Snak

Mere indhold efter annoncen
Ro på Klinsmann33 og få de to fingre ud af numsen - Det påvirker dig tydeligvis
Også blev der spurgt ind til, om du havde ondt, over han ikk nævnte de 2 fc klubber?

Ikke at det gør din kommentar relavat, Voss
Moral er godt.....
"Blot en reference til hans citat omkring de norske mestre, men det tænkte jeg da en rigtig GF fan havde styr på.."

Bizart svar. StolteSomFaa har da åbenlyst styr på referencen.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Til dem der diskuterer opstilling, så var det en meget reservepræget opstilling i dag, hvor hele forsvaret, Hansen-D´Alberto, Hausner, Bisseck og Kahl manglede. På midten manglede Nicolai Poulsen, Brandhof og Links. Anderson startede med blev efter aftale udskiftet med Grønbæk efter en lille halv time. Og så manglede Patrick Mortensen også i startopstillingen.

Men fint med lidt succes til spillere som Daniel Gadegaard i målet, Asker Beck på midtbanen, Duncan på 6´eren og selvfølgelig målscorerne, Ihler og Kurminowski.
Voss76 har bare ondt i røven for at de ikke ble nevnt. DN sa heller ikke generelt hvem var best, men over siste par sesonger. Og han har nok oversikt i flere land. Jeg vet ikke fasit, men de som har bært bedre enn Glimt har isåfall vært riktig gode.

Forøvrig var det, sprøtt nok, Elfsborgs første treningsmatch for året. De skulle nok kun få igang bena der. Men AGF ser vel ut til å ha fremgang i det offensive nu om dagen i trening. Gjør godt med mål.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Tror alle andre end GF fans stadigvæk snakker ChL og andet lir når vi vinder kampe. Trættende.

Kom nu videre små sølle eksistenser.

OT.
Fedt med mål i støvlerne til polakken.

Videre.

KSDH
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Flot af reserverne. Er Jon og Anderson reserver, som det ser ud lige nu? Dejligt endeligt at se de kan lave mål, selvom det kun er imod nordens anden- tredjebedste hold
Det lader til, at offensiven endeligt er blevet forløst med mange mål i testkampene. Forhåbentlig kan det føres med over i Superligaen, hvor målene i den grad savnes.
Islandboy@

Anderson spillede 30 minutter giver ved at komme sig efter en skade, så ja, han må nok tælles som en der ikke starter inde de første kampe
Ingen husker hvem der blev nummer2
ForzaGF@
Tak, det giver mening
annonce