Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke at det bliver Silkeborg, hvis det bliver uden for Aarhus

Græsbanerne i Randers og Horsens, ville ikke ha godt af at blive trampet rundt på i dobbelt så mange kampe, hvorimod at det ikke er et problem i Silkeborg
Is it cold in his shadow?
DanishBhoy: Jo, du har nok ret. Og lige bortset fra det er på plastik, vil turen være til at overskue og måske endda en gulerod for os fans, at vi dukker flere op på deres stadion end de kan skrabe sammen til egne kampe.
@Kompis - (Beklager alle mine mange ord). Jeg vil sgu hellere på mobiltribuner i Viby. Der kan jeg cykle til på godt en halv time, hvilket er en overkommelig affære.

Skal jeg ride jernhesten ned til Den Gule Fare, tager det mindst 2,5 timer. Hvilket en midaldrende mand ikke magter, uanset hvor tillokkende kampen end måtte være.

Offentlig transport tager mindst halvanden time, men kræver stram planlægning, hvis man ikke skal strande på Horsens Banegård med en halvdyr halvdårlig fransk hotdog fra 7/11. Bil er komplet udelukket. Jeg vil kunne drikke en anstændig mængde øl, så jeg i det mindste er semilalleglad, når jeg som oftest traver skuffet hjem til Risskov. I hvert fald som tingene ser ud lige nu.

Randers Stadion vil give stort set samme resultat, og hvis valget virkelig skulle stå mellem de to byer, vil jeg til enhver tid hellere spille hos de gule. Den eneste hest, jeg kan udstå, er netop min jernhest. Selvom den ikke kan køre i galop til hverken Randers eller Horsens.
Håber for Agf at de får min. 25.000 pladser, som folk herinde snakker om.

Betyder det her så et farvel til atletik i Aarhus?
'Huttelihut'
@DanishDelight - der kommer et nyt, mindre atletikstadion. Det er betingelsen for at rive det nuværende ned.
Vatanspor tilbyder at hjælpe AGF med stadion
30.000 tilskuerpladser - det blir en fest i 1. div.
28.000-30.000 pladser er perfekt. Så kan der evt komme et U21 EM igen? Endvidere hvis man skulle have et EM i forskellige lande igen (som jeg synes er/var en kæmpe succes)..

Ja der skal ordentligt tag på, stejle tribuner og så må der godt lukkes godt af bag tribunerne så det ikke blæser lige ind. I andre større lande er der jo købe muligheder og fan-områder mv. det kunne man gøre her :-)

Men positivt - samtidig anden gang jeg oplever AGF få et nyt stadion !
Danmarks næststørste by burde have et stadion på min. 30000 tilskuere
Nu er jeg på ingen måde ekspert på området omkring Ceres Park. Men hvis man kigger på Google Maps, og regner det ekstra areal atletikbanen giver ind, kunne man så ikke gøre noget lignende som Athletic Bilbao og Tottenham gjorde under deres stadionbyggerier?

Umiddelbart ser det ud til at man burde kunne "vælte" en langside og en endetribune, have plads til at bygge et halvt nyt stadion, og derefter gøre det samme på den anden side?

Det vil naturligvis være afhængigt af om tagkonstruktionen kan forstærkes til at bære det, og at banen naturligvis skal holdes på 100% samme plads.
annonce