Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-midt: Vi skal hurtigst muligt videre

søn 24. okt 2021

AGF's Patrick Olsen vil ikke lade sig gå på af nederlaget til Randers FC, og han mener ikke, at den bremser den udvikling, som AGF har gang i.Læs hele nyheden her
"vi sad ikke tæt nok på i duellerne" siger manden, som ikke magter at sidde tæt på nogen som helst før en situation er tæt på overstået. Man skulle ikke tro, at han vidste, det var vigtigt at være tæt på modstanderen.

Netop det er en af de ting som gør, at GF næsten aldrig vinder med Olsen på banen
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
AGF var helt væk. Intet hang sammen og de var ufarlige. Fortjent Randers sejr.
Randers er bare et bedre hold og gode hold får også tit de andre til at se mere dårlige ud end de er.

Op på hesten igen, det er fint med mig hvis vi istedet tager 3 point over OB! ;)
KSDH!
Nu havde Randers jo en hel del mere udover en halv chance….

Fint med en sejr idag, men havde nu foretrukket 3p i Tjekkiet i torsdags og 1p idag mod agf!
Hmm, det er godt nok en voldsom rollercoaster de hvide er udsat for, sidste weekend, citat: "en fantastisk kamp og det helt rigtige svar på 0-4 i Herning". Og i dag: uha uha, for en deroute - ud- og nedspillet i RAN, ja nærmest overmatchet. Næste weekend måske det modsatte osv……
David Nielsen er en joke. Taktisk evner handler kun om ild i øjnene og knisten. Når det er taktikken, så vinder man ikke mange kampe i træk.
...og hvorfor har han altid den rocker attitude overfor pressen?
Nej, I skal ikke bare videre. I sætter jer ned og analyserer på, hvordan I kan møde så pinligt uengageret op til en af de efterhånden vigtigste kampe for klubben, og så finder I en løsning på, hvordan I aldrig nogensinde igen træder ind på banen igen med så åndsforladt et udtryk. Det var pinligt at se på i dag, og 1-0 er et misvisende resultat. Randers var på alle måder det bedre hold, og det skyldes kun deres uheld og manglende skarphed, at vi ikke blev sendt hjem med en ordentlig snitter.
Det lignede jo at AGF havde spillet kamp torsdag aften, og derefter rejst den halve nat. Shit en gang lort at diske op med, og ingen spillere på nær Jesper H. fra AGF kunne være indsatsen bekendt.

Er faktisk der hvor jeg tror, at spillerne bare ikke er bedre. Eller hvordan fanden kan de blive så ringe over 1/2-1 sæson?
annonce