Snak

Mere indhold efter annoncen
@Osteklokken

Vi er en del som gerne så Osama(og Mike)fortsætte i Brøndby IF, men er det seriøst at debattere spillernes lønforhold på baggrund af rygter og spekulationer? Pengekassen i BIF rækker bare ikke til meget lige nu, sådan er det.
Så vidt jeg er orienteret, var hans lønkrav ca. 40.000 om måneden, men Brøndby ville kun betale 25.000. Ville han ikke være værd at betale 1/10 af Jan K´s løn for?
Bomber for Aarhus
Osama bomber for Aarhus
bomber for Aaaaaarhus
Osama bomber for Aarhus

Den lille fyr blir bedre og bedre hele tiden. Han ligner en der kan blive rigtig stor. Fantastisk kølighed og overblik for så ung en spiller.

Tak Brøndby, fordi I ikke mente han var mere værd!
AGF + Osama it´s a lovestory!

Der er sgu krummer i den knægt, jeg er fan!

Tak Brøndby.

Rart at se, det går bedre og bedre for knægten. Desuden skal han roses for en ny og forbedret attitude, man må virkelig sige, at han har grebet de små startproblemer helt rigtigt an! Modne kommentarer, stor ærgerrighed - stor cadeau Osama. :)
hvor er det næsten fryd for osama, at han får lov at smadre to flotte kasser ind mod brøndby i dag. og at han fejrer begge scoringer er helt legitimt, efter per b helt idiotisk og malplaceret fik overfuset osama inden han stoppede i klubben. en bestyrelsesformand der overfuser en spiller er helt uhørt.

så tillykke med din hævn osama, den skal være dig vel undt...
gik i seng efter første halvleg
annonce