Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Placeringen af det første komma er netop nødvendigvis forkert, når du ikke sætter endnu et komma.


Fair nok. Jeg er med på det er en fejl, vi tolker bare fejlen forskelligt. Og så var der jo (tydeligvis) tale om en forglemmelse, eftersom jeg netop har forklaret at der skulle have været et mere.

Et "oplæg" vil jo være tænkt som indledningen - altså netop et oplæg - til debat. Eftersom debatten er i gang, så er det altså et "indlæg" - noget, der siges som led i en debat.


Men dit/dine indlæg har jo ingen relevans for noget af det der bliver snakket om. Ergo må det være et oplæg til en ny debat. Og hvis du er uenig behøver du skam ikke gøre mig opmærksom på det. Det er en fortolkning, og jeg mente hvad jeg skrev og mener fortsat det er korrekt, uagtet om du vil forsøge at køre i ring.

Nå, men du beder mig så forholde mig til "indlæggene" og ikke "oplæggene"? - Så fik vi det på plads.


Ja. Mine er indlæg. Dit var et oplæg. Men er du sød at gøre det uanset om du fortolker begrebet anderledes. Du er vel ikke så småt bemidlet, at du ikke forstår konteksten? Jeg forholdt mig da til konteksten i den tekst jeg efterfølgende gjorde opmærksom på at "kæft" ikke kunne stå alene. Jeg kan dog se, at det har sat en sand lavine af dansk grammatik i gang hos dig. Det er jeg ked af. Det var egentlig bare en lille spids bemærkning til en ditto fra dig. Og herfra vil jeg tillade mig, at ignorere fremtidig forslag til udvikling ud i det danske sprog. Jeg åbnede selv døren på klem, men havde ikke forventet at den blev sparket ud ved hængslerne. Det var, som nævnt et forsøg på en lille spids bemærkning. Ikke en åben invitation til at du kunne lave et nyt oplæg til debat, som omhandler grammatiske kundskaber i det uendelige.

... For så derefter at sammenligne mig med en anden bruger.


Hvornår har jeg sammenlignet dig med en anden bruger?

Gad vide, hvad det så er, jeg skal forholde mig til af følgende udsagn:

I øvrigt er din sidste provokation/kommentar ganske målbar: sidste sæson var Viborg landets 8.bedste klub, og lige pt - indtil det modsatte er bevist - den 11.bedste. Så som øjebliksbillede er det ikke en top 10-klub, nej, men det er heldigvis sjældent det, der spiller en på en spillers klubskifte. Skal vi tage Nicolaj Madsens skifte til Vejle som eksempel?

Det kan vi da godt. Hvad skal vi bruge eksemplet til? At den sidste idiot ikke er født endnu er en ikke alt for velbevaret hemmelighed, men det er sjældent det man måler sandsynlighed ud fra.

Vil du have mig til at diskutere sandsynlighed, ud fra ´at den sidste idiot ikke er født endnu´? Jeg kommer med et konkret transfereksempel, du opstiller en stråmand.


Jeg går ud fra, at vi i hvert fald nu kan konstatere at Viborg ikke er en top 10 klub. Vedr. Nicolaj Madsen, så forstår jeg ikke helt konceptet med at jeg opstiller en stråmand. Vil du have mig til at liste de mange mange gange en spiller IKKE har været interesseret i at tage et skridt ned? Det virker jo dumt. Det er ikke en stråmand, men en alment kendt virkelighed, at spillere ikke bare tager et skridt ned, for hyggens skyld.

I stedet for at spillet tøsefornærmet kunne du jo i stedet komme med et forslag til en spiller der netop kan løse den udfordring jeg lister oprindeligt. Nemlig, at Viborg ikke kan forvente at hente en ny topangriber. Som svar til dette skriver du at Nicolaj Madsen er skiftet til Vejle. Du kunne ligeså godt have nævnt en tilfældig anden spiller. Men hvem mener du helt oprigtigt der er chance for at I kan hente, der er bedre end det I har nu? For det skal vel være bedre, hvis der skal være tale om en god angriber, når der nu bliver listet navne som (og jeg citerer: Ambrosius, A. Reese, Fernandez, Mota, Højer, Frederiksen, Eklund, Dalgaard m.fl.)

- håber I bliver glade for jeres nye stadion i Silkeborg.

Tak. Det tror jeg bestemt vi gør. Hvorfor skulle vi ikke blive det, kan man formastes til at spørge?

- Håber i bliver glade hvis i overlever.

Jeg håber oprigtigt I bliver glade for det. Du tog det tydeligt som et ironisk udsagn. Der er mange pro´s. Men der er også con´s - eksempelvis farvesammensætningen på stadionsæderne, eller det faktum, at I skal spille på kunstgræs - hvilket FC Nordsjælland jo bestemt ikke roses for.


Uanset om det var et reelt eller ironisk udsagn, så står mit svar ved magt. Hvorfor skulle vi ikke blive det? Mig bekendt er det ikke græstæppet der definerer selve stadion. Græstæppet er faktisk en forsvindende lille del af stadion, og kan jo skiftes uden det påvirker stadion overhovedet. Om man er til kunstgræs eller ej, er jo en subjektiv holdning. Men spørgsmålet om, hvorvidt vi bliver glade for stadion er bare dumt og unødvendigt. For selvfølgelig gør vi det. Det er udelukkende de, som ikke kommer til at bruge stadion (eller fans af andre klubber) der har ondt i røven over det ny stadion. Alle andre glæder sig - uagtet at midlerne ville have været bedre brugt andetsteds.

Mit modsvar står faktisk i glimrende sammenligning. Ville I blive glade hvis I overlevede? Bevares, I havde ikke fortjent det, men havde I ikke været glade? Det er lidt på samme niveau. Og den del er ikke længere relevant.

Jeg kan se, at du har været i gang med, at hive opmærksomhed til dig i Viborg tråden. Hvis du så gerne vil, at jeg ser lidt indad, var det så måske en idé at du gjorde det samme? Du samler ikke just befolkningen, og den eneste der ser ud til at være enig med dig i noget af det du skriver er MKilgallon. Og det tror jeg (i øvrigt også baseret på andre brugeres henvendelse) ikke du skal se som en positiv ting.

Jeg ønsker dig, og din klub alt det bedste i den næstbedste række. Vi har selv prøvet det for mange gange, ligesom I jo desværre har. Jeg håber I kan rykke op igen, omend jeg godt kan frygte at det bliver svært når nu Esbjerg er rykket ned også, og Fremad Amager opruster.
Silkeborg IF
annonce
0