Snak

Mere indhold efter annoncen

Alexander J. sikrede Viborg uafgjort i Helsingør

Skrevet af bold
ons 31. maj 2017
FC Helsingør var på vej mod en sejr i første playoff-kamp mod Viborg, men måtte se Alexander Jakobsen sørge for 1-1 med en flot scoring.

Læs hele nyheden her
Skrevet af LH6000
Cheerleadertræning på sidelinjen, måger og lokaltog. Det eneste Helsingør Stadion mangler for at være Danmarks hyggeligste, er sgu lige udsigt til Kronborg og Øresund :-)
Skrevet af JohnHansen224
Fuck hvor er det pinligt at man i store dele af kampen er udspillet af et fyraftenshold der havde overlevelse i 1. Division som det helt store mål for sæsonen. Pinligt. Johnny Mølby - du ødelægger min klub.
1896!
Skrevet af Soccerpop
Håber samtlige spillere løber 10 gange ekstra rundt om banen til træning imorgen, imens de tænker på Helsingør-spillerne som tager på arbejde.

Jeg har sjældent i mit liv været så vred. Både på spillerne, men også på Johnny Mølby, som simpelthen ikke er sin opgave voksen. En ting er at starte med skandalen Vatsadze, men at man først hiver ham ud efter 65 minutter grænser til hjernedødt.

Skandaløs præstation fra samtlige offensive spillere. Ikke en af dem ville kunne spille sig på holdet i en anden Superliga klub.

Øv. Hiv den 0-0 på søndag og få ryddet op i lortet. Start med manden på trænerbænken.
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Skrevet af Ayelads
Jeg er så indebrændt lige nu, ord kan ikke beskrive hvor elendigt det var. Føj for satan en svanset indsat! Vi spiller imod et semi prof, der fortjente sejren! Føj for satan!
Skrevet af Marmeladen
Det er nok den ringeste kamp jeg har set dem spille, og Mølby er som altid total underlig i sine valg af spillere og udskiftninger, og har længe underpræsteret med den trup. Han MÅ ud efter på søndag
Skrevet af Topcat
Mølby raus, det er jo rystende.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Topcat
Keller og Vadsadze er nok de ringeste transfers i fem år :-) og der var fandme ellers nogle crazy transfers under tykke Ole
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Kvabskalle
Kom så MkilGallon...
fortæl os, hvor gode Viborg er! I guder... ha ha
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af skkh
Har ondt af Helsingør. De havde fortjent sejren. Det var godt nok ringe af Viborg.

Har længe forsvaret Mølby. I det tidlige efterår så det godt ud, da Tychosen blandt andet foldede sig ud. Så kom de tunge resultater, der også (!) var uforklarlige til tider. F.eks. 2 gange mål imod i overtiden på direkte frispark (sateme sjældne i Suppen) som kostede både sejre og uafgjorte. Så blev det selvforstærkende. Det har også set godt ud til tider henover foråret. Men jeg tror spillerne har brug for en anden trænertype end Johnny.

Håber virkelig min klub klarer opgaven på søndag. Så tror jeg stadig spillermaterialet - med udskiftninger - kan blive et spændende bekendtskab rent offensivt.
Skrevet af skkh
Hehe KvabsKalle.

MKilgallon har allerede vundet 10-0 over dig, hvis du har brug for at komme ind og kommentere i tråden. Er der ikke andet at lave på hviie-fi?
Skrevet af Midtjyde
Curth + Deble + Vestergaard + Thychosen ude - så er man altså derhenne hvor det er 5 + 6 valg VFF starter med i angrebet - jeg tror de fleste hold ville have offensive udfordringer i så tilfælde
Helsingør var gode teknisk - men fysisk mangler de noget - og var vel heldige med at kampen ikke varede 10 min. mere

VFF kom skidt ud til 2. Halvleg - bestemt - jeg tror måske de følte sig for sikre på at Helsingør ville brænde ud, men så dårlige er Danmarks 17. Bedste hold altså heller ikke

...og at lade Thorsen stå med en 2m mand ved et hjørnespark er ikke klogt

I glimt var VFF noget bedre end Helsingør - og hjemme spiller Park, Akharraz og Jacobsen ikke dårligt samtidig (en gang til) - VFF er selvsagt pæne favoritter og de har lært at Helsingør skal presses på fysik og tempo

På søndag starter VFF med Deble, Sivebæk og måske Vestergaard inde - og lader Akarraz + Park skifte ind de sidste 30 min er mit bud - og så ser offensiven sikkert helt anderledes ud

Tanken om at næste års Superliga skulle bestå af såvel Hobro, Vendsyssel som Helsingør strejfede mig lige et kort øjeblik .....
Skrevet af guldtilOB
På en aften hvor vi alle var Viborg fans, var det tydeligt Viborg havde et gear eller 2 mere. Alligevel var der klar niveau forskel. Den ordner Viborg helt klart hjemme. Det ville være pinligt med Helsingør i superligaen.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Kvabskalle
@skkh
Det tror jeg så ikke han har! (Altså vundet 10-0). Han er sku allerede håbløst bagud på den konto!!!
Og nej jeg har ikke bedre at lave... vi har jo spillet vores sidste kamp husker du nok! ;-)
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af Per61
Hold op hvor var det ringe.
Viborgs offensiv er en katastrofe og har slet ikke niveau til superligaen. Til gengæld har holdet en dygtig målmand og et stærkt forsvar. Håber for holdet at nogle af de skadede angribere bliver klar til søndag. Dembele er en klasse spiller og Jeppe Kurth er også en habil angriber.
Alt andet end en sejr på hjemmebane vil være en skandale for de grønne.

Skrevet af MKilgallon
Skidt kamp over næsten hele linjen, men alligevel ikke meget vi giver væk.
Og de scorer på deres 1. angreb i 2. halvleg og det ryster os de næste 10 minutter, hvorefter vi igen sætter os på kampen.

Det her mandskab bør vi på alle måder ordne hjemme på søndag.

Fint resultat at få med hjem, selvom det selvfølgelig burde have været lukket i aften.


Men jøsses ham den ene kommentator, der blev ved og ved med at fable om at han synes Helsingør skulle have straffespark i første halvleg selvom bolden ramte Thorsen på armen i en meget naturlig position ned langs kroppen.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Marmeladen
Spørgsmålet er om fans kan presse Mølby ud af klubben. Det eneste eksempel jeg umiddelbart kan finde er da Brøndby´s fans krævede Bjerregaard smidt på porten
Skrevet af g1981
Har læst martin koch i helsingør efter sommerferien skal spille i hb køge
ved ikke om han er helt væk allerede nu (var ihvertfald ikke med i dagens trup)
men kan han evt. være med i viborg næste uge da de jo skal score der.
hvis der er nogle omkring helsingør der ved det
Holbæk B&I You can either agree with me or be wrong!
Skrevet af Slettet(471144201209)
selvom I har tossen @MKilgallon til at latterliggøre jer selv, så håber jeg trods alt, at I tager jer sammen og ikke ryger ud mod Helsingør. Det ene point i dag var ganske ufortjent, men det ville være en katastrofe, såfremt Viborg skal byttes ud med Helsingør.

PS: Skønt I valgte at hente den dovne georgier efter vi var sluppet af med ham. Forhåbentlig skal I trækkes med ham i nogen tid endnu ;-)
Skrevet af 1896
Det eneste, vi kan bruge til noget, er resultatet. Der skal godt nok findes HELT andre takter frem til på søndag. Det ville også pynte noget at få nogle af de skadede spillere klar.
Skrevet af Toggle
For et par år siden så vi skolelæreren fra Hobro og nu måske en flok helsingørspillere der skal spille i suppen og samtidig have job ved siden af. Der må sidde nogle suppe-klubber med fuldtidsprofessionelle spillere der virkelig gør tingene helt forkert. Hvor må det være pinligt?
LUHG
annonce
0