Snak

Mere indhold efter annoncen
En af årsagerne til at AGF oplever stigende tilskuertal, er selvfølgelig at der er endelig har været lidt success. Men det har også noget at gøre med at AGF rent faktisk har ansat Morten Lerke som udelukkende arbejder med at få tilskuertallet til at stige (i september 2019):

https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2019/september/agf-styrker-den-kommercielle-organisation/

I tre ud af fire hjemmekampe i denne sæson har AGF haft over 10.000 tilskuere, og ambitionen er, at femcifrede tilskuertal bliver kutyme i Ceres Park. En målrettet tilskuerstrategi har givet tilskuertallet et løft, og nu ansætter AGF Morten Lerke som kommerciel B2C-chef for at forstærke den positive udvikling.


Der er ingen tvivl om at han drømmer søde drømme om det næste stadionkompleks og han har formodentlig en delvis bonus-baseret aflønning og vil rende den forkerte vej rundt på løbebane nøgen for at trække flere tilskuere til.
Kom så de hviie
Det er jeg ikke enig i. Jeg kommer også på Aarhus Stadion ca. halvdelen af de gange min klub har spillet der. Og jeg ville ikke være kommet flere eller færre gange afhængig af om der var mere eller mindre tilskuer venligt. Det er dog et faktum at jeg ikke synes, at Aarhus Stadion er særlig tilskuervenligt på enkelte parametre. Og der er løbebanen og afstanden til banen en af dem. Ikke noget AGF kan gøre for, og næppe noget som AGF heller selv er uenige i. Det er vel bare et faktum at sådan er det, men om der fx er løbebane eller ej (som lige konkret er det punkt jeg selv peger på) så havde jeg ikke selv været til flere udekampe i AGF hvis der ikke havde været løbebane da jeg ville have været forhindret uanset hvad.


Det er fair nok du synes det og folk har jo for det meste et valg, men der er +/- ved alle stadions i DK.
Ecker
Du har fuldstændig ret i
at jeg har sunget om et nyt stadion i 25 år,
Jeg kunne bare godt tænke mig, et stadion med tag til /fra .
så man kunne holde messe/ koncerter som giver ekstra indtægter.
sjovt ledelse osse har øje for det nu ,
endelig


@southhampton-AGF

Der har skam blevet afholdt messer og koncerter derude i en del år efterhånden, det er langt fra nytænkning.
Tror nu ikke du skal regne med fuldtag,men det må vi jo se og så må vi jo ligeledes se, hvor meget AGF egentlig kommer til at have indflydelse på det nye stadion. Indtil videre tyder meget på, at diverse investorer kommer til at tage de fleste indtægter.
Sådan er tendensen desværre for danske hold - ingen passion, ingen klubfølelse. Der er vel kun én dansk klub, hvor fansene er der i medgang og modgang, og den klub behøver jeg vel ikke at nævne ved navn.
Manchester United - Pride of England 20 engelske titler - ingen over.
Så gør jeg det for dig, Århus Frema
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Så gør jeg det for dig, Århus Frema


Frema ? Ligger de ikke ovre i Farum :-)
HRHK

Jo det må du da gerne, hvilken klub tænker du på. ??
Moral er godt.....
Det er lidt sjovt at folk altid skal have ondt i røven over AGF, men uanset hvad er der en generel mangel på forståelse for udviklingen i dansk fodbold.

Ja, TV er naturligvis den store synder, fordi kampene skal spilles på vanvittige tidspunkter uden overlap. Men det er altså også bare relativt dyrt at gå til fodbold generelt, og der er ikke mange der gør så meget ud af oplevelsen på og omkring stadion.

Hvis du er en familiefar og skal en tur på Ceres Park med kone og 2 børn mod Randers, så står selve billetterne i 440 kroner hvis du bestiller på nettet (2x120 + 2x100). Nu ved jeg sgu ikke lige ved stadionplatter m.v. står i lige for tiden, men drikkevarer og mad til alle ender nok i over 250 kroner (der kan folk jo bare rette mig). Altså en pris på 690 kroner (og mon ikke det ender over 700?) for 2 timer på et råkoldt stadion i februar. Dertil kommer busbilletter/togbilletter/benzin efter transportmiddel og hvad man ellers lige kan tænke på af småting. Det er dælme dyrt i mange familiebudgetter skal jeg hilse at sige, så det er svært at få dem derud hver uge.

Tilbage til TV, så var der i gamle dage kun én mulighed, og det var DR søndag eftermiddag. Der var den kamp i flimmeren og resten skulle dælme ud af døren for at se sport af nogen slags, for det blev afviklet samtidigt. Det var bl.a. også derfor den klassiske dong-lyd var på både stadion og i fjerneren når der skete noget andre steder, for ellers fandt du først ud af det i avisen dagen efter.

Dertil kommer at samfundet også var helt lukket i weekenden alligevel. Der var ingen arbejde, ingen indkøbsmuligheder osv. Du kunne gå i biffen, til bold og andre underholdningstilbud, men næsten alt andet var lukket og slukket. Derfor kunne selv et seriehold trække 1000 tilskuere, for hva´ fanden skulle man ellers give sig til? I dag kan du bare ligge i sengen og se Netflix/Twitch/fodbold/whatever.

Jeg tror også Divisionsforeningen har skudt sig selv i foden over deres paniklukning af den udvidede liga. Der har været mere spænding end nogensinde, flere talenter på banen og en mere positiv udvikling hele vejen rundt. Men typisk dansk mentalitet betød at man lukkede lortet i År 2, for der var jo en lille risiko. Vi har dog set at landets 16. bedste hold kunne vinde bronze året efter (ja, EfB blev såmænd 2´er i 1. division), så større er afstanden heller ikke: De skal bare have mere tid til at udvikle økonomien. Men med 12 hold er vi tilbage ved den kedelige fodbold fordi vi har 9 hold der kan ligge i top 6, og 6 potentielle nedrykkere. Så skal livremmen strammes og flere skal spille for ikke at tabe, fremfor at vinde.

Og hvad mon det gør ved lysten til at gå på stadion?

Der er selvfølgelig også mange andre faktorer, men det er da nogle der er til at forstå.
Klubben med alle plastikfans - de er væk så snart der er tabt til Randers FC igen. Vildt at klubben ikke præsterer bedre byens størrelse taget i betragtning
Zinras

Hvornår var der tv-transmitterede kampe om søndagen?
Frem til TV2-starten i 1988, sendte DR noget der lignede 2x2 minutter fra to kampe.
TV2 gik mere ambitiøst til dansk fodbold, og viste uddrag fra samtlige kampe. Epokegørende.
I en kort periode viste stationen sågar hele kampe.
Altid med Brøndby. Altid fredag, og forskudt sent på aftenen.
Viasats satsning i 1998, ændrede som bekendt fodbolddækningen revolutionerende.
FREM for alt
annonce