Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 7eren
Slap nu af.

De har vundet de sidste 7 ligakampe og ikke tabt de sidste 18 inden i dag.

Vigtigere kamp for City da de fik deres 2. Plads i dag
Skrevet af Poboy
Skidt kamp af United....at Ferguson ikke kan se Giggs på midten ikke fungerer er en gåde. Young har været elendig hele sæsonen og evra havde heller iikke en god dag. Jones og Carrick kæmper i det mindste.

Flot mål af aguero, men den første scoring skulle være annulleret, hvilket man også kom frem til i studiet, men dean er jo Citys tolvte mand. træls igen at blive taget i r.... Af dommeren, som vi også blev i den omvendte kamp. Vi havde dog ikke fortjent et resultat baseret på det spil vi leverede.


Jeg håber da de United fans der er så sikre på mesterskabet får ret, men så skal der findes noget andet og mere målfarligt spil frem, end det vi har set fra United siden Madrid kampen
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Futsal10
@ Higher Ground

Ja, det må man sige. To kampe på et kalenderår. Det er som skrevet i sten. Fuldstændig ligesom, det faktum at City aldrig får succs i Europa.
CTID var sidste sæson.
Skrevet af Razz
PL er sikker for United. Ingen tvivl for mig. De vinder stort, og de vinder fordi de har været meget bedre mod de dårligere hold, og fordi Van Persie ene mand sikrede dem 10-15 i efteråret, det ellers ville have endt som nederlag eller uafgjorde. Det er forskellen i år.


Det er nu ikke helt sandt

Bortset fra mod Spurs har der minimum været 3 point mod de andre hold i toppen
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Thomasschön
Silva lå ned før overtiden begyndte, og skal derfor ikke give ekstra tid, udover det oplyste.

My bad. Men det ene ekstra minut kan ihvertfald sagtens forsvares.
Skrevet af Slettet(580925212202)
Stop nu med at brokke jer United-tilhængere. Sejren var jo helt fair? Spil og chancer lå til Citys fordel, og lad os nu ikke glemme hvem der scorede ALLE kampens mål? Det var i hvert fald ikke United.
Nastasic uhyggelig vigtig og stabil igen, Zabaleta virkede lidt usikker, og Yaya fremragende! Ærgerligt med mesterskabet, men det har været på plads længe nu :)
Skrevet af Thomasschön
og lad os nu ikke glemme hvem der scorede ALLE kampens mål? Det var i hvert fald ikke United.

Det var nu heller ikke City.
Skrevet af Futsal10
Det er vist meget få United-t lhængere der giver andre end United selv skylden for nederlaget..
Skrevet af Red Devil 10
Futsal10

Fis nu af med dig, kom med noget om kampen, istedet for alt det pis.
I can\'t believe it. I can\'t believe it. Football. Bloody hell.
Skrevet af mza1983
Lol tuder da ikke. Konstaterer bare at mesterskabet er hjemme. Desuden vandt United på Etihad i en langt mere vigtig kamp. Fortjent sejr til City idag, bare for sent de kommer igang.

GGMU
Skrevet af jodleren
Det er nu ikke helt sandt

Bortset fra mod Spurs har der minimum været 3 point mod de andre hold i toppen


Uniteds sejr over Chelsea var vidst lidt omdiskutteret. og senest har Chelsea jo slået dem ud af F.A. City og United står 1-1.
Mit pointe er blot at United ikke er 15-20 point bedre end de andre på dagen, men over hele sæsonen.
Fan af Chelsea og fodbold
Skrevet af jho
men dean er jo Citys tolvte mand. træls igen at blive taget i r.... Af dommeren, som vi også blev i den omvendte kamp.

Haha... Den var go´! En United-fan der - igen - føler sig bortdømt?!? Dét er sgu´ da selvironi af højeste klasse;-)
(Jeg antager selvfølgelig at der er tale om en joke.)
Skrevet af Røret
Jodleren

Ikke helt enig...
Mod City var united foran 2-0(burde have været 3-0!!!), og styrer slaget, City kommer på 2-2 - RvP afgør det(fortjent). City var bedre på OT, og vinder fortjent.
Cfc spillede bedst i det første opgør på Stamford, og fortjente IMO at vinde kampen, dog dejligt at United havde medvind. Anden kamp i PL er endnu ikke spillet! Desuden styrer CFC og United en halveg hver i FA på OT(dog er det 50-50 mht. billetsalg i FA, så "hjemmebane" på OT er jeg lidt skeptisk overfor at kalde det, med de "hjemmefans" United har), og en god redning/pænt mål afgør det på Stamford.
Tottenham scorer tidligt på OT og på kontraer, mens United styrer kampen(især anden halveg). Dog er det en ret lige kamp hos Spurs.

Mht. RvP er 10-15 points forskel som du indikerer, er jeg også lidt uenig i. Ja han laver mange afgørende kasser, men forsvaret har spillet sig op(især Rafael, Evans og Rio), Wayne har med 2 måneders skades pause(CIRKA! - ikke helt sikker på det eksakte antal dage), lavet en god andel mål samt assist. Evra har lavet kasser, Chica har lavet kasser, Carrick har spillet eminent osv. osv. - dog har fløjene været en skændsel(tænk på hvor sindsyge United ville have været med en Bale, Ribery, Ronaldo osv.)

Dog vil jeg at PL virker sikker for United, men jeg tør ikke spå om noget, især ikke efter sidste sæson. :)

Skrevet af Slettet(132301191108)
Nu håber jeg at du kan svare Røret på en fin måde, Jodleren, sådan behøver du ikke at svare mig. Røret har har skrevet et fin indlæg og du har som den sædvanlige YAWA garde nu gør.

Der ER klart offside på City´s første mål, se Kasper Schmeichels twitter kommentar med foto bagfra De Gea, interessant vinkel.......

City havde fortjent at vinde kampen, ingen tvivl om det og jeg er da trods alt glad for at du, Jodleren, alligevel skal have lidt at juble over denne sæson.

Skrevet af Slettet(132301191108)
sorry, jeg mente nauerligvid jho og ikke jodleren.
Skrevet af Slettet(132301191108)
JHO det er sgu nok motorikken det er galt med her. Eller var det de fede fingre der ikke taste rigtigt, men du bør se og ikke høre.
Skrevet af skydefinten
Fin kamp for den neutrale. Dejlig mandagsunderholdning.

Jeg er vild med El Kun. Flot mål. Fangede ikke den mulige offside i første omgang, men den kunne vel godt dømmes. Lille plaster på såret for City, efter at være blevet jordet af United i ligaen.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af TSchonbeck
Skidt kamp af United, Rooney er milevidt fra topform ligesom lang de fleste alle andre spillere. Phil Jones var en af de eneste der kunne være sin indsats bekendt.

Rigtig flot mål af Aguero, det må jeg sgu tage hatten af for.
Manchester United - AB
Skrevet af jho
Warrick Road
Jeg beklager, men jeg er ret usikker på hvor du vil hen med dit indlæg?
Men hvis du insinuerer at jeg ikke mener der er offside, så er du da helt galt på den. Pga. kameravinklen var den svær at se i tv, og jeg har ikke set vinkler der kan be- eller afkræfte det. Det er jo ligegyldigt for en sædvanlig YNWA (du er vist kommet til at stave det forkert) garder som mig.
Jeg syntes også røret har skrevet et fint og sobert indlæg, men hvilken sammenhæng har det med resten af det volapyk du retter mod mig?
Skrevet af BlueJean
Whoa, Soborr, er du fuldkommen ´tard? Du skulle have karantæne alene for at skrive det største vrøvl, jeg længe har læst herinde i går. Og du ved ikke engang, at Morten Bruun er kæmpe City-fan? Ding dong!
annonce
0