Snak

Mere indhold efter annoncen

Allan Kuhn afviste Örgryte-tilbud

man 23. okt 2017
Allan Kuhn har takket nej til at blive træner i Örgryte. Han fortæller til BT, at de to parter ikke kunne finde hinanden økonomisk.

Læs hele nyheden her
Det økonomiske er selvfølgelig vigtigt, men at gå fra et mesterskab til midten af den næstbedste række er godt nok også et stort sportsligt skridt nedad.
Han gik vel også fra Chef i Midtjylland til assistent i Aalborg.
Men hvis det er det som skal få ham igang igen, så kunne han for min skyld træne BK Frem
Han er en af de bedste assistenter i Skandinavien, men som træner/manager er han en kæmpe fiasko. Han burde snart indse det
@Japolle80
Det er ellers ikke hvad hans resultater viser indtil videre... Det er et flot CV!
Buuundesliga über alles...
Svært at kalde en manager der har vundet det svenske mesterskab i første sæson for en kæmpe fiasko, selvom det var med Malmø.
Som jeg husker det gjorde han det også fint i Midtjylland, det kan være jeg tager fejl. Men der var han i hvertfald og så selv ude og sige han ikke følte sig klar til cheftræner på det tidspunkt
Lad os heller ikke glemme hans 1/2 år som Aab træner, tabte ikke en eneste kamp, flyttede Aab fra 11. til 6 plads. Fik uafgjort på Old trafford og slog Celtic i CL. Slog Deportivo La Coruña 3-0 og 3-1 og tabte på straffe imod Man city efter at have tabt 1 kamp 2-0 og vunden den anden 2-0.
Han gjorde det ok i FCM.
Blev mester med Malmø.
Ved ikke helt hvordan man får det til fiasko, selvom det er mærkeligt at de 2 klubber som han har haft størst succes med ikke ønskede at beholde ham.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Magnus Perhson var nu cheftræner under den første Depor kamp og fremefter ;)
"Jeg har svært ved at se hvad der skulle være mere interessant end AaB"
annonce