Snak

Mere indhold efter annoncen

Akharraz: Skal have fundet en ny klub

Skrevet af bold
tir 25. okt 2011
Osama Akharraz, der rygtes til AGF, bekræfter, at han er færdig i Brøndby. I samme moment kalder han AGF for en stor klub.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Paven82
Suk...
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af tgm84
Det er så skandaløst ringe af Brøndby det dér... Vi snakker om en lønforhøjelse på måske 5-10.000 kr. om måneden for en spiller med et stort talent!
Osama er en spiller, der nemt kunne blive skudt afsted til udlandet for 5 mio. om et par år, hvis han ellers fortsætter hans udvikling.
Pinligt Brøndby!
Skrevet af uden_benskinner
hvis ikke en superligaklub har råd til at betale sølle 24.000 kr. for en spiller der er omkring 1. holdet, så har de intet at gøre i superligaen. men det vil måske også snart vise sig...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af ande.hans
Det er svært at gætte på hvad Osama og hans agent forlanger. Mon ikke BIF var interesseret i forlængelse, men man skal ikke forlænge for enhver pris. Osama er et talent, men noget unikt talent synes jeg ikke han er. Ærgerligt at hans udvikling ikke fortsætter i BIF - men hvis han rigtig gerne ville fortsætte der, så ville der også være fundet en løsning. Jeg synes, at det lugter lidt af griskhed fra spilleren/agentens side af.

God vind fremover Osama
Skrevet af TimE
hvis ikke en superligaklub har råd til at betale sølle 24.000 kr. for en spiller der er omkring 1. holdet, så har de intet at gøre i superligaen. men det vil måske også snart vise sig...

Nogen kilder på at dette?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af luffelou
Sørgeligt men sandt : vi er ikke alene sportsligt bankerot - vi er det også financielt.

Ud med ham - vi finder bare en eller anden på youtube !
DK : BIF NL : Anderlecht UK : CELTIC IS : Hafnarfjordur EN : Swansea Ein bisschen Deutch sind wit wohl alle!
Skrevet af jensinem
Lønniveauet var oppe i en anden nyhed om hans mulige skifte til AGF:
http://www.bold.dk/nyt/A…ndby-talent

Hvorvidt det passer aner vel ingen af os.
Skrevet af Nicodemus

Nogen kilder på at dette?


http://ekstrabladet.dk/s…1645118.ece

AGF har ikke bekræftet endnu
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Kewl93
i kan trøste jer med, at jeg ikke synes han er specielt god.. -.-
Fan af Claus Thomsen og Real Madrid
Skrevet af FlamingFan
Man lader Osama gå, mens man stadig huser Anders Randrup.
Han skulle være solgt for lang tid siden.
Skrevet af MIghtyBlues
Du bliver nød til at fortælle mig, hvem man skulle have solgt Randrup til ?
Skrevet af Dynamopoul
Slap nu af. Man ved jo endnu ikke hvad de har i tankerne til næste transfer. Det er jo simpelthen niveauer under begavelse at blive ved med at brokke sig over de bagateller man ikke er tilfreds med i klubben. Det handler om at få sikret en langsigtet løsning for at BIF kan komme på benene igen. Akharraz er et kæmpe talent og det er en katastrofe at vi ikke har brugt ham mere i forhold til en spiller som McGrath. Men at vi ikke vælger at forlænge med ham er måske blot fordi den lille del af hans løn skal bruges på en meget bedre spiller.

Forza Brøndby!
Skrevet af LeChampion
DK : BIF
NL : Anderlecht
UK : CELTIC
IS : Hafnarfjordur

luffelou, jeg spekulerer på hvem du så holder med i Belgien ?? ;-)
DK: AGF D : Borussia Mönchengladbach (siden 1975) E : Valencia I : Fiorentina GB: Westham men WTF, who cares, der er jo næsten ingen englændere på holdene alligevel ....
Skrevet af hamived
Han har ikke på nogen måde gjort en forskel i dekampe hvor han har spillet, talent ja det er der mange som er, havde været langt bedre for ham at blive i en klub som giver ham spilletid, nu får han måske lidt mere i løn, men måske en langt dårligere udvikling.
Det er som vanlig en agent som lugter lidt penge og dermed råder til ny klub.
Uden tanke for udvikling, er det ikke set før, desværre for ofte.
Skrevet af LeChampion
Tja, nu kommer han til et langt bedre hold, og så er det vel naturligt, at der bliver længere imellem, at han får spilletid !!
DK: AGF D : Borussia Mönchengladbach (siden 1975) E : Valencia I : Fiorentina GB: Westham men WTF, who cares, der er jo næsten ingen englændere på holdene alligevel ....
Skrevet af oberwald
@Hamived
Ahh "Ingen forskel" Mindes da om ikke andet så ihvertfald 1 kamp hvor han gjorde en stor forskel. Imod SV Ried hjemme blev han jo dobbelt målscorer. Synes nu også han har gjort det fint i flere andre kampe.
Skrevet af Naughtydog
Well... Hvis du vil til den HELT rigtige vestegn, så skulle der nok være plads på BWA... Men af sære årsager tvivler jeg sgu stærkt på at han kan nøjes med en 1.divisions klub når Suppen har interesserede klubber...


BTW. Er han egentlig berrettiget til at spille på det danske landshold eller har han andre tilhørsforhold?
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af Peder Vendelbo Mikkelsen
Naughtydog skrev:

BTW. Er han egentlig berrettiget til at spille på det danske landshold eller har han andre tilhørsforhold?


Han spillede en kamp for U21-landsholdet i starten af måneden, da Kadrii var skadet, så det er han sandsynligvis.
Kom så de hviie
Skrevet af Ello
Var det ikke meningen at vi skulle leve på ejet avl? Han er da et kæmpe talent også smider de ham væk. Det må da være fordi de skal bruge hans lønnings udgifter også, til en større profil!
BRØNDBY - NÆSTVED - LIVERPOOL - REAL MADRID Nikolaj Hansen fra FCV, er min nye yndlings spiller!
annonce
0