Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dnarg
@Født i Aalborg

Man lod jo ikke Amini gå, fordi man gerne ville af med ham. Det var ham, som gerne ville videre i karrieren. Havde det været en mulighed, havde man sikkert beholdt ham, da man kendte ham, kendte hans kvaliteter, kendte hans personlighed osv.

Om det er en forstærkning, må vi jo vente og se, men umiddelbart tænker jeg (baseret på sidste sæson i Aab), at det virker som en fin erstatning, som vel nogenlunde er på samme niveau. Amini blev jo kun bedre og bedre i hans AGF-tid, synes jeg, og det kan man jo håbe også bliver tilfældet med Olsen. Så kan det jo vise sig, at være en mere klar opgradering, hvor jeg lige pt. nok hælder til, at det er nærmere en 1:1 erstatning, om end med andre spidskompetencer.

Dog skal man huske på, at David jo kender ham i forvejen, så man må formode, at han ser en mulighed for at kunne få mere ud af Olsen, som han har gjort med Blume og Højer.


Så umiddelbart tænker jeg, at det virker som et fornuftigt køb, som så har potentiale for at vise sig som et rigtigt godt køb, hvis David kan få mere ud af ham.
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Overraskende, men 10 mio er ikke til at kimse ad. Nu er det så op til Inge at hente en fuldgyldig erstatning - det forventer vi i Aalborg. Det er nu, at Inge skal levere. Ellers er der mange skuffede AaB-fans rundt omkring. PO var trods alt en af AaBs bedre spillere i sidste sæson. Det var dog især mentaliteten og attituden, som gjorde ham populær. Spillemæssigt var det lidt on and off.

Det er modigt af agf at betale så mange millioner for en spiller, der reelt kun har præsteret en enkelt sæson i hele sin karriere. Også modigt af nomadespilleren Patrick Olsen, der endelig havde fundet succes og ikke mindst stabilitet, men penge er selvfølgelig en stor del af gamet. Det er svært at være skuffet over PO, det er snarere Inge og AaB man skal vende sin vrede mod. Uanset, så bliver han mødt på Aalborg Stadion af pibekoncert - det er jo kutyme.

Vi går en spændende sæson i møde. Jeg føler mig samtidig overbevist om, at AaB nok skal præstere bedre end agf i tabellen.
Frit Danmark
Skrevet af PLorimer
Fint salg af Inge og AaB. Han passer skidt ind i den 3-4-3 vi ser ud til at skulle spille frem over. Han er alt for dårlig til at forsvare i det system, hans lange afleveringer halter også. Han har en rigtig god atitude, og er fin i små spillet med hurtige aktioner, det så vi i samspillet med Lucas.

Sorgenfri nævner + 1milion € og han plejer at vide rimelig god besked, de penge kan bruges væsentligt bedre på at købe ind til spillere der passer til 3-4-3. Fin handel for alle parter.
Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
Skrevet af TheHarryKaneTeam
GG: Vi går en spændende sæson i møde. Jeg føler mig samtidig overbevist om, at AaB nok skal præstere bedre end agf i tabellen.

Hvad baserer du det på?
Skrevet af Kompis
Jeg er overbevist om, at PC og DN har set rigtigt her. Selv om prisen virker høj, hvis der er + 1 mio Eur, som vel så gør ham til AGF´s dyreste køb nogensinde, skal det ikke undervurderes, hvor stor betydning det har, at PO har vist, at han kan være en profil i Superligaen og kan formodentlig træde ind på AGF´s hold fra dag 1. Vores seneste dyre spiller, Gift Links, har også et stort potentiale, men efter 1 år i klubben, er han først lige begyndt at falde til. Tror det er pengene værd, frem for at finde en billigere spiller fra et eksotisk sted.
Skrevet af Slettet(391545211002)
Så er det heller ikke en større katastrofe for aab. Hvis vi forudsætter at de fortsætter med den succesfulde 3-4-3 spillede olsen jo angriber det sidste stykke tid. Her har man hentet Tim Prica...

Jovist er han en god spiller, men ikke uerstattelig.

Umiddelbart giver det en startellever pt. der hedder

Rinne - Ross, Okore, Thelander - Pallesen, Kakeeto/her kommer en ny, Fossum, Ahlmann - Lucas A, Tim Prica, Kusk/van Weert.

Det er sku en ganske habil startellever selv uden Patrick O...
Skrevet af GezaToldisVenstreNæsebor
Sjovt som halvdelen af tråden handler om hvordan man kan/skal læse prisen for PO ud fra justeringen af AaBs regnskabet. - Der må være mange herinde, der drømmer om en karriere som kontorkuli eller revisor.

Nå, men velkommen til Patrick. Håber han vil gøre det godt. Ikke en signing jeg havde set komme. Det bliver spændende.
Geza Toldi - Dansk Mester med GF 55, 56, og 60 samt Pokalmester 55 og 60
Skrevet af DameNdoye
Vel er det ej mere kontroversielt. Olsen er en journeyman, som har været i Aab et år. Stage var en AGF-fan lagde deres fremtidshåb i og så kom han vidt også med et par udtalelser om AGF som ikke viste sig at holde stik, da han skiftede


Det kan godt være jeg er farvet, men for mig at se giver Stage´s skifte langt mere mening end det her skifte. AGF blev så godt kompenseret at det her føles som tyveri, og så er det også et større skridt at gå fra AGF til FCK fremfor Aab til AGF. Jeg mener også det er indelysende at AGF og AAB er tættere på direkte konkurrenter end AGF og FCK er.

Superliga og FCK fan
Skrevet af ToonInStoke
DameNdoye

Nu kommer der 200 AGF fans og fortæller dig hvor tæt AGF er på FCK da de jo var så tæt på at snuppe sølvet :)
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af DameNdoye
Nu kommer der 200 AGF fans og fortæller dig hvor tæt AGF er på FCK da de jo var så tæt på at snuppe sølvet :)


Med den logik er AGF større end BIF ;)
Superliga og FCK fan
Skrevet af billebums
Du lejer med ilden :D
Skrevet af b2boyz
Når den mest velunderrettede sportsjournalist breaker den til en pris på OVER 1 mio euro, så må prisen MINIMUM være 8 mio DKK. Om den så hedder 8 eller 10 mio er en anden sag men ligger nok i det leje.
Med transfer, sign on og løn i 5 år, så smider agf altså over 15 mio for PO..
Er ikke sikker på at det er en konge deal for agf.
Synes derimod at det er en fin case for AaB som sælger en dygtig spiller som bare ikke passer lige så godt ind i det nye spilsystem hvor spillere skal have fart.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Skrevet af Slettet(322356211005)
Fem minutter i klubben er åbenbart nok til at stå og klappe på klublogoet. Klamt!
Skrevet af Toon Toon!
Hvis PO spiller 2 gode år i Aarhus, så er han jo stadig kun 28 år og kan sælges for minimum det samme som vi har givet. Formentligt også mere.

Hvis bare han ikke falder helt igennem - og det har jeg svært ved at se for mig - så er dette en rigtig god handel for AGF. Han forstærker os - og svækker en direkte konkurrent.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Frygah2
Det er dælme ikke mange 28-årige man kan sælge for minimum 8-10 mio. kr. fra Superligaen. Det tænker jeg ikke er sket ret mange gange godt nok.
Skrevet af Ha!
Underholdende spiller! Jeg har grinet af ham hele sidste sæson. Han er altid klar med et par step-over finter, når der ikke er modstandere i nærheden.
Han ligner sgu en ren Messi, når han ikke er presset af modstandere.
Når der er modstandere i nærheden - not so much.
Håber han kan komme til at bidrage positivt i AGF, men indtil videre forbeholder jeg mig retten til at være skeptisk. Synes ikke han så særligt god ud i AaB i sidste sæson, men lad os nu se.
Skrevet af maxbakketop
Det var så den spiller jeg mente har været bedst sæsonen igennem ( Ja bedre end LA, han spiller mere, og Lucas var næsten altid på 80% når han blev spillet). Et kæmpe tab vil jeg mene.
I forhold til pris og profilering, og hvad man endte med at få ud af det, så var PO det bedste indkøb i AaB i mange mange år. Det betyder selvfølgelig også et rigtig fint overskud på ham, men så havde jeg nok hellere holdt så god en spiller i truppen, især med den erfaring i forhold til de mange unge man har hentet. Der ud over er jeg ret negativ omkring det at sælge til AGF, det burde være et No-Go.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Buscape
Større tab synes jeg heller ikke det er. Han var god en god boldflytter, når det kørte for holdet, men i modgang kunne han kun lave step-over finter og frustrationsffrispark

jeg kommer især heller ikke til at savne hans interviews
Skrevet af prm
Hvis han bare holder sit niveau fra seneste sæson, så har man en god midtbanespiller i 5 år
Ham og Nicolai Poulsen, samt Bror er en god konstellation. Og AGF er nok højeste hylde de kan spille i DK
annonce
0