Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF-træner efter Lyngby-kamp: Sværeste trods sejr

Skrevet af bold
man 15. aug 21:10

Trods en sejr på 1-0 over Lyngby kalder AGF-træner Uwe Rösler det for den sværeste kamp hidtil for sit hold.Læs hele nyheden her
Skrevet af BrienLaudrup
Tja der blev dømt frispark istedet for fordel, da agf havde en friløber. Til sidst I kampen var Lyngby spillet helt tynde, men stolpen står I vejen for agf.
Synes agf kom til flest mulighedheder, men Lyngby havde mest spil.
Fedt med Lyngby tilbage og deres positive fodbold.
Skrevet af LØMBØ
Du har vist fået de hvide briller på Hr. Laudrup eller var du på lokum, da Lyngby headede på stolpen og også da de havde en friløber?
Skrevet af BrienLaudrup
Den på stolpen kunne jeg nok ikke se fra min ende. Men det var også som kommentar til at agf ikke havde andet end skuddet
Skrevet af Toon Toon!
AGF havde flest chancer. Fik jo også et flot mål annulleret.

Og Haugen har skuddet i feltet som rammer en lyngby-forsvarer - ellers var den gået ind.

Fortjent sejr.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af RaSMuS.
@Lømbø

Fokuserer du kun på de sidste ti minutter, når du vurderer kampen, eller har du kun set højdepunkterne? AGF har jo flere store chancer i løbet af kampen. Mortensen bliver frarøvet en ren friløber. Så kommer man foran 1-0. Derefter får AGF annulleret et flot mål. Derefter får Haugen en chance, hvor han rammer en Lyngby forsvarer i hovedet - der var bolden på vej i mål. I anden halvleg har Haugen kampens største chance, som han sparker på stolpen.

Derudover kan man godt argumentere for, at Lyngbys "friløber" burde have været et frispark, da Kaastrup skubber Brandhof ud af kurs, hvilket gør at han løber sammen med Tingager, så bolden springer over til Christensen. Chancen er stor, men Bisseck kommer til og dækker det lange hjørne af, så Christensen reelt kun kan sparke i det korte hjørne.

Jeg så ikke en kamp, hvor Lyngby var farlige udover de to situationer indenfor de sidste 5-10 minutter. Jeg så en kamp, hvor Lyngby hælder en masse bolde indover, og hvor Tingager vinder måske 15 hovedstødsdueller i anden halvleg. Lyngby havde bolden meget i anden halvleg, men AGF skabte rent faktisk den største chance i anden halvleg. I første halvleg skabte AGF nok store chancer til at lukke kampen.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af VinnieJonesFTW
LØMBØ

Helt vildt så farvet Lyngby-fansene på bold.dk har været efter kampen. Nej, AGF sprudlede ikke og gik ned i anden halvleg men det er på INGEN tænkelig måde justitsmord at AGF vandt den kamp - der blev skabt nok med store chancer, og var AGF kyniske var kampen lukket med 3-0 (selvom jeg godt ved det er en farlig føring) efter 30 minutter.

AGF bliver snydt for en friløber. Haugen har en kæmpe chance indenfor eller tæt på dangerzone som ryger over. Havde Gift Links ikke helt unødvendigt stået i den offside havde det også stået 2-0 + stolpeskuddet til sidst i kampen.

Lyngby har de to chancer du nævner - et indlæg slået tidligt og en totalt heldig og tilfældig friløber. Slap lige af :)
AGF, Manchester United
Skrevet af bluemotion
Man ser jo nok altid kampen med farvede briller og det gælder også mig som Lyngby fan. Alligevel vil jeg mene at uafgjort havde været et fair resultat samlet set. Men der kan ikke tages noget fra AGF sejeren.
Skrevet af BoroDane
Uafgjort havde krævet at Lyngby kunne score. Om de så spillede endnu ville Lyngby ikke have scoret. I skal ud at hente en angriber, ellers bliver det en meget lang sæson for jer.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af alexis
Uafgjort havde også været tyveri. Lyngby kom med absolut intet udover ligegyldigt boldflytteri som Agf havde nemt ved at styre
Skrevet af 100% AGF
@Bluemotion

Selvfølgelig kommer vi fodboldtosser altid med farvede briller, nogen mere end andre :)

Men udover det, så man nok også en tendens til at resette lidt i pausen, ligesom sige nu skal det være anderledes i 2. halvleg. Og samtidig, så når Lyngby har to chancer til sidst, og man er bagefter med en enkelt, så får man vel det mindset der hedder at "vi var tæt på".

Dertil glemmer man så modstanderen så havde 3-5 andre store chancer, kørte ens hold en smule over i 1. halvleg, at man faktisk slet ikke var farlige igennem kampen samt man burde have været bagefter med min. 2 mål. ved pausen.

Men kan sagtens følge dig i når man taber 1-0 og havde et stolpeskud til sidst i kampen, så glemmer man lidt de andres chancer fordi dem brugte de jo ikke.
Skrevet af Kabali
Det hjælp Lyngby at få Mathias Kristensen på banen. Han skal virkelig ikke bruge meget plads. En gåde hvorfor han startede ude??
Sig
Skrevet af VinnieJonesFTW
@Blue Motion

Jeg er bestemt også farvet, men har læst nogle af de medfans - som du i øvrigt selvfølgelig ikke skal tages til indtægt for - kalde det decideret ufortjent og helt vildt heldigt. Så var det altså heller ikke mere uretfærdigt - og slet ikke med den første halvleg AGF havde :)
AGF, Manchester United
annonce
0