Snak

Mere indhold efter annoncen
Soccerstand@

Kan du lige fremfinde dokumentation for den, indtil da, påstand?
Paradise hotel, nu med brøndby!
OB'er siden 19. marts 1995...
Jeg kan ikke rigtigt finde ud af, om jeg hælder til, at BIF bare skal smede, mens jernet er varmt. Eller om de lige skal slå koldt vand i blodet her i deres længe ventede succes og se, om det varer ved
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Den her situation udstiller det ansvar, de danske sportsmedier har i forhold til at dække et produkt som Superligaen - og til at hjælpe til at gøre det til et interessant produkt som helhed. Det er bare ikke et ansvar man anerkender i medierne.

I stedet har missionen i mange år været at tilfredsstille de store med opmærksomhed. Opmærksomheden omkring Brøndby er også ofte negativ, men det er dog stadig opmærksomhed. Bad publicity is better than no publicity. På den måde har Brøndby allerede en klar fordel - både økonomisk i den nuværende TV-aftale, men også i forhold til at skaffe nye tilhængere. Begyndte man i medierne at overveje at tage det hér ansvar op, kunne man bidrage til at skabe et interessant, der rent faktisk fik danskerne til at interessere sig for deres lokale klubber. Fordel nu den opmærksomhed. Glem for en stund det udprægede fokus på at skaffe klik og seere. Hvis først medierne gør deres del af jobbet i forhold til at skabe et godt fodboldprodukt, så skal seerne og internetklikkene også nok vende tilbage.

Når det er sagt, så er det stadig vildt usympatisk af Brøndby, at de forsøger at udnytte en situation, som i forvejen favoriserer klubben kunstigt. Jeg frygter, at Viasat - eller andre - er villig til at betale Brøndby, men hvor jeg dog håber, at medierne efterhånden indser muligheden for at opretholde det omtalte ansvar. Det er dog op ad bakke, når Ekstra Bladets sportschef senest indikerede, at han mener det bedste for dansk fodbold vil være et frontløb med FCK og Brøndby. Primera Division er nemlig vildt spændende..
Så flyt til Spanien Brøndby...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Der var i efteråret en kamp, hvor BIF var i Randers og spillede på Canal 9 kl. 17.00 og alligevel havde flere seere end FCK - FCM, der lå på 3+ kl. 19.00.


Kilde?
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Ufatteligt. BIF - AAB 176.000 seere, på det mest populære tidspunkt og på "hovedkanalen". OB - FCM 121.000 seere, på en perifær kanal, på et ganske upopulært tidspunkt. Hvorfor tror man, at de tal ikke kunne være vendt om, hvis station og tidspunkt blev byttet. Det er dog aldrig prøvet, for BIF forfordeles altid af Viasat.


Vent hvad?
Så Lørdag kl 17.00 er det dårligt tidspunkt?
og hvad for en perifær kanal?
Nu har jeg selv stofa, og der skal man have den STORE tv pakke, for at få 3+, deri er også 3sport, eller hvad den nu hedder ;) Der er rigtig mange som bor under antenne foreninger, som så sælger deres rettigheder til Stofa osv, og de bliver sq krævet til at købe den store pakke..andre er mere heldige at kunne få de "gode" kampe til lille pakkes pris..

Jeg er da ked af at du synes Lørdag kl 17.00 er et dårligt tidspunkt..
Det undre mig dog lidt..er det fordi du har taget højde for at PL spiller lige omkring det tidspunkt? Eller fordi du er lidt snæver synet og bare fyre det af, fordi det lyder fikst?
fx, spillede hold som Arsenal, Man C, Real Madrid kl. 16.00 imens Man U gik på 18.30..Lørdag..

Men hvis det præcist er det du har taget i betragtning, så tager jeg hatten af..
Det lyder bare ikke sådan..det er træls at se hvordan folk aldrig kigger objektivt på det..

I mange år har Brøndby rodet rundt på en "uacceptabel" plads i tabellen..
Deraf har de ikke fået det ud af tv aftalen som de havde håbet..fair nok..
Men lad os lige tage et skridt tilbage..
Facts er..Brøndby trækker flest seere..og stop med at komme med tal her.. Tror i virkelig ikke at tv selskaberne har styr på hvilken kampe der giver mest? eller tror i helt seriøst på at de holder mest med Brøndby og derfor sendes de..Jeg har endda set folk skrive noget i stil med at det på den måde giver Brøndby flere penge..nej veeeent...Det gør det jo ligepræcis ikke pga. tv aftalen..

Nu prøver vi så lige at vende den lidt rundt..Dette er total fiktivt så lad nu vær med at dømme det alt for meget, men tænk lige lidt over tanken bag..
Viborg!.. De trækker nok ikke alverdens seere..alligevel får de nok en ganske fin potion af tv pengene.. her var altså lige et hold som TJENER mere end de burde.. Kan dette være tilfældet hos mange klubber? Derfor er de stædige og vil ikke give mere til Brøndby, på trods af at det er dem som skraber pengene ind?

Jeg tror ikke dette er klogt af Brøndby, og jeg så helt klar helst at de lod være, og fixede det problem her internt med de andre klubber.. som jeg ser det, er der bare nogle som elsker at få et større stykke af kagen end de egentlig fortjener, og vil kæmpe med næb og kløer for ikke at miste det..

Nå..når det så er sagt..så tror jeg ikke dette gavner nogle af holdene..faktisk helt modsat..
Dette er nok nemmest at sige via et eksempel..
Lad os bare sige..at hele ligaen får 120 mio. i tv penge lige nu(fiktivt!!)
Dette er 10 mio. til hver enkelt klub i ligaen..Sådan er det nu, men pengene er fordelt lidt efter placering og bla bla bla..Men 10 mio. kunne være givet til alle hold..
Nu går Brøndby ud af aftalen.. de 11 hold får nu kun tildelt 100 mio, altså cirka 9,1 mio pr. hold...
Brøndby ender så med at få 10 mio...Hurra! Brøndby vandt..nu får de mere end før..Desværre mister hele ligaen jo faktisk 10 mio...Da 100+10 = 110, mod de 120 før..
Dette indser Brøndby også(forhåbentligt) og vil gerne med i samarbejdet igen..
De andre lader dem få lov..
Ny tv aftale: 115 mio...Alt i alt på den lange bane, tror jeg det ender med alle hold mister på dette..blandt andet fordi nogle vil blive ved med at have det større stykke kage end de har fortjent..

I er velkommen til at være så uenige med mig som i vil, men plz, forsøg at se lidt på nogle af de tanker jeg skriver..Alt det her er iøvrigt mine egne tanker ;)
Syntes simpelthen den udtalelse er alt for arrogant af Aldo, Ingen tvivl om at Brøndbys kampe er spændende og følge i denne sæson.
Dog primært pga. den nye spile stil og de MANGE nye spillere.
Men tv- pengene syntes jeg skal fordeles efter placering, for det er mest fair. I Sidste sæson var det kun underholdende at se Brøndby pga. af alle skandalerne der var. Spillet var jo elendigt det meste af sidste sæson.
Men den primære årsag til de har flest sejre er UDEN tvivl sende tidspunkterne. De bliver for fordelt. Syntes tilmed det er barnligt og stille sig uden for fællesskabet bare fordi man ikke får den aftale man vil have.
@Scharw

Her er lidt forskellig ´dokumentation´

Runde 14 i denne sæson
FCV-BIF (TV3 Sport 1) 158.000 (mandagskamp)
FCM-EFB (TV3+) 150.000
SØN-RFC (TV3 Sport 1) 90.000
AaB-OB (TV3 Sport 1) 95.000
FCK-FCN (CANAL9) 56.000
AGF-VFF (CANAL8 Sport) 42.000

Mit postulat om en kamp i efteråret passede ikke, det var i foråret
Randers - BIF: 142.000
FCK - OB: 130.000 (match of the week)
http://www.bt.dk/fodbold…seer-magnet
BIF Nykøbing FC Taastrup FC
Når man ikke har præsteret bedre over de sidste 8 år, så fortjener man sgu ikke mere Aldo.. Men jeg krydser da fingre for i får en dårligere aftale.. der skal godt nok mange penge til jeres egen tvaftale for at i kan få det samme ud af den.. men nu har i fået penge og tror derfor at i kan gå på vandet.. news flash: i vinder ikke en skid!
annonce