingende resultater - hvilket alt andet lige betyder noget uanset om man kan lide dette eller ej
5) Dårligt program - man spiller i november/december/februar/marts selvom man i mange år ikke spillede i store dele af juli. Det har man ændret de senere år på grund af strukturændring.

Og der er sikkert flere grunde, udover det generelle, at niveauet i den danske superliga bare ikke er speciel højt og at det prismæssigt er til den dyre ende at tage på stadion for familier med f.eks. 2 børn.

Iøvrigt syntes jeg det er for meget at sige at AGF kun har en middelmådig fankultur. AGF har Danmarks klart 3. største fanscene og er tættere på nr. 1 og 2 end på nr. 4 og 5. Men måske du bare generelt syntes at danske fankultur er "middelmådig" ?
Agf har ligget nogenlunde fast på 3. pladsen trods 20+ års lidelseshistorie. Det ser ud til at vende nu, så det blir spændende om københavnerklubberne kan udfordres på de to øverste pladser.
Vildt nok at Vejles laveste antal tilskuere i efteråret er på samme niveau som hele Horsens gennemsnit.
Han er da i sin gode ret til at skrive det han vil og du kan jo lade være med at læse hans indlæg hvis det gør dig så ked af det. Desuden har han jo ret Aarhus stadion er ikke særlig tilskuer venligt så med bedre forhold vil der også være flere tilskuere.


Det har han da, men det er bare gentagelse på gentagelse, hvis ellers du fulgte med.
Århus stadion er lige nøjagtig så tilskuervenligt, at folk kommer igen og flere til når AGF spiller godt, hvilket artiklen også fortæller.
1711823, vildt nok at med den sponsoropbakning og tilskuersnit i har, samtidig med en sund økonomi ikke kan klarerer i superligaen. Det ville være dejligt hvis du bare engang kunne undgå at nævne ACHorsens i bare et indlæg, det ville klæde dig, men nok for meget forlangt.
ACHorsens
Ecker

Det er jeg ikke enig i. Jeg kommer også på Aarhus Stadion ca. halvdelen af de gange min klub har spillet der. Og jeg ville ikke være kommet flere eller færre gange afhængig af om der var mere eller mindre tilskuer venligt. Det er dog et faktum at jeg ikke synes, at Aarhus Stadion er særlig tilskuervenligt på enkelte parametre. Og der er løbebanen og afstanden til banen en af dem. Ikke noget AGF kan gøre for, og næppe noget som AGF heller selv er uenige i. Det er vel bare et faktum at sådan er det, men om der fx er løbebane eller ej (som lige konkret er det punkt jeg selv peger på) så havde jeg ikke selv været til flere udekampe i AGF hvis der ikke havde været løbebane da jeg ville have været forhindret uanset hvad.
Blokvogn

Det er jo meget relevant i tråden om tilskuere hvor Horsens ligger suverænt sidst.

Du kunne jo selv lade være med at kommentere på Vejle direkte eller indirekte i mange tråde eller komme med småracistiske bemærkninger eller evt. bare læse udenom mine indlæg hvis du er for sart. Det er trods alt en tråd om tilskuere, hvor netop Horsens gør sig meget uheldig bemærket. Evt. Kunne du rette din kritik mod resten af brugerne der kommenterer på tilskuerne i Horsens eller endnu bedre rette den mod din egen klub der reelt er problemet. Det er trods alt ikke min skyld må du da erkende i stedet for at søge konflikten
annonce