Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-skuffelse gjorde ondt: Vores egen skyld

fre 26. nov 2021

AGF måtte gå fra banen med et enkelt point, da de blot fik 1-1 mod Silkeborg i 3F Superligaen, og det var deres egen skyld, siger Frederik Tingager.Læs hele nyheden her
Hvis han med ´vores´ mener David Nielsen så har han ret. Hold kæft jeg er træt af hans mangel på taktik.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Når man ser på SIF bliver snydt for et straffe og hvor mange gange AGF skulle ind og rede på deres egen mål line skal de vist ikke råbe for højt.
SIF siden 1992.
Og AGF havde ikke store chancer ? Jeg mindes nu nogle ret store chancer ved både 1-0 og 1-1. Uafgjort var vel fair nok.
@NicolaiSIF.
Hvem råber højt? Tingager forklarer stille og roligt hvordan han ser tingene. Og jeg er enig med ham. Men der er altså ingen der råber.
Agf blev stort set udspillet, der manglede bare eksekvering fra Sif i dag. Agf virker jo som nogle der er bange for bolden, når de kommer foran, det er besynderligt at se på, men sådan har det været hver gang jeg har set dem det sidste år. David er sympatisk så jeg forstår godt han er populær, kan tvivle på om det er det rigtige for Agf på sigt
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Udspillet er nok voldsomt sagt som den gode Bo Henriksen vil sige det. Der var store chancer til begge hold. Nu var der uheldigvis en offside før det straffe som blev begået på Grønbæk. Hvis ikke Jesper Hansen havde lavet årets redning var den nok også endt i offside efter VAR. Jeg forstår så ikke hvorfor Silkeborg ikke fik straffe ud fra fx GFs kamp i Parken.
Silkeborg løb mange gange gennem AGF´s venstre side. Det så bekymrende ud.
Jeg så dog også agf lave gode angreb, hvor blandning af evner og uheld ikke gav mål.
Silkeborg er dog bedre på bolden og spiller bedre rundt - Den del kan man ikke være uenig i. Men udspillet.. Nej.
Underholdende kamp, hvor Jesper Hansen viste sin store klasse. AGF har mangler i boldomgangen, hvilket hæmmer angrebsspillet, og venstre side af forsvaret var helt ved siden af sig selv. DN har noget, der skal rettes op på; men Bjørnebye skal altså også finde forstærkninger i vinterpausen.
3 eller 4-1 ved pausen til GF, havde været fortjent.
Så blev det en anden 2 halvleg.
GF havde åbenbart Black Friday i venstre forsvarsside, der var nærmest ikke eksisterende. Der kunne SIF godt have gjort mere ondt.
Vanvittig kamp som kunne gå begge veje. At sige et af holdene var udspillet vidner om manglende fodboldforståelse.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce