Snak

Mere indhold efter annoncen

Aldo: Otte procent er ikke fair

tor 27. feb 2014
Brøndby-formand Aldo Petersen fastslår, at Brøndby er Danmarks mest populære klub og derfor bør have en større del af tv-pengene.

Læs hele nyheden her
En mand som kæmper for sin egen lønkonto, sådan Bif...
8% er rigeligt
Brønshøj Buen!
Tjah - I Spanien får Real M. og Barca vel sagtens også KLART største delen af Tv-pengene, hvilket giver dem klart større økonomiske muskler end de andre klubber, hvorfor det næsten ALTID er de to der bliver mestre mens de smadrer alle andre. Hvad spænding er der i det?
Det er jo ikke videre spændende at følge med i spansk fodbold.... Jeg kender ikke procenterne, men er de ikke noget 99 % på at enten Barca eller Real M. bliver mestre hvert eneste år?

Det er sgu da ikke spændende, synes jeg.
Men fint hvis BiF melder sig ud, så er der bare mere til os andre, mens BiF vil forsøge at lave deres egen.....

Egentlig synes jeg også det er voldsomt usympatisk og usolodarisk holdning at have. Jeg synes pengen skal fordeles efter placering - Opnår man noget stort skal man krediteres, mens gør man ikke, så får man ikke. Et hold som FcN ville sikkert være i fare for at ryge ud af ligaen ofte, men pga. de økonomiske muskler de nu har, så formår at de blive oppe og endda kæmpe med i den sjovere ende.

Jeg er ikke økonmom, og prøver ikke at svine nogen, men jeg mener det er fint som det er....
AaB. Chelsea. Ac Milan. - Dog mest AaB. Og så underdogs mod de store hold.
Synes det kører helt af sporet for den kære Aldo

Brøndby har flest seere, men det er mere nuanceret end som så. Det er også selvforstærkende, da Brøndby grundet flest seere får de bedste sendetidspunkter, hvilket så igen giver flere seere..

Men bestemt er Brøndby da et stærkt brand.

Synspunktet ved at melde sig ud af fællesskabet kan jeg slet ikke følge. Superligaen er ikke til for Brøndbys skyld, vel nærmere omvendt.

Skal vi diskutere brands er det vel hævet over enhver tvivl, at superligaen som brand er bedre end Brøndbys.Uden superligaen har Brøndby intet brand.

At Aldo piver over at de kun fik 8% af indtægterne sidste år er jo i sidste ende deres egen skyld. De kunne bare præstere bedre og derved få flere af de penge der deles ud i forhold til placeringen.

Grundet den måde midlerne fordeles på, hvor en stor del (vistnok 30%) fordeles ud fra netop tv seere, er de 8% de fik sidste år jo rent faktisk mere end de sportsligt var berettiget til. Så der er allerede taget hensyn til tv seere ved fordelingen.

Synes faktisk det er ganske fair og godt for fodbolden, at det præmieres at klare sig godt. Se blot eks. vis FCM der bl.a. via øgede indtægter på deres placeringer (samt en del sponsorpenge), har kunnet holde fast på truppen og måske endda forstærke den lidt. Det giver spænding i superligaen, en spænding der efter min opfattelse ville forsvinde hvis der blev skævdelt endnu mere. Det gør også at brandet superligaen bliver bedre at der er spænding om mesterskabet.

Synes det ville klæde Brøndby at melde sig ind i fællesskabet igen, og istedet for at gå enegang få lavet den bedst mulige aftale for dansk fodbold
Det kan siges meget enkelt, præster i Superligaen og du vil tjene på aftalen, spil som lort og du får knap så meget, det må være reel.

Derudover, melder man sig ud af fællesskabet TV Aftale, så burde man reelt også melde sig ud af fællesskabet superligaen.

Lav din egen superliga med jers egen TV aftale, siger man A må man også sige B.
www.Fodboldsnak.dk Stedet for fans fra alle klubber.
Er helt enig i det argument, at Brøndby jo konsekvent får de bedste sendetider. I prime time kan jeg finde på at sidde og se en Brøndby - Viborg kamp. Blev den sendt kl. 14, var der ingen chance for, at jeg havde tid og lyst til at tænde for kampen. Dermed tæller jeg som pro Brøndby, hvor jeg blot er pro fodbold på visse tidspunkter af dagen.

Skulle Brøndby ende uden for en aftale, bliver det interessant omsider at se, hvor meget Brøndby reelt trækker i forhold til de øvrige klubber, når de ikke får hjælp af TV3+ i så høj grad. Selvfølgelig er de populære. Men jeg tror, de vil finde ud af, at BIF ikke er helt så hypet alligevel.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Ufatteligt. BIF - AAB 176.000 seere, på det mest populære tidspunkt og på "hovedkanalen". OB - FCM 121.000 seere, på en perifær kanal, på et ganske upopulært tidspunkt. Hvorfor tror man, at de tal ikke kunne være vendt om, hvis station og tidspunkt blev byttet. Det er dog aldrig prøvet, for BIF forfordeles altid af Viasat.
Jeg mener at BIF har en sag, når man som BIF uge efter uge er den mest sete kamp, også selvom man ikke er ´match of the week´.
Der var i efteråret en kamp, hvor BIF var i Randers og spillede på Canal 9 kl. 17.00 og alligevel havde flere seere end FCK - FCM, der lå på 3+ kl. 19.00.

Som vi har set, vælger TV-selskaberne de klubber/kampe, der trækker flest seere (hvilken også forklarer hvorfor Man Utd altid bliver vist, uanset hvor kedelig en modstander de møder)
Ud fra udbud/efterspørgsel har BIF en bredere appel i befolkningen (uanset om folk ser deres kampe fordi de håber de vinder, eller det modsatte) og det er det der tæller for TV-selskaberne. De skal ud til annoncører og sælge reklamer og der er det bare nemmere at sælge en kamp med BIF involveret (uanset hvem de møder) end en anden kamp, der måske sportsligt er mere interessant.

Bare min holdning
BIF Nykøbing FC Taastrup FC


Det er sgu da ikke spændende, synes jeg.
Men fint hvis BiF melder sig ud, så er der bare mere til os andre, mens BiF vil forsøge at lave deres egen.....


Du har slet ikke forstået det, eller hvad?? Der bliver ikke mere til jer andre - den samlede pakkepris bliver jo nok noget billigere uden BIF end med hvilket betyder færre midler til fordeling bland de 11 hold. Den eneste der kommer til at tjene på dette er BIF.
Never argue with a idiot, he will drag you down to his low level and beat you with experience!!
De otte procent bliver da også til mere i fremtiden nu er i jo begyndt, at ligne et fodboldhold.


I søndags da i fik 2-2 var i klart bedst og selvom Brøndby ikke er min kop te tænkte jeg da i udlignet, at det var fair i fik det ene point.

Så for engang skyld tænkte jeg ikke øv, fordi det havde sgu været for ondt når i sad fuldstændig på kampen og spillet så godt, at jeg ikke ser frem til når FCK skal møde Brøndby fordi det bliver ingen Walkover.


Så derfor Brøndby, gå dog med i den TV aftale.
annonce