Snak

Mere indhold efter annoncen
@AndersF

Jeg synes da bestemt udmeldingen er i orden. Længe leve folk med ambitioner. Og AGF virker jo også til at have noget at have dem i nu.

Jantelovs Danmark bør man som et offentligt eksponeret sportsbrand, der lever meget på image, tage i betragtning. Men man skal også signalere vilje og tro på egne evner.

Helt fint med at gå efter top 3. Sådan som de ligger, er det jo blot det lille skridt op. Men jeg er dog glad for, at han ikke i alvor siger "guld inden for tre år" eller noget i den retning.

I de kommende år er der plads til en eller flere nye udfordrere til FCK, nu da OB, BIF og FCM fortsat ikke slår til for alvor. FCN gør det super, men jeg tror ikke, de har størrelsen og grundlaget for det i længden. Det har en af de tre førstnævnte + f.eks. AAB og AGF. Hvem ved, hvad fremtiden bringer i denne sæson. Måske en top tre uden hverken BIF, OB eller FCM? (FCM ligner dog en medaljetager). Ville være nye tider. Gå efter det!
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Selvfølgelig skal spillerne tro på det, men lige nu synes jeg det ser lidt svært ud, med de 4 førstevalg i angrebet ude med skader (Graulund, Larsen, Moldskred og Devdariani). Forhåbentlig er Larsen og Moldskred klar om nogle uger, men det vil bare ikke være det typiske for AGF.
Haters gonna hate!

I AaB tror Pól Jóhannus på bronze: http://www.tipsbladet.dk…nder-bronze

I Silkeborg tror Nicolaj Køhlert på en fjerdeplads: http://www.tipsbladet.dk…-vaere-fyld

I Horsens tror Absalonsen på bronze: http://www.tipsbladet.dk…-motivation

I Midtjylland tror Jacob Haugaard på sølv: http://www.tipsbladet.dk…-kom-loessl

Hvordan adskiller Steffen Rasmussens udmelding sig fra de andre jyske klubber i den nuværende subtop?

Mvh. R
@ R

Ved at AGF er den eneste af de jyske klubber, som tidligere har brændt nallerne på at melde ambitiøst ud, for så at liste ud af ligaen med halen mellem benene. Det er sgu en anelse trist, at mange af de stolte aarhusianere ikke kan bidrage med andet til den her ping-pong, end bare at skrige "JANTELOV!"

Kun nu, I hvie´! Siden hvornår blev det forbudt at drille hinanden fangrupper imellem? Det er præcis som i børnehaven: Jo mere man surmuler, des sjovere er man at drille ;-p
Jaykobsen - det var sjovt de første 84.000 gange, så kom der en periode omkring 350.000-380.000 hvor det var lidt sjovt igen, men nu er det ikke sjovt længere og bliver det aldrig igen. Det er nærmest irriterende selv for en neutral at læse den samme kliche gentaget tyve gange hver gang en AGFer kigger håbefyldt opad i tabellen. Vær kreativ, hav personlighed, bliv voksen, find på noget andet.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Jaykobsen: må sige at jeg ser det som GOD VÆRKSTEDSHUMOR. Bare folk så kan tage det, når det går den anden vej.
Arbejder i en salgsvirksomhed med sælgere fra hele landet. Vi har masser af sjov med hinanden året igennem pga fodbold. Min chef er f.eks. BIF fan - den stakkel
white by nature - blue by choice GF forever
Fik lige et billede på nethinden af en masse sure og mobsede AGF fans i en børnehave. Hahahaha. Må ikke drille :-)
Jeg vil hade AGF til den dag jeg dør... SILKEBORG IF for altid
Det var sq en lunken udmelding.. ChL kræver som bekendt minimum en 2. plads!
som fodboldfan håber jeg han får ret. En "stor" klub som AGF skal i Europa igen.
Tillykke Zambia/Gambia
annonce