Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi taler om Superligaens bedste forsvarsspiller


Det vil 100% være din egen mening og ikke fakta. ;) Formoder du kun snakker om midterforsvarere for det giver hellere ikke mening at sammenligne ham med backs f.eks. men jeg vil også erklærer mig uenig i at Vavro eller Kocholava for den sags skyld, ikke skulle være bedre end Bisseck er pt.

Det tror jeg der er mange andre der ville være enige i, og det kan man jo også se på hvad de hver især har opnået og pengene Vavro f.eks er blevet solgt for før.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Og vi taler netop om en forsvarsspiller - sammenlignet med Grønbæk, som er en offensiv spiller, som typisk sælges for højere beløb.

25-30 mio vil være et ok beløb. Omvendt har AGF ikke brug for at sælge ham, hvis der bliver budt mindre og Bisseck har allerede haft et par mislykkede udenlands-eventyr inden han kom til AGF, så jeg tror også at han har det fint, hvor han er lige nu. Alene de faktorer kan så gøre, at prisen bliver ganske pæn. Det er nemmere at sælge, hvis man ikke er fattig.
25 mio. er simpelthen for lidt. Vi har ingen grund til at sælge. Overhovedet. Voldsom fysik (styrke og højde), fart, rigtig dygtig på bolden, målfarlig, hurtig, adræt og bevægelig, lige fyldt 22 år, lang kontrakt, spiller på det tyske U21-landshold, har udviklet sig enormt godt, selv i en sløj tid for holdet, udviser en stærk mentalitet og er opflasket i et tysk bundesligamiljø.
25 mio.? Nej, tak.
Nærmere 50 mio. end 25.
Hvorfor skulle det ikke give mening? FCN og FCM sælger voldsomt dyrt, og her er en perle, vi ikke har set længe.
Væsentligt bedre salgsobjekt end Grønbæk og langt større interesse.

I øvrigt har vi den bedste og mest bæredygtige økonomi nærmest i klubbens historie og har som sådan ikke behov for pengene.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Det gør du bare Dame:) Jeg vil være meget skuffet med mindre end 45 og regner med mindst 50 alle faktorer taget i betragtning.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
@ DameNdoye

Nok har man vel tendens til at overvurdere spillerne i egen klub for de fleste fans’ vedkommende (jeg selv måske også), men mener du, at både Khocholava og Vavro er bedre end Bisseck? Jeg ved selvfølgelig ikke, hvor mange AGF-kampe, du har set i denne sæson (de er ikke videre interessante for neutrale, tror jeg), men jeg tror, han ville være et decideret monster på FCKs hold, og jeg tror også, han ville være klar fast starter. Men det er jo selvfølgelig hypotetisk.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Bisseck har været aldeles fremragende og har udviklet sig, selv når holdet har præsteret dårligt. Han har et voldsomt topniveau og et højt bundniveau. Jeg spår ham en stor karrierer på en langt højere hylde end GF. Personligt ville jeg uden at blinke afvise 30 mio her og nu. Vel kun FCM og FCK herhjemme, der kunne stemple ind her.
AGF 1880
FCK fans når nogen vover at sige at en ikke fck spiller er den bedste i superligaen på en hvis position.
-->😤

Jo Bisseck er den bedste på hans position. Måske er Erik S lige så god, men det er han ikke om 6 måneder, med Bissecks udvikling.

Jeg er Randers fan bare for kontekst.
I know what you did last decade against Hobro
Han har da der højeste topniveau, men er de ikke lidt mere præstationsstabile, de to Østeuropæere samt Erik S.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Hvor ville jeg gerne se ham ved siden af Maxsø eller Tschiembe

Ja, men jeg tvivler nu på at Brøndby vil sælge.
Dame: Nej jeg taler om forsvarsspillere generelt. Han er på et ekstremt højt niveau. Jeg er ikke i tvivl om at han vil kunne gå direkte ind på et midterhold i Bundesligaen, og det er klart at den slags kvalitet koster kassen. Ikke mindst i lyset af hans unge alder.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce