Snak

Mere indhold efter annoncen
ÅHHH ÅRHUS GF ! HUU HAA !!
Lord Harrasmus

Det helt okay at være sur over igen at smide point med elendigt spil:) tror vidst vi flere der kan slå fast, at Randers fangruppe mangler enormt meget.
Mod Viborg - “vi hader Viborg”
Mod AGF - “vi hader AGF”🤡
100% AGF

Lyt til din medfan Darius Joint.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Måske sæsonens bedste kamp. Vi har et aggressivt presspil, løber for hinanden og investerer offensivt. Fremragende at se at vi godt kan. Forhåbentligt kan vi bygge videre på det offensive i slutspillet. Defensiven står bare suverænt.

Vildt så forskelligt man ser kampen på stadion kontra tv.
Jeg var helt overbevist om, at vi var mindst lige så gode(eller dårlige) som agf. Men at Carlgren laver 2 brølere ved at kaste bolden lige op til agf ved 1-0 målet og laver et unødvendigt straffe ved 2-0 målet efter en dårlig tilbagelægning.
Så ikke at agf selv skabte deres chancer til målene og vi skabte det samme som dem derudover.
Men det er vel øjnene der ser…
Tillykke med top 6, nu skal vi sikre os det samme i Aalborg.
Nej i situationen ville jeg ikke give gult, da Krogh i 2 andre situationer ikke gav gult, hvor en tilsvarende kontra kunne ske. Krogh var ikke konsekvent - det er problemet. Men som sagt det er ikke en fejldom,
Var selv på stadion, så jeg har ikke set situatonen flere gange. Enig i at det første gule kort var en meget hårdere forseelse - desværre pga en dårlig aflevering, der presser vores defensiv
AGF var det bedste hold i den kamp og vinder fortjent. Og det må være en lettelse og et boost for selvtilliden for AGF, at de faktisk formår at gøre top 6 arbejdet færdigt netop mod skrækmodstanderen Randers i Randers.

Men mon ikke Randers kommer til at gøre AGF selskab i slutspillet. Jeg har dem ihverfald som klare favoritter mod Aab i grundspillets sidste spillerunde.
Det var da en fantastisk tur til Randers 🥳
Puha - troede ikke, at det ville lykkes agf at kvalificere sig. Det er dog ikke på godt spil, selvom jeg egentlig synes, at vi gør et forsøg på en forfærdelig bane!
Håber meget at I, Randers tager de 3 point og følger agf med i slutspillet.
Fortjent sejr, havde været tyveri hvis vi havde udlignet til sidst. For engangs skyld, ligner AGF også et hold der har dobbelt så stort budget som Randers.
Tvivler på sejr i Aalborg, så nu skal der skrabes point sammen til endnu en Superliga sæson.
annonce