Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(502326212805)
hm nej, GF fans jublede, da VAR kom til undsætning - modsat AaB, der konsekvent buer, når de får tildelt straffespark på VAR. Forskellen er rimelig tydelig.
Skrevet af Slettet(502326212805)
men det er måske bare et spørgsmål om integritet, hvad ved jeg :-)
Skrevet af Kompis
Det var efter Gori kampen sidste år, spillet begyndte at gå ned af bakke. Lad os håbe en ny kamp i Europa kan få det til at vende og at det ikke bliver en ny nedtur. Det er udgangspunktet ganske enkelt for ringe til. Så bliver 2021/22 alt, alt for lang.
Skrevet af Kåssådehvie
Sig mig, er der ingen AaB fans der har fulgt med i fodbold de sidste par år? Sådan en hånd på bolden er klart sraffespark. Sådan nogle er der blevet dømt mod os utallige gange, bl.a. i syv minutters overtid (efter slutfløjtet) med en 3-2 føring i parken. Så stop tuderiet.

Bortset fra detm er jeg enig i, at de straffespark skal droppes. De giver ingen mening, når man ikke får fordel eller gør det forsætligt. Men straffe er der selvfølgelig, jvf reglerne.
Skrevet af Big Ben
Til gengæld vil jeg medgive, at AGF og alle andre hold i øvrigt er værdigere repræsentanter for dansk fodbold, når det gælder straffespark?

Helt ærligt, hvad er det lige, der sker for AaB? Og hvad fanden er det for nogle underlige skytter at vælge?
Skrevet af Oliver3488
Selvfølgelig klarer i jer ikke i Europa.
Det bliver i aldrig gearet til, hvorimod Aab ville gøre fin figur, det er jeg sikker på. og nej, jeg er ikke fan.
Skrevet af Mikkel22
@Mark Slap nu lidt af ikke? AGFs fans vil også af med VAR. Det bliver jo medgivet gennem hele tråden at ingen gider den slags straffespark. Men det er sådan reglerne er lige nu og de straffespark er blevet dømt gennem hele sæsonen.
Skrevet af 7000 FCF
mikkel22. Tror jeg har set Superliga længere end dig, så ved godt de har været ansat der længe, og når Peter Graulund var den 3. part, stak det helt af for dem, når det var AGF de kommenterede.
Skrevet af FedeDorit
Årets skandale
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
Vanvittigt at Agf ikke lukkede den i 1.halvleg.

Tillykke til de Hviii med sejren, håber i kommer i gruppespil så vi kan måle vores whatever der.

Aab skal vist være glade for at de ikke skal ud og lege Europæisk næste sæson, men bliver spændende at se hvilke spillere fra den Norske liga de henter.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af Slettet(502326212805)
"Sig mig, er der ingen AaB fans der har fulgt med i fodbold de sidste par år? Sådan en hånd på bolden er klart sraffespark. Sådan nogle er der blevet dømt mod os utallige gange, bl.a. i syv minutters overtid (efter slutfløjtet) med en 3-2 føring i parken. Så stop tuderiet."

Men AaB jubler ikke, når den slags VAR kendelser går deres vej? Det er vel GF-fans, der er hykleriske, når i hader VAR det ene tidspunkt, og elsker det, når det går til jeres fordel.
Skrevet af Oliver3488
@mark
GF´s fans er notorisk hykleriske. Det er ikke en nyhed.
Skrevet af metode
Det er især morsomt at se AGF´s fans kommentere på AaB´s "tuderi", når man har set dem græde snot i lange baner over tidligere (lignende) kendelser denne sæson.
Skrevet af Kvabskalle
Mark og Oliver; troll 1 og 2
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af Slettet(261625210407)
Salte tårer.. den gjorde vist avs den kamp.
Skrevet af Doc.
Sindssyg fed kamp som begge hold har stor ære af.. Tillykke til AGF. Også må de få fixet de hands straffespark, det er helt sort og alle kan se det. At nogen har bestemt, at de her situationer skal give straffe er lidt skræmmende.

God weekend. :)
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Slettet(502326212805)
Det bliver godt nok svært at tage GF-fans seriøst i fremtiden, hvis i nogensinde brokker jer over en eneste afgørende VAR-kendelse imod jer. Men hey, så ved vi, hvor i står :-)
Skrevet af Mikkel22
@Frygah Du har en hel tråd hvor det bliver medgivet det var et tyndt straffe og at det var en loge kamp. De fleste er endda enige i at AaB var tættest på sejren. Det eneste der bliver påpeget (også af folk der ikke holder med GF) er at det er fint det er nr. 4 frem for nr 7 der kommer i Europa. Så hvad er det du vil ha?
Skrevet af Jakobsen86
Bliver det lovligt at amputere armenen på fodboldspillere? Pedro kune jo intet andet gøre i et spring. Det er dybt godnat, at AGF skulle have foræret straffesparkskonkurrencen.
Skrevet af Slettet(502326212805)
annonce
0