Snak

Mere indhold efter annoncen
Ecker
Du har fuldstændig ret i
at jeg har sunget om et nyt stadion i 25 år,
Jeg kunne bare godt tænke mig, et stadion med tag til /fra .
så man kunne holde messe/ koncerter som giver ekstra indtægter.
sjovt ledelse osse har øje for det nu ,
endelig
AGF siden 1980 Southampton siden 1980
1711823, småracist er hvis det eneste jeg ikke er på nogen måde, så det skal du ikke kalde mig. At jeg syntes vi skal have en grænse for hvor mange udlængdinge en klub burde have er en anden snak. Vi to stopper med at debatterer med hinanden her, jeg gør ihvertfald.
ACHorsens
Aalborgs troløse tilskuere, vil hellere sidde i en varm hal og se et håndboldhold vinde guld, end stå på stadion og bakke op i medgang og modgang. Der skal fem sejre i træk til, for at lokke folk til. Det er så trist...
Forstår ikke helt at så mange, har så ondt et vist sted over at nogle klubber har mange tilskuere.. AGF skal pilles ned, fordi de havde mange mod Silkeborg. En skriver at hvis den kamp blev pillet ud, så var der snit på 9000 (et eller andet). Det er da latterligt. Man kan jo ikke bare pille en kamp ud, gratis adgang eller ej. Hvad nu hvis der var kommet 17.000 alligevel?? Hvad var snittet så?? Skal vi så også pille Brøndbys hjemmekampe mod FCK/FCM ud og modsat
Hvis AGF har et snit på +11.000, så er det jo sådan det er, gratis indgang eller ej
KSDH!!
Desuden har han jo ret Aarhus stadion er ikke særlig tilskuer venligt så med bedre forhold vil der også være flere tilskuere. 


Selv med bedre forhold, er jeg ikke sikker på at der kommer flere på stadion. Især ikke, som du selv pointerer, når FCK og BIF ikke kan tiltrække flere tilskuere end de kan.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Det er fint med tilskuerfremgang i Aarhus, men ærlig talt synes jeg at fremgangen har været forbløffende lille, de flotte resultater taget i betragtning. Der tales om, hvor vidt Silkeborg-kampen skal tælles med, men paradoksalt nok vil jeg mene at den kamp har kostet tilskuere efterfølgende. Dels på grund af det skuffende nederlag og dels på grund af snakken om sikkerheden på stadion, fordi man lukkede så mange ind (en debat der i øvrigt kørte noget af sporet, med de forkerte argumenter, da det jo ikke var sikkerhedsmæssigt uforsvarligt i forhold til evakuering og udgangsforhold, når man lige havde haft det dobbelte antal mennesker inde til en koncert nogle måneder før).

Jeg tror på at AGFs gennemsnit kommer til at stige en del til foråret, når vi forhåbentlig kommer til at deltage i top-6 slutspillet og der bliver ene attraktive modstandere og noget forår i luften.
Århus stadion er lige nøjagtig så tilskuervenligt, at folk kommer igen og flere til når AGF spiller godt, hvilket artiklen også fortæller.


Og det er ret beset det største problem for AGF og andre hold. At det kun er i medgang at de dukker op.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
VBaltid

Helt enig med dig. Jeg bor og studerer selv i Odense, men bliver sgu aldrig OB fan, når jeg kommer fra København og FCK.
Jeg ser (ikke nok) fodbold! Jeg skriver, nogle gange, ikke helt det jeg mener.. Så læs gennem linjerne..
Det overrasker mig at SE ikke er gået tilbage.. der har sgu ikke været meget at varme sig på i Haderslev
Der er noget nok nogle med gang i mindreværdskomplekst her 1. Juledag.
Drop nu den med by kontra tilskuer tal, i kommer kun til at se dumme ud med det "argument" hvis i ikke selv kan se hvorfor, så kondolere jeg. Der er tydeligt også er par der aldrig har været på stadion i Århus, hvilket deres indlæg bære præg af. Selvfølgelig også den ene "yes man" AGF´er hvor alt er godt og ingen må påpege tydeligt dårlige forhold.
Alt i alt tosset.. men god jul! :D
annonce