Snak

Mere indhold efter annoncen
Skader er bare ikke en viable grund til at tabe, det har vi Arsenal fans indset for 100 år siden, så stop piveriet "Manchester" United fans, og tag nederlaget som den mand/kvinde i nu engang er.

“City may spend a lot, but they will never overtake the Top 4 of the Premiership” - Kolo Toure on Man City, 2008. “I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Man City” - Gaël Clichy, 2009 ^^ moral ftw
Ja, det var bestemt ikke nogen voldsom behandling af ham. Jeg må bare, til stadighed, erkende at jeg er fuldstændig uforstående overfor at der overhovedet skal buhes af ham? I burde vel nærmere være glade for hans gavmildhed ved 2-1 målet?
At han ikke vil finde sig i racistiske tilnærmelser er vel ikke så mærkeligt? Hvad har han gjort galt i den sag?? Ville du lade det gå ubemærket hen? Oplys mig!


Du kan også tro jeg er meget glad for Evra´s gavmildhed.

Hvorfor er du så skråsikker på at Suarez´ bemærkning var racistisk? Det eneste bevis der er i sagen, er som sagt Evra´s vidneudsagn. Det er en mands ord imod en anden mands ord, hvor FA af en eller anden grund kun valgte at forholde sig til Evra´s version af sagen. Evra´s forhistorie taget i betragtning, finder mange FC-fans det sandsynligt at Evra har fået Suarez uretmæssigt dømt for racisme på en for tyndt grundlag - derfor reaktionen på stadion.

For mit eget vedkommende kan jeg kun sige at jeg ikke kan finde hoved og hale i sagen mere. Der er helt sikkert sagt et eller andet, men pga. Suarez egen kulturelle baggrund tvivler jeg dog på at intentionen har været at tilsvine Evra pga. hans etnicitet. Jeg er overbevist om at sagen er meget mere kompleks end som så....

Nok om den lortesag - den har fået alt for meget opmærksomhed, og jeg tror desværre ikke at den har været til gavn for kampen imod racisme.
Som barn var jeg også United-fan... men så blev jeg voksen.
YNWA!
Ale no. 16 - Liverpool FC, siden 1978.. "If you can´t support us when we lose or draw, don´t support us when we win" - Bill Shankley.
Stille i Manchester. Fantastisk uge!
Sikkert er det at Suarez gentagne gange har kommet med racistiske bemærkninger til Evra.Nej, det er på ingen måder sikkert. Sikke en gang sludder! Prøv nu at sæt dig lidt ind i sagen - fra begge sider, tak.
Som barn var jeg også United-fan... men så blev jeg voksen.
Nu skal det også lige siges at Carragher spillede midtbane IKKE forsvar i dag:)
Liverpool F.C - We\\\'ve won it 5 times. Odense Boldklub - Striwerne fra Fyn. KING KENNY <3
Charlie P
De sidste ord rammer hovedet på sømmet. Vise ord.
hans allan

Hvis du mener at det er useriøst at nævne cleverley er du godt nok naiv, Uniteds spil sprudler langt mere når han er med..
tillykke til liverpool med en sejr over uniteds reservehold..

når jeg skriver sikkert, mener jeg hvad FA kommer ud med. Det er vel det eneste vi kan (og burde) forholde os til.


Jaja, men når Suarez siger 1 og Evra 10, så giver det jo ingen mening de er kommet frem til tallet 7.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
.
Manchester United Football Club - Siden 1999 Aalborg BK - Siden 2000 Manchester is RED!
annonce