Snak

Mere indhold efter annoncen

AGF udelader Sebastian Grønning mod FC København

Skrevet af bold
søn 13. nov 09:37

AGF har nu udtaget truppen til kampen mod FC København, og her fremgår Sebastian Grønning ikke. AGF oplyser ikke, om angriberen er blevet ramt af en skade. Læs hele nyheden her
Skrevet af BHS
Har heller aldrig forstået hvad man skulle bruge ham til....
Skrevet af KKnudsen
Tænker ikke at man havde regnet med en Patrick Mortensen i så god form.
Skrevet af brefsgaard
FCK sejr begge hold scorer
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Theis_Højmark
Naturligt efter den bold.dk artikel han lavede for ikke så længe side
Skrevet af T-Knogle
FCK sejr efter endnu en kontroversiel dommerafgørelse
Skrevet af Thiago Random
Ærgerligt at Grønning ikke har bidt mere fra sig i efteråret, tænker dog at han uanset hvad er med til at styrke konkurrencen om pladserne i angrebet. Håber samtidigt at han har tålmodighed til at blive ved med at kæmpe om pladserne, så skal han nok få sin chance, og han har før vist at han kan lave mål i suppen.
Skrevet af Hermes Trismegistos
Der var tilsyneladende kun én eneste pointe med den transfer: At spænde ben for AaB. Håber han får lov at komme videre i vinterpausen; tilbage til VFF, eksempelvis.
* * * * AaB * * * *
Skrevet af Gomez1896
Salget af Sebastian Grønning i januar i år, var den vel nok bedste handel af Fredberg. Grønning var god i 1. division og red på en bølge sammen med resten af holdet.

Den første halvsæson (efteråret 2021)i Superligaen viste også de begrænsninger, der er for Grønning. Han viste sig, i min optik, ikke at være god nok til Superligaen. Alt for langsom og kom nu op mod forsvarsspillere, der var markant bedre end i 1. division.

Heldigvis for Grønning og VFF formåede han at score en lille håndfuld mål i ovennævnte halvsæson - det kunne (set udefra) ligne at mål formen fortsatte. Havde man set hans spillemæssige præstationer var han nok ikke blevet solgt!

At AGF rendte med ham, var der vist ikke mange der begræd i Viborg. Han havde gjort sit i klubben - og gjort det godt. Nu forlyder det, at han med kontrakten i AGF har sikret sig en frikøbsklausul på 3 millioner kroner. Ikke meget for en god angriber, men spørgsmålet er, om han alligevel er det værd på Superliga niveau? Jeg tvivler.....

I AGF har de en Jelle Duin, der er betydeligt mere bevægelig og har mere fart, samt lidt af den samme aggressivitet i sit pres. Det gør ikke vejen nemmere for Grønning - måske trækker det op til, at AaB henter ham her til vinter for 3 millioner kroner - de har jo tilsyneladende proklameret, at de har 10 millioner kroner at spendere i det kommende transfervindue....., hvorfor så ikke smide 3 (dummet) millioner på Grønning :-)
Skrevet af Jaaja8000
Ret beset konkurrerer Grønning ikke med Haugen eller Duin, men med Mortensen. Har i øvrigt ikke det store imod frikøbsklausulen. Vi hentede ham på fri transfer og havde brug for en til bænken, som kunne give konkurrence til Mortensen. Hvis vi sælger ham for 3 mio et halvt til et helt år senere og samtidig har fået konkurrence pladserne fyldt ud i truppen, er det en ganske fin handel af AGF.
Skrevet af bruger 151464
Mon ikke han flytter lidt længere nordpå i vinterpausen….
annonce
0