Snak

Mere indhold efter annoncen
@Lundze:

Nej, det havde han næppe.. Derfor vil man gerne have, at alle modstanderholdet forsvarer har kort, da det skaber mindre aggressive forsvare (=bedre mulighed for at skabe chancer).. Det er håbløst, at dommeren ikke gav ham et gult kort i første halvleg.. Derudover slap United også billigt i anden halvleg, hvor det kunne diskuteres om han skulle have rødt.. Om ikke andet skulle blind også have haft kort i situatioen, da han startede med at prøve at nedlægge henderson (godt nok lykkes det ham ikke andet, men stadig til guld jf. allen-kendelsen i første halvleg)..

Desuden er det lidt håbløs argument.. Lidt for meget hvis-og-hvis.. Jeg kunne jo også skrive:
Hvis Jones havde fået rødt, så havde Skrtel heller ikke gået hensynløst ind i den sidste situation (idet han ikke følte sig bortdømt).. Også er vi lige vidt..
YNWA
Man skal passe på med at lægge alle æg i samme kurv, er det ikke det man siger.

Synes bestemt der er mange fornuftige Liverpool fans herinde som kommer med fornuftige kommentarer på kampen. men der er bestemt også mange brokhoveder i blandt, Thunderztorm skriver jo det ene dumme indlæg efter det andet. Det er sådan en som ham man er pinlig over holder med ens eget hold.

United var det bedste hold idag, og der er tvivlsomme kendelser begge veje, men at sidde og sige at straffesparket er med til at ændre kampen er da helt hen i vejret, for det første ændrede det ingenting, og for det andet så kan den bestemt dømmes, klodset lavet.

Mata begynder at vise hvorfor han skal spille, og di maria viste igen idag hvor han ikke skal lige pt.

Ander herrera er virkelig en fantastisk spiller, som lige skulle finde fodfæste i engelsk fodbold. God i rigtig mange af spillets facetter, og ligger bare og gør det han skal. Dog kunne ham og Mata godt have lidt mere mod på at skyde udefra!

Vigtigt med 3 point, men det er bestemt ikke over endnu, der er 8 runder i endnu, og United har trods alt, Chelsea, Arsenal og City, men spiller vi som vi gjorde idag, så er det ikke utænkeligt at der er en del point at hente i de kampe!

Ovenikøbet venter Everton også som kan blive en svær kamp, hvis de skal kæmpe for at blive i rækken!
Som Liverpool-fan må man erkende at United var bedst i dag, navnlig i første halvleg. Flere af vores spillere lod til at have svært ved at kapere presset, i særdeleshed Moreno der var rystende usikker og var stærkt impliceret i begge mål. Sakho spillede derimod med stort overskud og var med længder den bedste mand for LFC i dag.

Jeg synes generelt Atkinson har dømt en meget skidt sæson. Ikke blot i PL, men ligeledes i de Europa League-kampe, jeg har overværet med ham. Hans dømmekraft er simpelthen ikke god nok til kampe af denne kaliber, hvorfor det er en gåde at FA vælger at sætte sådan en mand på denne kamp. Det er selvfølgelig Clattenburg der burde have dømt denne kamp, da han pt. er i en klasse for sig blandt de engelske dommere.

Kan du forklare mig, hvor jeg har skrevet at Skrtel og Balotelli ikke skulle straffes? Begge d´herrer kunne snildt have fulgt Gerrard. Jeg synes dog at Man Utd slipper for billigt i mange situationer, som hvis man har prøvet at spille fodbold, ved skaber frustrationer hos det andet hold. Det er selvfølgelig dumt at Liverpool falder for dette, men at sige at dommeren fordelte sol og vind lige er mig en gåde. Det var ikke kampafgørende situationer men der var mange gule kort som tilfældigvis ikke blev rettet mod de hvidklædte spillere og at Jones spiller kampen færdig er uhyrligt.


Det har jeg ingenlunde påstået eller skrevet du skulle mene. Jeg anfægter den påstnad Smör skriver om, at dommeren dømte klart mest til Uniteds fordel. Det har jeg ret svært ved at se skulle være tilfældet, og det virker mest af alt som en gang ynk. Du er i samme båd som ham kan jeg forstå.
Mighty: Føler os forfulgt af alt og alle, hah vi er såmænd bare med rette gale over dommeren og jeg tror egentlig også langt de fleste af både manu og havde det været chelsea nok også var kommet med en strofe eller 2.

Skrtel sku ha haft rødt men dommeren ka selvfølgelig ikke se det når det går så hurtigt og har dårligt udsyn. Balo sku ikke ha været vist ud det han laver med Smalling ser vi i hver eneste af de her opgør og så da også lignende tidligere i kampen.

Hvis Gerrard selv undskylder/indrømmer fordi han gør det med vilje så er det selvfølgelig på sin plads med rødt. Jeg må så selv til at gå på jagt efter billeder der viser situation lidt mere udefra så man bedre ka se hele situationen.

Men man ka på ingenmåde forsvare Jones idag det er jo helt absurd.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Hvorfor fremhæver du Graulunds "ekspertviden", hvis du mener han tager fejl i andre situationer? Paradoksalt.
@Mølbat:
fair nok, og medgiver gerne at situationerne kan diskuteres..

Mit problem var blot, at dit indlæg kom til at lyde lidt unuanceret, og du fik det næsten fremlagt som vi var "idioter", fordi vi havde en anden mening..

Jeg skriver, at jeg er enig med Graulund mht. Jones´ tackling på Lallana. Det er ikke ensbetydende med, at jeg også er enig med ham, når han siger, at der ikke var straffe.


Jeg kan godt forstå din argumenter, men mht. Graulund, så ønskede jeg blot at illustrer at du nok er nødt til give os lidt credit: Det er jo trods alt ikke utroværdigt, at anvende Graulund som "argument" for ens påstand, hvorefter du kalder ham "total idiot" for ikke at mene der er straffe..

Faktum er jo blot, at straffesparket er diskutabelt, og det er ikke så klokkeklart som du fremlægge det.
YNWA
Det har jeg ingenlunde påstået eller skrevet du skulle mene. Jeg anfægter den påstnad Smör skriver om, at dommeren dømte klart mest til Uniteds fordel. Det har jeg ret svært ved at se skulle være tilfældet, og det virker mest af alt som en gang ynk. Du er i samme båd som ham kan jeg forstå.


Jeg ville muligvis tage det til efterretning, hvis ikke det kom fra en Chelsea fan. Er der nogle der kan ynke over dommeren, så er det som regel de fleste omkring Chelsea Football Club, som tager førstepræmien der.
Dejlig sejr, virkelig flot spil i første halvleg. Ikke regnet med at komme til Anfield og dominere, især ikke som Liverpool har spillet på det sidste. Kongemål af Mata. Lidt synd for Gerrard at lave sådan een i sin sidste Liverpool-United.

http://www.bbc.com/sport…ll/31994569

https://scontent-fra.xx.…oe=557050DB
Jeg ville muligvis tage det til efterretning, hvis ikke det kom fra en Chelsea fan. Er der nogle der kan ynke over dommeren, så er det som regel de fleste omkring Chelsea Football Club, som tager førstepræmien der.


Alle hold har kampe hvor de bliver bortdømt af dommeren, også Liverpool og Chelsea. Hvorfor ikke gemme krudtet til en af de kampe ? Idag lavede dommeren nogle fejl, men dømte bestemt ikke til Uniteds fordel.
annonce