Snak

Mere indhold efter annoncen

Allegri: Møder det stærkeste hold i CL

tir 3. apr 2018
Juventus står tirsdag aften over for den stærkest mulige modstander i Champions League, mener Juve-træner Massimiliano Allegri.

Læs hele nyheden her
Det er vel en smagssag. Jeg vil sige Barcelona og Real Madrid er lige gode. Ville være vildt at se dem i finalen.
Jeg er egentlig Real Madrid fan, lad ikke brugernavnet snyde dig.
Det ville da være intet mindre end røvsygt.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Barcelona-Real Madrid i finalen ville være kedeligt.
To hold fra samme land skal ikke spille finale.

Jeg synes også, at Real Madrid er det stærkeste hold i CL.
To hold fra samme land skal ikke spille finale.

De to bedste hold skal spille finale. I forhold til mange af de senere års finaler med to hold fra samme land, som Juve-Milan, BVB-Bayern, United-Chelsea og Real-Atletico, så ville Barca-Real da bringe noget andet med den historik der er mellem klubberne. At de har kunnet undgå hinanden så mange gange i CL er utroligt, men jeg tror da de fleste gerne vil nå at opleve turneringens alle tiders topscorere og samtidig to af de bedste spillere nogensinde, mod hinanden i denne turnering. At det så samtidig er to hold der er SÅ gode, og har domineret turneringen markant de sidste 10 år gør det bare endnu federe, jeg kunne virkelig godt tænke mig den finale.

Det ville da være intet mindre end røvsygt.

El Clasico er sjældent røvsygt - det er de bedste hold og spillere i verden og en af de største rivaliseringer i moderne fodbold, som regel altid garant for mange mål og god underholdning. At spille sådan en kamp på neutral grund på den største scene ville være den ultimative styrkeprøve.

Hvilke finaler vil I så se? Bayern mod de to hold er set så mange gange før, Juve ligeså. Det eneste andet hold jeg ville mene kunne være interessant at få i en finale er City, men jeg tvivler på de har kvaliteten til at komme forbi hvis de trækker et af de spanske i semifinalen, og jeg tror også de ville komme til kort i en finale mod en af de to. Rutinen og kynismen har vist sig at være den mest afgørende faktor i CL, og den besidder Real og Barca som ingen andre hold, ikke engang Bayern.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Tja.... når de møder Barca & Real før finalen, så har de slået dem ud, men når de så møder dem i finalen, så har de tabt. Så over 2 kampe så har de historiken med sig....
Juve plejer at være klart bedst mod Real Madrid over 2 kampe.

Juve har vundet 8 ud af 10 knockout kampe mod Real over 2 kampe.

Mht. finaler med 2 hold fra samme land synes jeg stadig, det er kedeligt.. også da det var Juventus-Milan.

Champions League er for mestre. Ellers kan de lige så godt ændre navn. Dvs. 1 mester fra hvert land.
Jeg ved godt, at så vil de store klubber brokke sig og klage over, at de ikke er med i "det fine selskab".
Men at Sevilla som nr. 4 i La Liga i sidste sæson nu er i CL-kvartfinalen hænger ikke sammen med CL-konceptet.

Champions League hymnen lyder trods alt:
Die Meister
Die Besten
Les grandes équipes
The champions

Men det er snart fortid, når nr. 3 og 4 må komme med.
Vil man se mesterholdene møde hinanden eller se de bedste fodboldhold møde hinanden? For de to størrelser er bestemt ikke ens.


32 mesterhold, med nr. 1 fra eksempelvis Rumænien, Bulgarien, Danmark, Sverige, Norge, Tjekkiet, Cypern, Malta osv. kan da ikke bringe noget med sig kvalitativt ift. nr 3-4 i hhv. England, Spanien, Italien eller Tyskland. Uanset hvor godt FCK har klaret det, er det vel forståeligt for enhver at de suveræne mestre i Danmark gennem de seneste 10 år, ikke kan måle sig i størrelse, kvalitet og resultater med eksempelvis Sevilla, som regelmæssigt ligger mellem nr. 4-7 i La Liga.


Edit:

Som Barcelona-fan, ville el Clasicó i CL-finalen være det ultimative. At kalde den kamp kedelig, vidner i min optik om en ekstremt kræsen forudsætning for hvad en CL-finale skal rumme - Der vil være drama, underholdning, rivalisering, had, kvalitet og spænding til bristepunktet, når de måske to bedste hold i verden, med de to absolut bedste spillere af deres tid, mødes på den måske største fodboldscene på verdensplan.

Men du mener måske Porto - Monaco (ikke et ondt ord om den finale, respekt for de to holds indsats det pågældende år) gav mere til turneringens renommé og var mere interessant end Juventus - Milan eller Bayern - BvB?
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Cassilas

Jeg vil ikke sige at Barcelona har været kyniske i CL. Der har måske været enkelte kampe, men som helhed har de været det bedste hold på banen med det bedste spil og de fleste og største chancer, når de altså har vundet kampe i CL regi.
Real har dog været enormt kyniske i mange af deres kampe.

Ved ikke hvor sammenhængen med CL er, men vil siga at pt er BArcelona et bedre hold end Real Madrid og de spiller i samme liga, så ergo må Barcelona også være et bedre hold i CL ?
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
annonce