Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Busk79

Tænkt sig hvis vi stadig havde Thorstienson og Anderson i VFF...
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Karpan
@80Aarhus00

Så skal de tolke at den ikke rammer armen ved Links? Eller også afviger DBU´s regler fra de regler som FIFA/UEFA bruger - det kan selvfølgelig være, det har jeg ikke undersøgt.
Højdepunkter i mit liv: 1987: Bliver fan af Dynamo Kiev 1988: Bliver født 1995: finder lykken i engelsk fodbold via Arsenal 2005: AGF sympatiser med: Wolves, Rushden & Diamonds, Santander, Athletic Club og Werder Bremen.
Skrevet af Født i Aalborg
Nicolaj Poulsen er og bliver en usympatisk spiller. Laver også en vild takling på Kusk bagfra uden at få kort i 1. halvleg. Men i 1. halvleg havde dommer og VAR-vogn besluttet sig for at dømme AGF´s vej. Ufatteligt at det første mål bliver godkendt. Jeg tror de har fået for meget GLØGG i VAR-vognen!! MEN fortjent AGF sejr, uden tvivl.
Skrevet af 80Aarhus00
Jeg satser på, at de har bedre styr på reglerne end både du og jeg har. Alle kan se, hvad den rammer, men når 4 dommere med mange års erfaring genser den adskillige gange, så vælger jeg at gå med deres udlægning fremfor blandt andet din.
Armen er HELT inde til kroppen og han drager ikke fordel af den på nogen måde. Uden at kende de forskellige paragraffer, så forestiller jeg mig, at det har noget med det at gøre.
Skrevet af Big Ben
For 2½ uge siden vurderede jeg, at AaB havde et mindst ligeså stærkt hold som AGF og også bedre, når de store profiler som f.eks. Lucas Andersen for alvor kom i form. Jeg så absolut intet, der indikerede, at AGF skulle være os overlegne, hverken i de indbyrdes opgør eller mod andre modstandere. AGF har humpet sig igennem og kun med møje og besvær og en masse held kunnet besejre Horsens og Lyngby og har generelt fået flere point, end spillets kvalitet har berettiget. For AaB var det stik modsatte tilfældet.

På baggrund af første halvleg - som mest af alt mindede om noget, vi kunne være rendt i på en af de sværeste udebaner i Champions League - og en rædselsfuld december måned, som fulgte umiddelbart i kølvandet på en uheldig 0-0 i Herning med et decimeret hold, må man da godt nok revidere den opfattelse!
Skrevet af Karpan
@80Aarhus00

Nu kan dommere også lave fejl.

Fandt den:

Det er en forseelse, hvis en spiller:
-efter at bolden har rørt spillerens eller en medspillers hånd /
arm, uanset om det er tilfældigt, umiddelbart derefter
-scorer i modspillernes mål.

Det er fra DBU hjemmeside.

Så jeg kan se en af følgende muligheder:
- Dommeren i VAR-rummet ser ikke at den rammer Links arm.
- Dommeren ikke dømmer efter de nyeste regler i fodboldloven.
- Dommerne har et andet reglsæt de følger der ikke er offentlig tilgængeligt.
Højdepunkter i mit liv: 1987: Bliver fan af Dynamo Kiev 1988: Bliver født 1995: finder lykken i engelsk fodbold via Arsenal 2005: AGF sympatiser med: Wolves, Rushden & Diamonds, Santander, Athletic Club og Werder Bremen.
Skrevet af Aarhus-Zapp
@BigBen

Meget enig i hvad du skriver. AaB spillede, de første kampe under Feher, imponerende godt, og lignede et hold der skulle lege med om de sjove pladser. Har ikke været helt så imponerende de sidste kampe, særligt ikke den første halve time i dag.

Og enig i, at vi har måttet hænge vores hat på vores held, men det har vi også lykkedes med (hvis man ellers kan lykkes med at være heldig). Men i dag så det rigtig pænt ud for os.

Et spændende forår, som er i vente (både for GF og AaB).
Skrevet af Él Capitano
Gider bare overhovedet ikke høre om VAR fra udebane fans, kan huske hvor mange straffe og frispark vi er gået glip af før VAR...
Nu er der en præcis måling på situationerne under kampen.
Det kan man være glad eller træt af, men man kan dælme ikke være uenig...
AGF spiller deres klart bedste kamp over 90 minutter i sæsonen...
Vi ligger nr 3 som minimum og det er kæmpe cadeau til hele klubben for det er baseret på hårdt arbejde og vindermentalitet..
Skrevet af Baum
Hold kæft hvor en magtdemonstration, så fedt at gå på ferie med sådan en kamp.
Ang. mål nr. 1:
Bolden kommer direkte op Links´ arm, som er helt inde ved kroppen, dernæst rammer den låret og derfor godkendt. Sådan ser jeg den, fordi der vel stadig den regel, at uanset om hånd/arm er inde ved kroppen og det er uforskyldt, så må det sidste der rører bolde må ikke være en arm/hånd.

Mål nr. 2:
Okore rammer vel bolden så meget at det bliver en ny situation, så derfor fair nok, men klart en 50/50 situation.

Hvad er det Nicolaj P gør som er så svinsk?
Kusk laver en eftertackling/hævnagt, uden kort. Den er jo på nippet til et rødt kort.
Perriera (stave?) Laver en led saks bagfra på, mener der var Thorsteinson, fik kun gult.
Skrevet af saltsyre
@baum

"Ang. mål nr. 1:
Bolden kommer direkte op Links´ arm, som er helt inde ved kroppen, dernæst rammer den låret og derfor godkendt. Sådan ser jeg den, fordi der vel stadig den regel, at uanset om hånd/arm er inde ved kroppen og det er uforskyldt, så må det sidste der rører bolde må ikke være en arm/hånd."

Det havde jeg også tænkt kunne være forklaringen, og mon ikke også dommeren har det??
Skrevet af Randy Marsh
Det var drenge mod mænd i dag! Det kan slet ikke diskuteres! Super indsats af AGF - specielt i første halvleg. Jeg tror I nupper en 3. plads!

Med det sagt, så synes jeg lige at David Nielsen skal betale sin gæld til Spilleboxen!
Skrevet af vicham
Det første mål kan næsten kun stå, fordi VAR vurderer, at de ikke har tilstrækkelige beviser for, at den rammer Links på armen. Der kan vel ikke være mange, der havde protesteret, hxis det var blevet underkendt.
Det andet mål er, efter min mening, helt korrekt. Okore spiller bevidst bolden og så er det en ny spilsituation.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af BoroDane
Det er typisk at standardkommentaren omkring Nikolaj Poulsen er "svin. Han skulle mindst have haft et gult kort". Tydeligvis fra folk der slet ikke har set kampen. I det mindste tackler han når bolden er i nærheden, hvilket man ikke kan sige om den ordinære Kusk.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Linne
@big ben

Det er jo lidt gynger og karruseller.
Ja AGF har været heldige, mod Horsens og Lyngby. Til gengæld tabte de til FCN, på to kæmpe personlige fejl (heldigt for FCN), de spillede lige op, med både FCM og FCK, hvor FCk vinder på et straffe, som AGF i kampen mod Lyngby i en lignende situation, ikke får straffe på.
Sådan kan vi blive ved. Nej AGF har ikke spillet Barcelona bold, men nævn lige et hold der har det??
Uanset om vi kan lide det eller ej, så lyver tabellen ikke.
Skrevet af Badbonez
Nikolai p må ikke sammenlignes med tøffe. Tøffe var en hård hund men han var sympatisk. Der er Nikolai p ikke...:de der prima Donna moves han har er i særklasse. Synes virkelig han er en rigtig usympatisk og meget beskidt spiller....
Skrevet af Snigskytten
Randy.

Vi "hørte" dig godt første gang
Moral er godt.....
Skrevet af b2boyz
Fuldstændigt VANVITTIGT at målet til 2-0 får lov at stå. Hvis det fremover er reglen, så kan man bare lade en angriber fiske nede ved modstanderens felt og bare sparke bolden ind på en modstander ved midten og så ophæves offsiden. Helt helt godnat!
Når det er sagt så havde gymnasterne vundet alligevel. Men en forkert beslutning af dommeren som generelt havde en dårlig dag.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Skrevet af Slettet(092032202012)
.
Skrevet af Slettet(512133220404)
@b2boyz:
Hvad snakker du om? Okore forsøger BEVIDST at spille bolden. Manden kommer flyvende i den. Det er IKKE en refleksion fra Okore (dvs. en offside ved at opnå en fordel). Selvfølgelig er der ikke offside, og hvis du stadig synes det, synes jeg du skal læse side 55 i fodboldloven:

"En spiller i offside-position, som modtager bolden fra en modspiller, som forsætligt spiller bolden, herunder også med hånd / arm, opnår ikke en fordel af sin offside-position, medmindre berøringen var en forsætlig redning." Okores handling kan i øvrigt ikke defineres som en redning, da det ikke er skud på mål.
Skrevet af Big Ben
@ Linne

Enig. AGF har udviklet en slags FCKsk evne til også at få sejre ud af dårlige kampe, og det kan man kun tage hatten af for - i en øvrigt meget jævnbyrdig Superliga, som lå lige til en af AaBs "vi snupper mesterskabet ca. hvert 6. år ud af det blå" - tirader.

"Jævnbyrdig" er dog ikke lige ordet, jeg vil anvende efter den 1. halvleg, må jeg tilstå. Så må AGF jo slå til i år :-)
annonce
0