Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke starteren mod Bodø er bedste bud på startopstillingen lige nu. Anderson går selvfølgelig ind, når han er helt klar. I midterforsvaret kæmper Tingager og Hausner om pladsen ved siden af Bisseck.
Jeg synes ikke, at AGF er stærkere end Brøndby spiller for spiller. Desværre.
Det er svært at sammenligne BIF med GF pt. Lad os vente at se til de betydende kampe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Ser faktisk Tingager og Bisseck i en lige kamp om pladsen ved siden af Hausner.

Når Tingager er på toppen er han mega god, men hans skader ødelagde hans 2021.
Træningskampe viser ikke meget.
Men er personligt glad for at se Duncan og Kumonowski i form, og at Jon har lyst til at spille.

Bundu og Grønbæk bliver profiler for AGF i dette forår. Duncan kan forhåbentlig presse på for meget spilletid gerne som 6´er.

AGF og kun AGF!! KSDH!!
Ser faktisk Tingager og Bisseck i en lige kamp om pladsen ved siden af Hausner.


Altså lad os da være enige om, at både Bisseck og Hausner skal spille meget ringe, før de ikke er førstevalg. De er den foretrukne duo, og Tingager er en fremragende backup. Om det så er Hausner eller Bisseck, der er den sikreste starter, det tror jeg er meget tæt.

Det bliver spændende at se, hvordan Duncans form er i foråret. Han var virkelig forrygende før sin slemme skade, og det er helt naturligt, at det tager tid at genfinde sit niveau. Frygten for så ung en spiller er jo bare, at han aldrig helt genfinder det. Lad os krydse fingre, for lykkes det ham at genfinde niveauet, så har vi en virkelig bred midtbane med mange forskellige typer som kan noget i begge retninger på banen.

Den foretrukne midtbane må hedde Poulsen, Anderson og Grønbæk. Brandhof er førstereserve, og herefter må Olsen og Duncan kæmpe om de sidste pladser. Her ser jeg egentlig Olsen som reserven til 6´eren, mens Duncan i min optik er mere oplagt i de andre roller. Benjamin Hvidt er skadet, men han er færdig i AGF, når han kommer tilbage fra sin skade.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
AGF vinder DM i år.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
MKilgallon vinder Svikmølleprisen i år.
AGF vinder DM i år.


Her har vi en rigtig spasmager. Måske i toppen af bold.dk. Materialet er så originalt, at det simpelthen er lårklaskende sjovt. Hvor får du det dog fra? Jeg kan næsten ikke vente på mere af din innovative humor.
NP er Suppens bedste 6'er!
Jeg tror sgu MKilgallon bliver årets komiker til de kommende Zulu Awards!
annonce