Snak

Mere indhold efter annoncen
Fremragende dommer præstation. Flot han tør give det røde selvom der kun er gået 3 minutter. Kan godt forstå at spillerne ikke syntes der er rødt, men når dommeren kan se det i slow kan der ikke være tvivl. Er ikke tilhænger af VAR, men idag viser det sig fra sin bedste side.
Danish Mesiah:

Du bygger hele dit argument op efter det er en glidende tackling.
Det er en topnødvendig clearing i situatinen. Han sparker til bolden og hans ben fortsatte bevægelse rammer Sadiq uheldigt. 100% ikke intentionelt. Den må ALDRIG give rødt kort.
Udviklingen i fodbold har været at man i højere og højere grad har villet beskytte de teknisk dygtige spillere, og det betyder så at tacklinger som tidligere ikke havde givet rødt, nu kan give det.
Personligt har jeg det med røde kort som med straffespark; De må gerne være tydelige.
Jeg synes det er ærgerligt at intentionen ikke har større vægt, både når det gælder hands og clearinger som denne her.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er et af de tyndeste røde kort der længe er givet.

Sanneh kommer først på bolden og clearer bolden. Sadiq er bare uheldig at søge kontakten.

VAR skal altså ses igennem både med normal hastighed og langsom gengivelse. At lave et still-billede hvor man kan se en grim kontakt er underordnet. Sanneh tilsidesætter IKKE hensynet til modstanderen. Han forventer knap at ramme ham, og han skal søge bolden og tackle. Den anden er ikke i nærheden af bolden, og derfor bliver tacklingen til en clearing.
Som jeg plejer at sige til mine fodbolddrenge “nogengange sker der uheld på banen, f.eks. Når ingen spillere trækker sig fra en duel.”
Og sådan noget skal altså bare ikke give rødt kort. Det ødelægger spillet, når dommeren her ikke har situationsfornemmelse...men tolker kun på et still-billede.
VAR og danske dommere har være en skidt cocktail i dette forår.
Tilsidesættelse af hensyn giver kun gult. Unødig hård kraft giver rødt. Det her var langt over det tilladte af kraft, og når knopperne så ender midt oppe på skinnebenet, er der ikke nogen tvivl om et rødt.

Taget fra DBUs regelsæt:

Spil, som i alvorlig grad er utilladeligt
En tackling eller et angreb, som bringer modspillerens sikkerhed i fare eller udføres med unødig stor kraft eller brutalitet, skal betragtes som spil, som i alvorlig grad er utilladeligt. Enhver spiller, som springer på en modspiller forfra, fra siden eller bagfra med ét eller begge ben og gør det med unødig stor kraft eller bringer modspillerens sikkerhed i fare, gør sig skyldig i spil, som i alvorlig grad er utilladeligt.

Men det er jo ikke unødigt hård kraft. Altså hans job som forsvarer er at cleare bolden. Det bliver han simpelthen nødt til at gøre med stor kraft, ellers bliver bolden kun clearet et lille stykke.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Hvis jeg var AGF-fan, ville jeg være meget træt af det røde kort. Der er jo ikke engang frispark, når forsvarsspilleren kommer tydeligt først og clearer en situation på den måde.

Det ser ud til, at dommerne er så sure på VAR, at de misbruger det til så mange forkerte domme, at det bliver fjernet igen???
@TheUnitedWay: Helt enig. Han er da nødt til at bruge den nødvendige kraft for at nå bolden og sikre situationen som god forsvarsspiller. Angriberen har da lige så meget ansvar for at undgå en risikabel situation, og her kommer han reelt for sent.
Du må regne dommerne med så fcn var faktisk i overtal hele kampen. 13 mod 11 og efter 3 min. 13 mod 10
...
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce