Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-træner: Vi manglede marginalerne

Skrevet af bold
lør 6. aug 2011
AGF-træner Peter Sørensen fremhævede SønderjyskE’s effektivitet som en afgørende faktor efter dagens 1-3-nederlag i Haderslev.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Emilfu
Marginaler?

Ej for helvede Peter Sørensen, nu stopper du.

AGF manglede rigtigt mange ting, men marginaler er sgu en underdrivelse af rang.
Skrevet af mmmdk
Jeg synes nu, at AGF har marginal spillere nok...!
Always Aarhus! AGF siden 1982. Green Bay Packers. Siden 1989. AS Roma. Siden 1988. Borussia Dortmund. Siden 1994.
Skrevet af Brandbilen
Hold nu op :) vi skal bare overleve :D
AGF \o/ Sir_C En moderators vigtigste opgave er at leve i sus og dus for alle de penge, han får for jobbet. Alt andet kommer i anden række.
Skrevet af Slettet(311747212207)
Ufattelig, så du den samme kamp som mig Peter ?? Eller er du ved at dømme Horsens-AAB nu, og det var Anders Hermansen, der sad i boksen hos GF ??
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Skrevet af mmmdk
Nuvel, Peter Sørensen rammer nu ellers ok i sin analyse af kampen. Ville dog gerne høre om hvorfor AGF ej heller i denne runde kan spille til 0 !? AGF lukker 2 mål ind i snit og tilmed giver et hav af chancer væk. Samt er AGF meget ineffektive i offensiven. Pænt spil på midten giver ikke mange point.
Always Aarhus! AGF siden 1982. Green Bay Packers. Siden 1989. AS Roma. Siden 1988. Borussia Dortmund. Siden 1994.
Skrevet af larsdk
De rykker nok ned igen sammen med Køge eller Lyngby.
Manchester United 1985 / Brøndby IF 1991 / Beitar Jerusalem 2001 \"At Liverpool we never accept second best. So we take sixth place \" - Kenny Dalglish.
Skrevet af Los mor
Problemet er jo bare, at AGF har et helt åndssvagt ringe forsvar, og det koster altså i Superligaen. Sorin og Kure lignede to klovne der havde læst Benneweis på skiltene, istedet for Haderslev Stadion. Kure der render haserderet ind i alt og alle, og tror fysisk kontakt er det eneste der tæller, og en Sorin der leger dribleper nede i eget felt og øser unødvendige bolde væk, direkte til modstanderen. Læg de to ting sammen med en Håland, der efterhånden er så langsom, at selv en python slange på 200 kg, ville have set bedre ud i dag. Eckersley er den eneste, der fortjener en plads i det forsvar. Det er ufatteligt, at en træner som Peter Sørensen skriger efter offensive kræfter, når han har en defensiv der sejler i sådan en grad, at det næsten ikke er til at kapere. Alarmklokkerne må da for fanden have ringet for længst.. De har et stærkt hold, men forsvaret betyder ALT i fodbold, det er efterhånden ingen hemmelighed længere..
Hold nu kæft medløber.
Skrevet af Johan Cruyff
HBK og Lyngby redder måske GF, men i min optik er de klare nedrykningskandidater. De har intet forsvar, de har en Martin J der ser ud som han spiller godt, men efterlader tønder af land til modstanderen....jo, det blir svært. Og Søren Larsen er ok men ikke mere.
Skrevet af M.Højer
Og det vil han så sige efter hver kamp ;-)
Skrevet af Diceman
Jeg har fået armene ned over AGF igen.

Skuffende at de lader SønderjyskeE styre begivenhederne i 2 halvleg.
Men respekt til SønderjyskeE.
You`ll Never Walk Alone...... Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. Liverpool FC med hjertet AC Horsens
Skrevet af mmmdk
Respekt til SE. Dødbolde blev AGFs død...igen, igen.
Always Aarhus! AGF siden 1982. Green Bay Packers. Siden 1989. AS Roma. Siden 1988. Borussia Dortmund. Siden 1994.
Skrevet af Aldrig Gi Fortabt
Vi bli´r stadig mestre.
Skrevet af Slettet(561658212102)
Vi bli´r stadig mestre.


Noget du vil vædde om, eller er det bare tom snak fra din side? :-)
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
Skrevet af Dannen74
Nuvel AGF spillede en rigtig dårlig kamp, og tabte fortjent.

Men det er vand ved siden af den ulidelige speaker i Haderslev, jeg havde en stor lyst gennem kampen, at stoppe hans mikrofon dybt ned i halsen på ham.
A B C
Skrevet af trs-79
Synes egentlig han har ret, sønderjyske skal være glade for coe og stolpen... ellers havde de stået med 1 point... og er ikke agf´er... men de burde nok starte med larsen inde nu og bruge gravhunden som indskifter.
Skrevet af MonseL
Vi er glade for alle 3 velfortjente point. Vi kan jo også sige at AGF skal være glade for Rasmussen i målet!!
Danmark - SønderjyskE Tyskland - FC Bayern München
Skrevet af mmmdk
Sorry, jeg er generalt ikke glad Rasmussen på mål i AGF. Undskyld, men jeg ønsker en bedre keeper...en keeper der er en positiv faktor ved indlæg & dødbolde. Men AGF hænger på Staff til og med 2014. :-(
Always Aarhus! AGF siden 1982. Green Bay Packers. Siden 1989. AS Roma. Siden 1988. Borussia Dortmund. Siden 1994.
Skrevet af Geddar , moderator
"Men det er vand ved siden af den ulidelige speaker i Haderslev, jeg havde en stor lyst gennem kampen, at stoppe hans mikrofon dybt ned i halsen på ham. "

Tro mig, mange lokale har det på samme måde.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0