Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF tror på Stephan Petersen-succes

lør 9. jul 2011
AGF-træner Peter Sørensen har store forventninger til Stephan Petersen i den kommende sæson.

Læs hele nyheden her
Godt set Peter. Har selv skrevet ham på som profil i min blog optakt til AGFs sæson, så jeg må jo erklære mig fuldstændig enig.

Forstår slet ikke hvorfor FCN ikke brugte ham noget mere. Synes godt nok han er noget undervurderet.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Jeg er enig. Jeg synes Stephan har holdt et fornuftigt højt bundniveau i 1. division. Man fristes til at sige at det bør han også, men man ser alligevel ofte profiler der rykker ned og tager for let på opgaven og så skuffer. Jeg tror Stephan er modnet mere som spiller efter en sæson i 1. division og det vil gavne ham i Superligaen. Tror han kommer til at stå bag en 5-7 scoringer og et hav af assists!
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Jeg krydser fingre for, at skaderne udebliver, eller i alle tilfælde kun er til stede i et meget begrænset omfang.
http://blog.bold.dk/fojbld/
Hallo! Hvor er i henne, drenge?

...Nå, så skriver jeg det selv: "Typisk AGF. Tror de har et drømmehold, og så rykker de sikkert ned igen. De tror sikkert, at de vinder både guld og CL".

Stephan P. ser jeg også som en undervurderet profil. Han har bestemt potentiale til noget stort. Desuden har han selvtrænet hele sin sommerferie, næsten hver dag. For han mente, at den sidste måned i 1. division havde føltes lidt som ferie :-). MØS til Stephan! Jeg gifter mig sku med ham...
AGFer
Han var jo konstant skadet i FCN. Viste klassen hver gang han havde en periode uden skader, men blev jo gang på gang sat tilbage af skader.

Jeg har osse lidt fidus til ham. Tror at han sagtens kan blive en profil, og måske med omkring liga landshold. Bare ærgeligt han er blevet så "gammel"
Jamen det er da altid noget de tror på deres egne spillere. Jamen altså hvor kan artikler være ligegyldige her i pausen.

Nå.. S.Petersen er klart en af AGF´s bedste, hvis ikke den bedste, når man tager hans stabilitet i betragtning.
...
Stephan P var den eneste spiller, jeg var misundelig over I havde i 2009/10

Off-topic:
...Nå, så skriver jeg det selv: "Typisk AGF. Tror de har et drømmehold, og så rykker de sikkert ned igen. De tror sikkert, at de vinder både guld og CL".

@detervarmdild, det må være træls at være AGF-fan. Kommenterer andre jeres traditionelle jubeloptimisme, bliver I fornærmede. Og er der ingen kommentarer, ja så er det osse galt.
RFC - Hingstene
jesperff

Tror bare han vil have opmærksomhed
Ingen tvivl om at hvis han holder sig skadesfri vil han være en gevinst for AGF og Superligaen.
Stephan Petersens hurtighed får ham til at fremstå bedre end resten af AGF´s midtbane, men sådan var det jo også i 09/10. Der er dog ingen tvivl om han er en af nøglespillerne, hvis GF skal overleve i Superligaen.


annonce