Snak

Mere indhold efter annoncen
Aab - Efb på lørdag. 1. division bliver da snart et emne hvis de ikke vinder den kamp. Med "de" mener jeg sådan set begge hold :)
VI ELSKER DIG ALBRECHTSEN!
FC MIDTJYLLAND!
Hvorfor påstår RS at han misforstod situationen? Var tilskuernes reaktion til at misforstå? Synes nok at jeg prøvede sammen med alle andre tilskuer at gøre ham opmærksom på at han havde gang i noget snavs.
Synes ikke MAs var værre end den Curth lavede på Bak. Meget for sent og meget voldsomt af Curth.
Har netop set episoden; hvorfor holder Martin Albrechtsen ikke bare fat i Aab´eren? Det ville ikke have set så voldsomt ud og han ville sikkert kun have fået et gult. Han får jo en total hjerneblødning - idiot eller i hvert fald meget urutineret (rettet).

At Aab´eren ikke spiller fair, legitimerer ikke en sådan hjerneblødning, der 1) er til fare for modspilleren og 2) sætter holdet i forlegenhed resten af kampen og 3) ganske givet MA i karantæne i flere kampe.
Jeg syntes det er en spændene diskution om, hvad man skulle havde gjort eller gøre i sådan en situation. Men syntes godt nok at det går over stregen når man læser at folk er skuffet over, at man ikke fik skadet spilleren. Ja det var måske unfair spil, men det der for mig gør hele denne sag syg, er at man syntes ikke, det er iorden at man forsætter spillet, men at det er helt okay at man helt bevist slagter en spiller.

Som jeg ser det og nu er jeg helt neutralt tilskuer til kampen i fjernsynet, så ser jeg det som om at Patrick Kristensen er oppe igen, og han har været oppe et lille stykke tid, da Frank K skyder bolden ud af banen. efter at det har set ud som om han var presset af AaB spiller og ikke havde de helt store spil muligheder. En AaBér som tager et hurtigt indkast efter dommeren har sagt noget til spillerne, til Ronnie Schwartz som løber i dybden.

Nu håber jeg ikke, at der kommer alt for mange sviner til dette indlæg, men det er sådan jeg opfatter situationen.

Er der nogen som var på stadion som måske bedre kunne se hvad der forgik ?

Der må være et eller andet helt galt på heden, når Bak og Thygesen kan gå ud og forsvare Albrechtsens handling. Uanset hvad, så kan man da ikke gå ud og sige ok til, at en spiller direkte er ved at skade en anden spiller.
Hvorfor er der slet ikke fokus på den del? I stedet handler det om, hvorvidt Schwartz handlede fair eller ej?

Uanset om Schwartz´ handling så skulle være bevidst, så retfærdiggør det da på ingen måde at udsætte en spiller for fare.
nu er jeg enig med at det Albrechtsen gør er tåbeligt.
Men den takling skader næppe nogen, og udsætter bestemt ikke nogen for "fare"
der tror jeg du skal se den igen, for han spænder bare ben på RS, dumt ja men det er sq ikke såen at han har knopperne fremme eller saver ham over
Nu er hverken Bak eller Thygesen jo kendt som de skarpeste knive i skuffen....så selvfølgelig forsvarer de Albrechtsens nedsavning af Schwarz
MA går ikke efter at skade RS! Han laver et voldsomt frispark, men på en måde der yderst sjældent vil skade modspilleren. Hvis han ville skade ville han gå mere målrettet efter at knalde knupperne ind i knæet eller lignende. PK rejser sig op få sekunder efter at FK har sparket bolden ud og jeg synes ikke indkastet blev taget specielt hurtigt, men RS kan få lov til at løbe da der ikke er nogen fcmer der regner med at de vil udnytte situationen. Og hvorfor ham Aaberen der kaster indkastet kaster den ned til RS er mig en gåde. Det er jo ikke kun RS der ikke spiller fairplay.
Jeg er enig i at MA ikke skal gå efter at skade en spiller selvom modstanderen laver en klokkeklar fejl. Jeg kan tilgive ham fordi at man selvfølgelig vil blive stiktosset på sådan en knøs der prøver at spille smart og vil prøve at stjæle et mål selvom både tilskuer, modspiller og medspiller indikerede at han havde gang i noget lort. Dommeren giver ham også lidt ekstra tid udenfor efter han er blevet behandlet. Det var vel den eneste måde han kunne straffe en mand på der ikke følger de uskrevne regler.
annonce