Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-træner spår lige kamp mod AaB

fre 25. nov 2011
AGF’s assistenttræner Jesper Sørensen ser frem mod søndagens besøg hos AaB og forudser en jævnbyrdig affære i Aalborg.

Læs hele nyheden her
Jeg spår en storsejr til Aaaaalboorg
THEN...NOW...FOREVER FOREST
Kan det passe der stod Aab har seks point i artiklen eller så jeg forkert.
AGF \o/ Sir_C En moderators vigtigste opgave er at leve i sus og dus for alle de penge, han får for jobbet. Alt andet kommer i anden række.
AGF’s højtflyvende oprykkere kan søndag rykke forbi AaB i tabellen med en sejr på Energi Nord Arena i Aalborg.

De højtflyvende aalborgensere har nu også præseteret en overbevisende turn-around siden afslutningen af sidste sæsson.
Kan det passe der stod Aab har seks point i artiklen eller så jeg forkert.


Og der står også at AaB har ét point mere end os. Hvilket jo må betyde at Køge er meget tæt på at være over nedrykningsstregen :)
1880
Det er ikke nok at spille som man gerne vil og samtidig have et mantra om, at "vi behøver ikker være bedst, bare vi scorer flest mål". Det kræver enten fandeninvoldskhed eller folk, der kan score de mål. Som det har set ud de sidste tre-fire kampe (inklusive HB Køge kampen, som vi vandt 2-0), har vi hverken det ene eller det andet. Jeg kan desværre kun blive glædeligt overrasket over de hvide.

Jeg er uenig med Jesper Sørensen. Hvis AGF skal vinde denne kamp, skal de efter min mening netop ikke spille deres eget spil. I stedet skal de have en kompakt midtbane og spille på kontra.

AGF er i modvind og har mange skader fx blandt de normalt dygtigste offensive kræfter (især Graulund men også Stephan Petersen savnes frem ad banen). Så en kynisk 4-5-1 opstilling, hvor man spiller på kontra, ville være et fornuftigt træk. Dermed blev der også plads til både Martin Jørgensen og Hjalte i startopstillingen.

Men forhåbentlig ved trænerne bedst. Kommer der point på kontoen, så er jeg bedøvende ligeglad med smukt spil. Men AAB er vist ret store favoritter, når man ser på holdenes form. :-(
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
annonce