Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis alle mand var klar for United ville de ikke have nogen problemer mod Liverpool - ikke en Liverpool spiller kunne i min optik være i Uniteds startellever så.


Nej Agger, Gerrard & Reina f.eks. ville være forringelser på holdet...
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Dejligt med United ude da der så er et godt hold mindre at kæmpe med. Elendig kamp for den neutrale tilskuer. Syntes holdene var meget lige, med United som det bedst spillende hold. Men ingen kan sige at det var fortjent/ufortjent da kampen kunne have gået til hver side. Det var så Pool som trak det længste strå i dag, og det kan alle de resterende hold jo så være glad for.
"hans allan

Hvis du mener at det er useriøst at nævne cleverley er du godt nok naiv, Uniteds spil sprudler langt mere når han er med..
tillykke til liverpool med en sejr over uniteds reservehold.."


Så jeg er naiv (menes vel useriøs?), da jeg nævner, at en spiller på 20 (21?), der har spillet den første håndfuld kampe i sæsonen skal råbes op til at være den nye gave til fodboldspillet. Cleverly spillede rigtig flot i starten af sæsonen, men det samme gjorde Young inden han løb ind i et kæmpe formdyk/skader. Giv nu lige knægten en halvsæson eller mere inden i sætter ham op på en piedestal, hvor han måske ikke hører hjemme. Cleverly er et kæmpe talent, men han er langt fra en bærende spiller for United mandskabet, endnu.
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"
Skøn sejr, og vidunderligt endelig at se Kuyt på måltavlen igen.

Men hold da op hvor er der mange United-supportere her i tråden, der har ondt i nummeren.
Y. N. W. A. #JFT97
@Andershoevik

Min pointe er at Suarez indrømmede at have sagt negrito, Evra indrømmede at have svinet Suarez´ familie til.

8 dage til Suarez, 0 dage til Evra.

For min skyld kunne de have givet Suarez 100 dage, men hvis der skal være retfærdighed (mening) i FA´s afgørelse mener jeg ikke at man bør/kan skelne mellem "måder" at svine til.

Du siger det selv, det er ligegyldigt hvordan du foretrækker at blive svinet til. Hvis du er hvid er du principielt fredløs hvad angår svinere, du må tilsyneladende sige hvad som helst, bare du ikke hentyder til folks hudfarve (hvis den er mørkere end din egen) ? Det er da heller ikke fairplay..

Den positive forskelbehandling gør efter min mening hele racismeproblemet større, sålænge nogen behandles anderledes, positivt eller negativt, vil der altid ses anderledes på dem!
Hej en eller anden FA cup ekspert.

Hvornår er der lodtrækning til næste runde ?
jonaspoulsen

Tror du de er det kloge åge. Mig bekendt er chelsea, city og scum nu røget ud til dem i liga / fa cup.
Kom endelig med spurs i næste runde
Hans allan jeg siger overhovedet ikke du er naiv, synes bare det var naivt sagt, eftersom cleverley altid har startet inde i denne her sæson når han har været klar :)
og ja han er et kæmpe talent, men når han har spillet har han været en af de bærende kræfter hvilket man tydeligt kan se når han spiller :)
Fair nok, jeg synes også af de opstillede lister fra visse brugere, at Cleverly i højere grad burde nævnes end eksempelvis Anderson, Fletcher, Rio m.fl. Jeg vil dog stadig mene, at knægten skal have mere tid før vi kan bedømme ham som en spiller, der er berettiget til at spille fast for et hold som Manchester United.

Indlægget tog mere udgangspunkt i antallet af gode, men ikke bærende spillere, som blev nævnt, som årsagen til Uniteds nederlag. Det var jo ligefør det ikke havde været overraskende, hvis Owen var blevet nævnt eller salget af Darren Gibson ;-).

Min pointe står dog stadig fast - United har et bredt mandskab med mange habile spillere. Der er dog Nani, Rooney, Vidic og til dels Evra, Jones og Carrick, som i mine øjne skiller sig ud fra de andre. Om man stiller med Park, Fletcher eller Anderson på den centrale midtbane er i mine øjne potato potatoe. Om højre wing hedder Young eller Valencia er det samme (synes faktisk Valencia spiller på et mere stabilt højt niveau).

At sige man mangler et helt hold er derfor en latterlig undskyldning. Man manglede 4-5 sikre startere, men ligeledes gjorde Liverpool i Suarez, Lucas, Johnson, Bellamy og Kuyt. Noget helt andet er gisninger, hvis og hvis. Jeg kunne forstå de utallige klager, hvis det viste sig, at målfotos havde vist, at United var blevet snydt for 2 scoringer, men at klage over skader, når modstanderholdet ligeledes har et halvt hold siddende ude er latterligt.
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"
Imponerende igen hvor hjælpeløs De Gea ser ud på Aggers scoring, det er slet ikke sjovt at overvære mere og man føler for ham selvom det er vand på en dansk keepers mølle.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce