Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Johnbrand
Sindssyg dom. Der bliver ikke spytte direkte på Brøndby spilleren. Kommentatorerne på tv har også været med til at blæse det op på hysterisk plan.
Skrevet af madssoe90
Enig, det er 100% Brøndby og JBA´ skyld at en spiller spytter efter en af deres spillere

Der blev jo ikke spyttet efter nogen

det er noget værre svineri at sende en snotter af sted

Det var ikke en snotter. Han spyttede sit tyggegummi ud i græsset. Hvorfor lyver du?

efter han flækker kvistgaarden

Du mener efter han rør/giver verdens mindste puf i ryggen, hvorefter Kvistgaarden filmer, kaster sig i græsset og ruller rundt som Neymar?

Det her er den mest fucked up tråd, hvor absolut ingen bekymrer sig om sandheden men bare dyster om at overdrive og fordreje sandheden mest.
Skrevet af Sassy
Og AGF har 100,7% ret, men det er lige meget så længe det er AGF, det ved vi alle.
Skrevet af 100% AGF
@Dr. Phil

Har du set andre vinkler end den Viasat (Brøndby sponsor) sendte i søndags?
Hvis du går ind på AGF.dk, så er det meget tydelig at du skriver uvidende.

Der bliver spyttet i nærheden af andre liggende spiller konstant, også uden de får røde kort.

Jeg synes det er vildt at man så uvidende kan skrive de ting du skriver.
Linjedommeren står 100cm fra det, han er lige så tæt på at blive spyttet på Kvistgaarden.
Og du skriver at Links er frustreret over Kvistgaarden filmer, det er så tydeligt at han ikke er, han er på vej over for hjælpe ham op. Han ligger endda en hånd på ryggen af.

Så hvorfor skriver du at han er frustreret? Det er kun for tillægge dit ulækre indlæg validitet, når det ikke eksisterer i historien selv.
Skrevet af simonstof
Kan du ikke lige komme med nogle eksempler på hvor andre har spyttet lige omkring en liggende spiller?
Han går 5 meter hen imod kvistgaarden og vælger så først da han er kommet derhen at spytte.

Jeg har også altid spyttet ret meget i alle de år jeg har spillet fodbold, men jeg har sku aldrig gået hen mod en liggende modstander for så at spytte lige ved siden af ham da jeg kom derhen. Det er sku for dumt.

Stop nu det der pis med at det kun er fordi det er mod Brøndby st det bliver taget op og så videre. Det er så ufatteligt dumt og pinligt. Der har også været andre gange hvor medierne har fået øje på noget og kørt det op så det endte med at gå imod Brøndby. Blandt andet end ekstra karantæne dag til Rosted fordi han ødelagde en dør på Brøndby stadion efter et forkert rødt kort. Men fordi medierne fokuserede på det så blev det til en sag.
Jeg køber helt ind på at medierne generelt kam være skyld i ting bliver taget op fordi de vælger noget at fokusere på. Men der er jo ikke noget med st det er fordi det er den og den klub.

Fynske

Lad ham nu bare være. Der kommer kun håbløse ting fra den kant. Hans had er så stort at det bliver helt komisk. Skal fortælle om hvem der tuder efter han ikke har lavet andet i alt hvad der har med Brøndby at gøre
Skrevet af Romarioforever
Danmarks tudeklub nr. 1 AGF. Det er sjovt, at det altid, og på forunderlig vis, er alle andres skyld… Taber klub og taber kultur…. Gad vide hvordan “børnehaven” havde reageret hvis det var Kvistgaarden som havde sendt en spytter den anden vej…😩😩 vræl vræl
Skrevet af L. White.
@ Romario er du 8 år?
Den der vræler mest er Kvistgaarden, et mikroskopisk puf på skulderen, og så et rullefald, der kan gøre selv Neymar misundelig.
Selvfølgelig skal Links ikke spytte, men kunne godt tænke mig, at se om der var andre kameravinkler på den.
Skrevet af Komnulidt
Sjovt jeg syntes nu altid det er BIF som tuder når vi har spillet mod dem. Så er det dommeren, så er agf spillerne for hårde, så spytter de i nærheden af BIF spillerne, snøft snøft snøft
Skrevet af Romarioforever
Kan ikke fordrage BIF, men helt ærligt, at modargumentere med at Kvistgaarden er lidt let i sit fald er da sagen FULDSTÆNDIG ligegyldigt. Hold nu fokus venner- så sætter vi spot på BIF en anden god gang. Men det er simpelthen mennesker med lave lix tal i folkeren, som kaster sig ud i et forsvar af denne sag….. bye bye….
Skrevet af Jaaja8000
Kan man jo kun erklære sig enig i. Der er ingen, som i overhovedet ingen linje i hvad den disciplinærinstans foretager sig. En Brøndby spiller snotter en modspiller direkte i ansigtet, 2 dages karantæne. Grabara sparker i frustration en bold i ansigtet af en ung knægt på 13 fra klods hold, ingen straf. Links står så tæt at man ikke kan undgå at ramme modspilleren hvis det er intentionen, drejer endda hovedet væk fra BIF spilleren og spytter og en linjevogter der ser ALT fra en halv meters afstand, uden at reagere. Heller ingen Brøndby spillere reagerer som man havde gjort, hvis man fik en spytklat efter sig, 2 dages karantæne. Det er absurd som man lige går ind i sager en gang imellem, når man lige har lyst og presset bliver stort nok, eller at dommerstanden føler de skylder holdet noget, pga. et par tætte kendelser, som gik imod den pågældende klub i kampen. Samme med homofobi tilråbene. De har kørt til samtlige kampe i Superligaen (er mit bedste bud), i alle de år jeg kan huske, uden der er sket en skid. Og så en sjælden gang imellem vælger man lige at gå ind i en enkelt sag og sætte et eksempel. Det er direkte pinligt som de vurderer sager som vinden blæser. Tag jer sammen DBU, vi kan snart ikke tage jeres cirkus seriøst mere. Hverken måden man formår at bruge VAR på, eller måden man behandler disciplinær sager, er i nærheden af at være godt nok.

Hvem skal i øvrigt vurdere klagesagen? Er det bare den selvsamme disciplinærinstans, som netop har taget en forkert beslutning, og som kommer til at se ufatteligt dumme ud, hvis de ændrer den i en klagesag efterfølgende? I så fald minder det jo ret meget om da politiet stod for at behandle klager imod sig selv.
Skrevet af Romarioforever
Bla bla bla… kan mam gå i minus på lix tal? Måske i Aarhus? Du er med garanti også en af de tåber som står på sidelinjen med en fadbamse og sviner dommeren til i en god lokal serie 3 kamp… Det passer med at der findes sådan en type i alle små lokalklubber… indimellem skulle man tro at klubberne ansatte jer til at være dumme at høre på- betaling i øl og pølsefedt
Skrevet af Tom Wanks
Tjek hér, gerne i slowmotion så timingen i spytklatten kan ses fra en relevant vinkel:
https://agf.dk/
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Kvabskalle
Hvad hedder videoen/klippet?
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af MKilgallon
Har Jens Bertel Askou været offensiv i medierne med dette?
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af MKilgallon
Alt for mild straf.
Typisk.

Og hvis han mener det er en misforståelse så må han jo bare fremover lade være med at gå over mod en modspiller hvis han har i sinde at skulle af med mundvand.
Han kunne blot være stået eller gået væk fra andre spillere.
I denne situation går direkte over til Brøndbyspilleren.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Tom Wanks
Kvabskalle, det hedder ´Gift Links afviser anklager´.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce
0