Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rundsaven
250.000 kr er jo et pinagtigt og nærmest flovt lille beløb når man snakker velgørenhed.
Skrevet af Tanken
Når nu nogle tidligere FCK spillere, af en eller anden mærkelig grund, vælger at støtte BIF økonomisk, gider i så ikke lige spørge Per Nielsen og Mike Jensen, om de ikke lige vil spytte lidt i FCK´s kasse ?

Og jeg har på ingen måde ondt bagi, jeg undrer mig bare voldsomt


Grønkjær kommer nok med gennem Viasat, og resten har jo frivilligt sagt ja. Det kan man så kritisere dem for, hvis man er til sådan noget, men synes nu det er fint de vælger at støtte op om det, og give Læger uden grænser den reklame de fortjener på nationalt tv. Gratis fra deres side i øvrigt
Skrevet af Bløde babser

Zanka stiller op for bl.a. at spille penge i Brøndbys kasse..øhh hvad


Blander du ikke Zanka og Zaza sammen?

og at hele Viasat stort set stiller sig til rådighed både med aktører og kammeraer viser jo bare endnu engang deres store kærlighed for de gule på Vestegnen


Viasat har fodbold som en af deres hovedaktiviteter og betaler i dyre domme for rettigheder. Når de så får en, formentlig gratis eller billig, rettighed som der nok skal være seere til giver det da fin mening for dem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Positiv fodbold
Kære FCK-fans!
De fleste af jer har alligevel ikke en skid til overs for, hvad Brøndby foretager sig. Det er alligevel altid af de forkerte grunde.
Hvorfor så overhovedet gide bruge energi på at klandre Brøndby for denne aktion!!??
Ja, man kan undre sig over, at fordelingen er lavet, som den er. Jeg tror dog ikke, at kampen kommer til at lave hverken 2,5 eller 5 millioner kroner til Brøndby, som nogle af jer gætter på.
Men hvis det her er så forfærdeligt et initiativ, hvor er så vreden mod jeres egne gamle helte?
Næ, det er først og fremmest Brøndby, der er nogle skurke, fordi de vil give et garanteret belø på 250.000 kroner til Læger Uden Grænser. Og lægerne er satme nogle idioter, at de siger ja til en kvart million!
Jeg tager hatten af for for dette initiativ.
Skrevet af RobertTheRobber
Næste gang skal Brøndby bare undlade at give penge til et velgørende formål, så har the usual suspects herinde ikke noget at komme efter. Det er åbenbart en bedre løsning for alle i deres mentale toilet af en tankegang.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af siposip
SiDooN:
Tror det er ret tydeligt at jeg syntes det er en dårlig ide at bruge hjælpe-organisationer på den her måde, da velgørenhed bygger på goodwill fra befolkningen og fodbold-verdenen ikke ligefrem er moralens højborg.

Hvis initiativet havde været at alt gik til Læger Uden Grænser bortset fra de omkostninger der ligger i det for Brøndby, havde jeg set anderledes på det og været med til at hylde det lige så meget som Brøndby fans gør i denne tråd.

Men for mig at se er det Brøndbys økonomi der er det egentlige gode formål her og så er det et skidt udtryk at man betaler en hjælpeorganisation for at legitimere det.

Sådan er det jo med Brøndby og FCK fans i under jo ikke hinanden noget, havde det været FCK der havde lavet det her havde jeg kritiseret det lige så meget.

Med det jeg nu har skrevet syntes du så at min holdning er mystisk?
Skrevet af Slettet(061729220407)
Who cares
Skrevet af Dindane
Det er vel ikke utænkeligt at de gamle spillere savner en smule af suset.
Det er selvfølgelig ikke det samme som de aktive kampe, men der er trods alt en forskel på Old-boys og at stå foran 15-20K igen.

At der så ovenikøbet er et fint formål bag, så kan jeg virklig ikke se at det er særlig forfærdeligt at stille op.
Er det virkelig anderledes end da AGF mødte landsholdet tilbage i 00´erne, diverse testimonials og showkampe som afholdes med tidligere stjerner i diverse klubber verden rundt?
Skrevet af Kevin the King
Er det virkelig anderledes end da AGF mødte landsholdet tilbage i 00´erne, diverse testimonials og showkampe som afholdes med tidligere stjerner i diverse klubber verden rundt?


Forskellen er vel at der i denne kamp doneres en kvart million til velgørenhed. Det er at slå plat på Læger uden Grænsers gode ry og rygte når Brøndby også selv tjener penge på foretagendet. Må man forstå.

Jeg har lige skimmet de fleste sider igennem og jeg mangler stadig at se en forklaring på, hvorfor denne begivenhed fortsat er et problem, når Læger uden Grænser selv bifalder initiativet.
Smag mit offerkort!
Skrevet af langetå
Hvad fuck er problemet. Hvis læger uden grænser ikke vil have 250.000, så kan du sgu da bare sige nej til at stå på plakaten.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af MNH
siposip: Forkert, visse (heldigvis få) fck-fans herinde kan ikke få ind i deres små hoveder, at BIF kan gøre noget godt. Men dem om det.

Jeg havde i hvert fald ikke haft det mindste problem med at fck eller GF havde lavet et sådant arrangement, hvis det var tilfældet. Men at Brøndby gør det, og ovenikøbet har frækheden at donere en kvart million kroner til MSF, er åbenbart både pinagtigt og kun for egen vindning. Selvom MSF´s direktør har udtalt som noget af det første, at han synes det er et flot initiativ og at han glæder sig til kampen.

Man undres ;)
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Slettet(442020220602)
Fint arrangement. Kommer den i tv egentlig. Kunne være sjovt at se nogle af de gamle spillere igen, f.eks Vilfort. Han var en af mine yndlingspillere på landsholdet i 90´erne.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af ForzaDrughi
Smart måde at få lidt likviditet på. At Daniel Agger fremhæves som en eller anden helgen er bare tåkrummende pinligt. Manden ejer ikke 2 gram værdighed, hvilket kommer fint til udtryk i Kloagger.
Skrevet af Slettet(112218201709)
ForzaDrughi

KloAgger er et ganske fint firma. Blot et af mange firmaer, som Daniel Agger har skabt - hvad har DU bedrevet?
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af MesutCazorla
Hvis initiativet havde været at alt gik til Læger Uden Grænser bortset fra de omkostninger der ligger i det for Brøndby, havde jeg set anderledes på det og været med til at hylde det lige så meget som Brøndby fans gør i denne tråd.

Men for mig at se er det Brøndbys økonomi der er det egentlige gode formål her og så er det et skidt udtryk at man betaler en hjælpeorganisation for at legitimere det.


Hvad er det for en forskel, du mener det gør? Er det fordi du tænker, at man, ved også at støtte Læger Uden Grænser, lokker et segment af seere til, som ellers ikke ville have haft interesse, eller?
Skrevet af ForzaDrughi
Det handler ikke om hvad man bedriver, men hvordan man behandler venner og ansatte. Og man skal nok ikke være Einstein for at opkøbe en anden virksomhed og så kalde den noget andet...
Skrevet af DanishDelight
Sinosip LUG får da netop 250k kvit og frit, da de ikke skal gøre noget som helst for at modtage dem. Det er næsten patetisk at du bliver ved med at prøve at tale en god gerning ned

Købt reklamesøjle? stop dig selv, hvor mange af de potentielle tilskuere til den kamp tror du kommer pga. LUG får et beløb og derved bliver nævnt? Lige akkurat 0
'Huttelihut'
Skrevet af A2Z
Nu er der jo en ting som er helt udeladt i denne sag. BIF er trods alt et af de bedst eksponerede fodbold brands i DK, hvorfor LUG faar en unik marketing eksponering der formentlig naar et meget stort antal mennesker. Saa det er jo en marketing event der kan generere en stor mængde nye leads indenfor et segment man maaske ikke altid rammer.

Dvs. LUG - udover et garanteret beløb kr. 250,000 - faar gratis eksponering i forbindelse med marketing initiativer op til, under og efter kampen samtidig med TV og andre marketingskanaler. En sådan kampagne kan vel hurtig koste 500,000 - 1,000,000. (Det er et gæt da jeg ikke aner omkostningsniveauet i DK da jeg bor i udlandet). Det kan muligvis generere xyz-tusinde kroner i bidrag fra folk.

Hvad er værdien af yderlig eksponering og mulig øget brand kendskab for LUG?

Det virker til, at der er mange folk her i tråden, der ikke forestå simpel marketing og lead generering. Jeg har arbejdet som konsulent for en del store NGO´er inkl. Red Barnet, SOS børnebyer etc. saa jeg kan sagtens se, at LUG har en god deal. Der er en god synergi imellem udnyttelsen af de to brands som tilgodeser begge parter.
Skrevet af siposip
Danish Delight:

Du nægter stadig at forholde dig til hvorfor LUG så ikke bare får det hele og Brøndby får dækket de udgifter de måtte have for kampen?

Men ved sgu ikke ikke rigtigt med den her diskussion med dig...
Blåøjet,patetisk og stop dig selv...Er der nogen grund til at fortsætte?
Kan allerede nu se at det bare bliver en masse navnekalden i stedet for at du forholder dig til fakta, er jo på et ret lavt niveau allerede og du kommer alligevel ikke til at skifte mening, så temmelig meget spild af tid...
Men hyg dig ;)
Skrevet af MNH
A2Z: Kan du så lade være med at komme med relevant brancheinformation og fakta! Hvad bilder du dig ind?

;)

Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan nogle brugere holder fast i, at denne nyhed er noget negativt. Med mindre det bare forblinder dem i had, at det er BIF der står som arrangør selvfølgelig. Så giver nogle af "argumenterne" i denne tråd da lidt mening, hvis det er baggrunden :)
BIF - Danske mestre 2021!
annonce
0