Snak

Mere indhold efter annoncen

Aldo P: Sponsor får valuta for pengene

Skrevet af bold
man 8. jul 2013
Aldo Petersen håber snart at have en hovedsponsor på plads i Brøndby. Formanden mener, at en sponsor vil få enestående eksponering.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Saint
- Lidt drillende kan man sige, at indtil Cornelius blev solgt, var der ikke skrevet om FCK i tre-fire uger. Der er virkelig megen positiv fokus på Brøndby, og det skal vi bare være glade for, siger Petersen til Ekstra Bladet.


Seriøst hvordan kan man være så virkeligheds fjern og samtidig så nærmest rystende lalle glad, det tog lige cirka 1 måneden uden snak om nedrykning, konkurs og manglende sponsor i 2 år, før at man igen prøver at iscenesætte sig selv som danmarks flagskib og det ene og det andet, det er decideret sørgeligt at se hvor forrykt naive voksende mænd i den klub kan være.
(...)
Skrevet af Super Daniel!
?? det passer jo
Alle hader os!
Skrevet af Slettet(451814222806)
Der er virkelig megen positiv fokus på Brøndby, og det skal vi bare være glade for, siger Petersen til Ekstra Bladet.


Og en hel masse negativ, som sponsorerne nok IKKE er så glad for. Men drøm du bare videre Aldo.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af schmede
Det handler først og fremmest om hvor medielidderlige man er. Og pt er man jo meget glad for at snakke med pressen, og fortælle alt og alle om hvor godt alt bliver nu.

Super Daniel, er på en eller anden sær måde, blevet lidt fan, af den indlæg.
Skrevet af Jacob77
Brøndby er rent sportsligt set en mellemvare i superligasammenhæng og det vil et kommende hovedsponsorat også afspejle . Og når Aldo taler om at BIF får meget omtale så er det sådan set rigtigt . meget af den er bare meget negativ pga de økonomiske problemer samt fans der i stor stil ikke magter at opføre sig ordentligt og civiliseret . Den slags omtale gider sponsorer ikke , så Brøndby må nok indstille sig på smalkost rent sponsormæssigt fremover , ihvertfald ifht hvad de har været vant til tidligere
Skrevet af Crixus
Seriøst hvordan kan man være så virkeligheds fjern og samtidig så nærmest rystende lalle glad, det tog lige cirka 1 måneden uden snak om nedrykning, konkurs og manglende sponsor i 2 år, før at man igen prøver at iscenesætte sig selv som danmarks flagskib og det ene og det andet, det er decideret sørgeligt at se hvor forrykt naive voksende mænd i den klub kan være.


Nurhhh - gjorde realiteterne ondt i FC Badeland?? Man kan da umuligt løbe fra at Bif pt får en kanon eksponering i medierne - Ørnskovkontrakten har fået næsten ligeså meget eksponering som Corneliusaftalen... Fokus på Alt det nye der sker i Bif er næsten udelukkende positiv - bortset fra når tabloidavisen/skraldespandsavisen EB lige vil køre en løgnhistorie eller to... Fakta er at Bif fortsat er det mest eksponerede og stærkeste sportsbrand dk kan byde på...
Skrevet af schmede
Det handler først og fremmest om hvor medielidderlige man er. Og pt er man jo meget glad for at snakke med pressen, og fortælle alt og alle om hvor godt alt bliver nu.

Super Daniel, er på en eller anden sær måde, blevet lidt fan, af den indlæg.
Skrevet af schmede
Det handler først og fremmest om hvor medielidderlige man er. Og pt er man jo meget glad for at snakke med pressen, og fortælle alt og alle om hvor godt alt bliver nu.

Super Daniel, er på en eller anden sær måde, blevet lidt fan, af den indlæg.
Skrevet af Busk79
@Critus

"Fakta er at Bif fortsat er det mest eksponerede og stærkeste sportsbrand dk kan byde på.."

HAHAHAHA... Ya, right.. Ude i Europa snakker de jo kun om FC Copenhagen..

Brøndby kender de jo ikke længere.. De VAR en storklub i DK.. Og det tager langtid før de er tilbage på Danmarks stor scene.

I i Brøndby lever, i et lukket lege land, hvor der bare er gult og blåt alle steder. Så klart, i kun kan se jer selv, i kommer ikke ud, i er farvet af eget bånd.

Som fodboldtræner er det helt hyggeligt, at se ungerne råbe "Sidste mand er en Brøndby fan" :-)
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Paw Holm Hansen
ATT: Crixus

Hvad pokker ved du om realiteterne i FC Badeland?

De er i øvrigt helt fine, hvis det er FC København du mener, danske mestre, direkte adgang til gruppespillet i Champions League, og styr på butikken FCK.
Hvad med BIF har de langt om længe styr på det, det bliver sgu spændende.

Men fint at BIF får positiv eksponering i medierne, så længe det vare. Der er næppe belæg for at f.eks. B.T. eller den såkaldte ”skraldespandsavis” EB køre løgnehistorier om BIF eller andre Superligaklubber.

Sandheden kommer nok nærmere fra medierne, end fans af klubben fra vestegnen.
Spændende hvornår man/BIF finder ud af at betale feriepengene, andre klubber kan såmænd godt finde ud af sine forpligtelser.
Skrevet af Adriaanse
Medierne tørster efter et revitaliseret Brøndby IF. Det alene gør, at Aldo kan regne med ekstra eksponering. Og det er jo ikke helt forkert, at Brøndby har fyldt meget de senere uger. Så vidt, så godt.

Det ændrer dog ikke på, at Brøndby IF, som produkt, kun vedbliver med at blive positivt eksponeret, hvis man gør mere rigtigt end forkert i klubben/forretningen. Varm luft fiser som regel ud på et tidspunkt.

Så kan man selvfølgelig falde tilbage på dårlig omtale...Men det er nok ikke planen.

Og som man er startet, med at smide for mange penge efter eksempelvis Ørnskov, samtidig med, at man tager unødige chancer i opbygningen af den sportslige organisation med Frank og Rud, der først skal vise, hvordan de håndterer overgangen fra mere rolige og autonome forhold, til en klub, hvor der alene internt er rigtig mange mennesker, der føler, at klubben er deres, og hvor pressen ikke fuldstændig kan lukke øjnene, hvis resultaterne svigter.

Så medmindre Aldo og vennerne planlægger at være sælgere i varm luft, skal de da i den grad stramme ballerne. Lige nu hælder jeg personligt til den opfattelse, at "Det Nye Brøndby´s" fodboldforstand er mere begrænset, end man kunne håbe. Og Aldo og hans semirige og semikendte venner i "Det Nye Brøndby", hvis millioner trods alt er begrænsede, ser ud til, på en indrømmet mere Rungstedsmart facon, at vedligeholde og udbygge den ødelæggende landsbykultur, der efterhånden helt har overtaget Brøndby. Man taler stort, men tænker og agerer småt og provinsielt.

Beklager - men sådan er status på projektet d.d...!

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Bløde babser
Ørnskovkontrakten har fået næsten ligeså meget eksponering som Corneliusaftalen...


Åh gud.

bortset fra når tabloidavisen/skraldespandsavisen EB lige vil køre en løgnhistorie eller to...


Yes, når de skriver noget possitivt er det sandheden og når de skriver noget negativt er de bare så tarvelige og utroværdige.


Fakta er at Bif fortsat er det mest eksponerede og stærkeste sportsbrand dk kan byde på


Selvom Bif og omgivelser har en manisk trang til at udråbe alt omkring dem som danmarks bedste, er der ingen mening i at udråbe til til fakta.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Halil
Hvis bifs sportsbrand var så stærkt, så kan det undre, at der ikke er fundet en længerevarende hovedsponsor for noget tid siden, men har måtte nøjes med en halv årlig aftale med en sprutbix, en limproducent og Brian Nielsens City låse(eller hvad det nu var).

Eller skulle Kasi jespers lige malkes for det sidste for den dumme aftale han indgik med bif?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Dr.JoeDoe
Jeg var sikker på at denne nyhed og kommentarerne ville få mig til at trække på smilebåndet, og må indrømme at det var tilfældet.

Nåh vi lige kommer over det "Fy" hvor Aldo spørger hvem der får bedre eksponering end Brøndby...
Så må udmeldingen betyde at Aldo har noget i støbeskeen angående ny hovedsponsor, eller så kan man vel godt konkludere at Aldo så bare var i drille humør.
Jeg tror dog mere på at der fordi der noget nyt på vej på sponsorfronten, for som Aldo også er inde på er der blæst mange positive vinde over på det sidste, så muligheden er oplagt nu med ny sponsor...
Med det netværk det "nye Brøndby" besidder så kan med rette forvente at det er noget de har fokuseret en del på...

Eller skulle Kasi jespers lige malkes for det sidste for den dumme aftale han indgik med bif?

Med tanke på hvor meget du følger med i Brøndby If er det jo virkelig dumt skrevet..
Skrevet af FynskBIFFER
BIF´s brand er langt fra så stærkt som det har været, ingen tvivl om det. Men helt af helvede til er det nu heller ikke.

Ja det har nok været svært at finde en aftale som var lige så god som den man indgik med Kasi Jesper og derfor har det nok været begrænset hvor hård jagten efter en ny sponsor har været. Dette uanset hvilke meldinger der er kommet fra klubben.

Cornelius - Ørnskov eksponeringen kan jeg godt følge lidt hen ad vejen. Hvis man kigger på antallet af artikler på bold.dk, så har der været 14 omhandlende Cornelius skiftet og opfølgning på dette. Imens har der været 9 artikler omhandlende Ørnskov.

Det bliver spændende at se hvad der sker når sæsonen går i gang, får holdet en god start, kommer der flere spillere til inden vinduet lukker og kan fansne undgå at lave dumme ting som giver dårlig omtale.
Skrevet af JanHalvor
Mon ikke den positive eksponering får en brat ende, når Brøndby i efteråret har tabt nogle kampe, og tilskuerne igen går amok?

Der skal nok være nogle begavede Brøndbyfans med den nye hovedsponsor på maven, som kaster romerlys, lightere, øl og andet godt. Eller invadere banen. Eller smadre et tog. Eller overfalder nogle fans fra andre klubber.

Super god eksponering der, Aldo. Hvilket seriøst dansk selskab vil ikke gerne forbindes med meningsløs fodboldvold og økonomisk problemer.

Brøndby mangler stadig at betale regningen for feriepengesagen. Og når den kommer, så tror jeg vi er tilbage i den sædvanlige Brøndby-sump.

Der har været kæmpe underskud i Brøndby i årevis, og sportsligt har man vaklet rundt som bund og midterhold i snart ti år.

Det ændre en måned uden kampe og et par (alt for dyre) indkøb ikke på.

Brøndbys brand er kæmpestort...i Brøndby. I resten af landet er klubben i bedste fald til grin. I værste fald hadet for sine bøllefans, elendige ledelse og utrolige selvfedme trods manglende resultater.

Spændende at se, hvem der vil forbindes med det ry...

Skrevet af Halil
Joe: du vil ikke besvare mit spørgsmål?

Eller uddybe, hvorfor du mener det er dumt?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af GrowUp
Håber aldo får det på ret kurs, DK mangler BIF i storform. Dog minder det lidt om typisk BiF de seneste år, med 2-3 positive historier, så er alt glemt?

Og så lige en kommentar til hans FCK drillerier, er det ikke sådan hvert år? FCK vil helst ikke have omtale i transfer tiden, CV kalder det arbejdsro.

Og til alle jer der sviner EB , i skal lige huske JP og BT taber flere sager i presse nævnet end EB.
Plus, da EB begyndte at skrive om konkurs og splittelse, blev de svinet af jer læsere og af BIF, dog viste det sig at holde stik det hele.

Når alt det er sagt, håber jeg BIF kommer sig hurtigt, og det kan de med en mand som Aldo. En forretningsmand og kærlighed til klubben og snak om gamle dyder.
Do not argue with stupid people, just agree with them and get on.
Skrevet af Dr.JoeDoe
Det er utroligt dumt skrevet, fordi dit aktivitets niveau er meget højt omkring Brøndby IF, så du burde være velvidende om de seneste udmeldinger fra Brøndby omhandlende Kasi.
http://www.bold.dk/nyt/N…Kasi-Jesper

Hvis det overraskende var gået din næse forbi, så kan du med din interesse i økonomi og regnskaber vel huske BIF´ sidste regnskab hvor de cirka 40 millioner som Kasi skulle betale blev afskrevet....
Skrevet af Halil
Så passer det jo meget fint med mit spørgsmål.

Kasi fil lov at betale indtil Kasi stoppede indbetalingerne. Også var bif uden hovedsponsor penge og indgik et "nød" hovedsponsorat på et halvt år, mens man overvejede mulighederne overfor Kasi.

bif har haft rigeligt med tid til at finde en ny hovedsponsor, mens Kasi stadig lagde penge i bif kassen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0