Snak

Mere indhold efter annoncen
Corner: tror du får ret

Der må være nogen ´eksperter´ der grimmer sig, at udtale at Brøndby of FCN er favoritter efter 4 runder. Av av av

https://www.bt.dk/fodbold/ekspert-lige-nu-er-broendby-favorit-til-at-vinde-mesterskabet
Haha blir helt bitter over jeg faldt i søvn 5 min efter kampstart, var Strudal virkelig så slem.?
Han har i øvrigt lige gættet på at horsens har fået 5 hjørnespark hele sæsonen hvor det korrekte svar var 30:)
Nu kårer Strudahl Riel til ligaens tredje bedste angriber....... men han har selvfølgelig også trænet ham. Et mønster anes
AGF ftw!
Champions league, Champions league Champions league here we cooome!!!!!!!!!!
Man kan ikke klandre AGF fans det ringe fremmøde til denne kamp.... Seriøst, FCN-AGF en mandag aften???? Det er jo fuldstændigt sindsygt. Hvem kan nå fra Aarhus til Farum med kampstart kl 19.00?

Ku´ det tænkes at der bor mange aarhusianere i hovedstadområdet? :)

On Topic:
Skidt første 75 minutter, hvorefter der endelig kom fart over feltet og GF blev presset. Mikkelsen bør være færdig i klubben for altid, mens Mtiliga aldrig igen skal spille wing back. Jeg sad på stadion og var egentlig godt tilfreds med 1. halvlegs slutning, men tændingen manglede desværre efter pausen.

Jeg ved ikke om det var fortjent, men GF gjorde hvad der skulle til og gav alt. Det kan godt være at de fra 1-0 målet bliver direkte usportslige i deres tidtrækkeri, skuespil og lange indkast, men det må være FCNs opgave at komme igennem det og ikke modsat. Spelmann er superligaens mest øv modspiller, men hans drive og fighter-vilje kan ingen benægte.

Chancerne var der i slutningen af kampen til både 2-2 og 3-2, men ind ville den ikke. Flot indhop af Rasmussen og Da Silva som genstartede offensiven. Drop jeres had mod Marcondes, han er en af superligaens bedste.

Sejr mod Haderslev er alfa und omega!
FC Nordsjælland - FC Barcelona - Tottenham Hotspur "Realfansene udstiller med deres opråb om korruption i barca-favør, deres manglende viden om hvad den hvide Madrid trøje historisk til tider har stået for"
@pbx- Horsens...
Htm nogen der kan hjælpe mig her...AGF eller Horsens spiller det mest kedelige bold ?


Er det med vilje, at du får Amalie til, at fremstå som et rent geni.. I Horsens kampe er der scoret 22 mål, og i AGF´s 21.. Til sammenligning er der scoret 15 i OB´s kampe.. At man vil klandre et hold, at spille på en måde der gør, at modstanderen har sværest ved, at vinde er jo direkte idioti..

I andre kampe har AGF spillet AGF spillet på præcis modstandernes præmisser, og tabt - så bliver de klandret for, at være dårlige.. Nu spiller de direkte modsat, og så er de kedelige - det er fandme ikke let, at stille ignoranterne tilfredse..
Mark Strudahl har lige lavet en top 5 over angribere i superligaen, hvor han helt seriøst har Andre Riel over, Santander, Pukii, Pavlovic, Pieros, Onuacho, Sørlhot - hold nu op !!!

Også er Kirkevold fra Hobro hans nr. 1 - Hahahaha

Mon ikke Benfica skrinligger alle planer om at hente Santander og går efter ham :-D
Strudahl er helt helt væk.... Hold da kæft en hashtåge han er omtumlet af
Mark Strudahl har lige lavet en top 5 over angribere i superligaen, hvor han helt seriøst har Andre Riel over, Santander, Pukii, Pavlovic, Pieros, Onuacho, Sørlhot - hold nu op !!!


Nu sagde han jo de bedste angribere lige nu, og Santander er jo skadet, formentlig derfor han ikke er med. Pavlovic og Pukki er ikke top-5 angribere i suppen lige pt. Sotiriou burde have været med (synes jeg). Riel skulle selvfølgelig ikke have været med.
FCM Liverpool
annonce